Seben Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 (editace) Ahoj oktavkari Vlastnim O1 55KW uz me to prijde malo koniku tak se chci zeptat jestli je realna vec vymenit tu 55 za nejaky vykonejsiho motor. Prosim o kazdou radu nebo pomoc. Editováno: 14. Duben 2009, autor: Seben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) Udělat se to dá. Stačí pohledat tady na foru. Ale nikdo ti nedá povolení pro přestavbu a neprojdeš STK Editováno: 15. Duben 2009, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Tak tak já se zrovna vrátil z STK s mojí 1,8 T a po deseti letech bez jediné závady . Kontroluje se přísněji a to tam jezdím se všema autama již léta. Mají tam kamery a ty sledují všechny úkony a kontrola typu motoru taky probíhala. Ja když jsem prodal před třema týdny staré Mondeo tak na evidenčce se nový majitel dostal do problémů protože se nedařilo najít typové označení motoru. Asi po 20 min ho technik našel a to jsem přitom měl úředně vymazané číslo motoru. Ale ty písmema tam zůstala jen vyrezla. Takže na STK už planuje přísný režim a já doporučuju se zbavit slabotiny a koupit jiné silné. Ostatně za tu práci při přestavbě to nikdy nevyplatí a auta taky tolik nestojí jako dříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.