jurdo Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 No mam taky problem. Neustale mi odpaluje poistku nad baterkov 30A prvy stupen dochladzovania. Neodpali ju hned ako ju zalozim ale vzdy ju najdem odpalenu. Vsimnem si to hlavne preto lebo potom nejde ani klima. Ked som vsak skusal ci to nerobi spusnenie klimatizacie tak poistku neodpalilo. Nieco som o tom cital v manualoch a tam som zistil ze riadiace jednotka klimi nespusti cerpadlo pokial nie je mozne spustit ventilatory. Neviem kde tam moze byt chyba. Este jedna vec ma napada ze to moze robit zle cidlo teploty chladiacej kvapaliny. Hocikedy mi padne neplota na 0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Nejdou ti ventilatory na chladici ztuha? Dela to, kdyz je jeden seklej nebo se netoci volne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 No mam taky problem. Neustale mi odpaluje poistku nad baterkov 30A prvy stupen dochladzovania. Neodpali ju hned ako ju zalozim ale vzdy ju najdem odpalenu. Vsimnem si to hlavne preto lebo potom nejde ani klima. Ked som vsak skusal ci to nerobi spusnenie klimatizacie tak poistku neodpalilo. Nieco som o tom cital v manualoch a tam som zistil ze riadiace jednotka klimi nespusti cerpadlo pokial nie je mozne spustit ventilatory. Neviem kde tam moze byt chyba. Este jedna vec ma napada ze to moze robit zle cidlo teploty chladiacej kvapaliny. Hocikedy mi padne neplota na 0. Taky nezapomeň, že ty ventilátory mají 2 vinutí, a klima je tuším spouští pouze na 1 stupeň, je možné, že pojistka odejde až po sepnutí druhého stupně. Řešil jsem to na velkém ventilátoru, a preventivně jsem vyměnil i ten druhý - v Itálii asi měli pěkné pařáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdo Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Je to urcite ventilatorom Ked som na studenom motore skusal zalozit poistku neodpalilo ju (ventilator netoci pri spustenej klime). Ked som to vsak skusal na teplom motori hned po zalozeni a roztoceni ventilatora ju odpalilo (samozrejme spustena klima inac by ich nezacalo tocit). Ale obydva ventilatory idu lahko. Aj sa pekne tocili chvilu kym neodpalilo poistku. Asi to bude tym druhym vynutim ze to zacne tiect cez tuto poistku 30A alebo v najhorsom pripade el. motor v haji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdo Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 (editace) Vyriesene !!!!!!!!!!! Jeto ten mensi ventilator. Ked som ho odpojil vsetko pracovalo OK Skusal som mu dať stavu a volako sa nechcel rozbehnut stale zadrhával. Teraz neviem ako je dolezity ten ventilator. A teda ci sa oplati investovat do opravy? Editováno: 16. Duben 2009, autor: jurdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Viem o par ludoch, co jazdia bez neho, ked mas moznost, tak ho vymen, v lete by sa Ti to nemuselo stihat ochladit... Tu v bazari ho urcite zozenies za dobry peniaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 No ja som slapal aj bez neho. Nezohreje sa to ani v lete ani v meste. Proste to neni benzin. Potom som zohnal cez jedneho na inzerat ale je to vlastne tento web.http://www.lacneautodiely.sk Zadaj do vyhladavania motor chladenia octavia a mas hned ponuku. Ja mam tiez tento ,,lacny,, a zatial sa toci vsetko ako ma. A nie v obchode ked mi nahodil cenu ze skoro 4500 sk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.