Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Prosim poradte kdo mate jiz za sebou co zvolit na nabarveni ci nastrikani brzdovych bubnu? Slysel jsem neco o Hameritte ci jak seč tomu rika a nevim, nevim o barvach nic. Diky za kazdy prispevek

Vloženo

Dělám také po každé zimě. Stačí jakákoli trochu kvalitní syntetická barva, nanést na předem dobře očištěné a odmašťené kotouče (jen brzdiče -_- ) a bubny. I sjíždění Biokova na Makarské a sjezdy na brzdy z Alp, vše barva vydržela bez problémů (HR-bylo 38 ve stínu).

Vloženo

Takisto odporucam Hammerite, mam to uz asi pol roka /len na "prasiatkach" kedze mam kotuce aj vzadu,neviem ako je to na bubnoch/, jazdil som aj v Chorvatskych horucavach a pohoda.

Vloženo
jj hammerite je dobre...delam to s nim po kazdy zime a parada...nestezuju si ;)

ale zaklad je ty bubny poradne ocistit ;)

Bauraku prosim te, mame stejnou barvu kary, ale ja si naprosto nevybavuji jakou to mas natrene, zda zelenou ci cervenou? Nebo snad uplne jinou? Diky

Vloženo
Davone,vždyť jsi se ptal v Mimoni a tam ti několik kluků řeklo to samý.

Co kdyby jsi jim věřil.Mimochodem v Mimoni byli největší kapacity clubu! :D

Carlosi, jasne ja si to uz vybavuju...ale nejak jsem zapomnel odpovedi kluku... :-))Kazdopadne ze tam byli nejvetsi kapacity si myslim take! :-)) jeste jednou diky za askokovo...

Vloženo

Tak chlapi, uveril jsem vam, koupil si Hammerite v OBI a udelal 2 vrstvy. Co myslite?

Ta barva, hodi se? Nevedel jsem zda mam vzit zeleny ci cerveny, preslapoval jsem tam u toho asi 20 minut, pak jsem popadl tento. Hodte kdyztak take sve fotky koles a brzdicu! :unsure:

Vloženo
jj hammerite je dobre...delam to s nim po kazdy zime a parada...nestezuju si ;)

ale zaklad je ty bubny poradne ocistit ;)

Bauraku prosim te, mame stejnou barvu kary, ale ja si naprosto nevybavuji jakou to mas natrene, zda zelenou ci cervenou? Nebo snad uplne jinou? Diky

Ja jsem to delal stribrny ;)

Vloženo
no vidíš Daníku ten hamerite je nejlepší já mám na brzdičích barvu se stejnými vlastnostmi jako hamerite ...máš to moc hezký ;)

Ja ti děkuji ;) Hensel, jak to vidis s temi zadnimi lampami Jiz brzy by meli dorazit Milotecove, tyto me budou volne... B)

Vloženo

Carlosi, jasne ja si to uz vybavuju...ale nejak jsem zapomnel odpovedi kluku... :-))Kazdopadne ze tam byli nejvetsi kapacity si myslim take! :-)) jeste jednou diky za askokovo...

No málem si se tam zapoměl celej!! -_--_--_-:smich::smich::smich:

Vloženo

No málem si se tam zapoměl celej!! -_--_--_-:smich::smich::smich:

Co mi to tu vykladas Robe, ja jsem dobre vedel kdy sednout do kary a vypadnout. Akorat nevim, byt tam svym autem, zda bych dojel OK :t-_--_- Ty jsi to zase cely malem zaspal viz. foto :p

Vloženo
Jinak Davone ty brzdy sou pěkný ,jak si natíral ty přední??štětečkem a olepoval si to nějak?? :D

predni jsem delal malym steteckem a muzes to malinko oblepit ale neni to nutny ;)

Vloženo
Jinak Davone ty brzdy sou pěkný ,jak si natíral ty přední??štětečkem a olepoval si to nějak?? :D

predni jsem delal malym steteckem a muzes to malinko oblepit ale neni to nutny ;)

Díkes taky se pokusím to natřít.Budu to dělat červenou ,bubny už mám natřený černou,no doufám že ty kotouče moc nezacákám :D:D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...