Davon Vloženo 1. Září 2005 Sdílet Vloženo 1. Září 2005 Prosim poradte kdo mate jiz za sebou co zvolit na nabarveni ci nastrikani brzdovych bubnu? Slysel jsem neco o Hameritte ci jak seč tomu rika a nevim, nevim o barvach nic. Diky za kazdy prispevek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Září 2005 Sdílet Vloženo 2. Září 2005 jj hammerite je dobre...delam to s nim po kazdy zime a parada...nestezuju si ale zaklad je ty bubny poradne ocistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 2. Září 2005 Sdílet Vloženo 2. Září 2005 alkyton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillo_cz Vloženo 2. Září 2005 Sdílet Vloženo 2. Září 2005 Dělám také po každé zimě. Stačí jakákoli trochu kvalitní syntetická barva, nanést na předem dobře očištěné a odmašťené kotouče (jen brzdiče ) a bubny. I sjíždění Biokova na Makarské a sjezdy na brzdy z Alp, vše barva vydržela bez problémů (HR-bylo 38 ve stínu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djg Vloženo 2. Září 2005 Sdílet Vloženo 2. Září 2005 Takisto odporucam Hammerite, mam to uz asi pol roka /len na "prasiatkach" kedze mam kotuce aj vzadu,neviem ako je to na bubnoch/, jazdil som aj v Chorvatskych horucavach a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 2. Září 2005 Sdílet Vloženo 2. Září 2005 Davone,vždyť jsi se ptal v Mimoni a tam ti několik kluků řeklo to samý. Co kdyby jsi jim věřil.Mimochodem v Mimoni byli největší kapacity clubu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 2. Září 2005 Sdílet Vloženo 2. Září 2005 Já mám bubny rezavý! Fuuj , stydím se! Ale líbí se mi to auto co jede po dvou....Hmm , to by se předjíždělo na úzké silnici! Asi ho koupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2005 jj hammerite je dobre...delam to s nim po kazdy zime a parada...nestezuju si ale zaklad je ty bubny poradne ocistit Bauraku prosim te, mame stejnou barvu kary, ale ja si naprosto nevybavuji jakou to mas natrene, zda zelenou ci cervenou? Nebo snad uplne jinou? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2005 Davone,vždyť jsi se ptal v Mimoni a tam ti několik kluků řeklo to samý.Co kdyby jsi jim věřil.Mimochodem v Mimoni byli největší kapacity clubu! Carlosi, jasne ja si to uz vybavuju...ale nejak jsem zapomnel odpovedi kluku... :-))Kazdopadne ze tam byli nejvetsi kapacity si myslim take! :-)) jeste jednou diky za askokovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 3. Září 2005 Sdílet Vloženo 3. Září 2005 není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2005 Tak chlapi, uveril jsem vam, koupil si Hammerite v OBI a udelal 2 vrstvy. Co myslite? Ta barva, hodi se? Nevedel jsem zda mam vzit zeleny ci cerveny, preslapoval jsem tam u toho asi 20 minut, pak jsem popadl tento. Hodte kdyztak take sve fotky koles a brzdicu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2005 jeste jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Září 2005 Sdílet Vloženo 5. Září 2005 jj hammerite je dobre...delam to s nim po kazdy zime a parada...nestezuju si ale zaklad je ty bubny poradne ocistit Bauraku prosim te, mame stejnou barvu kary, ale ja si naprosto nevybavuji jakou to mas natrene, zda zelenou ci cervenou? Nebo snad uplne jinou? Diky Ja jsem to delal stribrny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 5. Září 2005 Sdílet Vloženo 5. Září 2005 Já mám zelenou, jako je na RS. Plechovka stála asi 160,- jestli chceš foto, můžu připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 5. Září 2005 Sdílet Vloženo 5. Září 2005 já mám taky zelenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 5. Září 2005 Sdílet Vloženo 5. Září 2005 Ja mám predok červený a vzadu bubny čierne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Září 2005 Sdílet Vloženo 5. Září 2005 no vidíš Daníku ten hamerite je nejlepší já mám na brzdičích barvu se stejnými vlastnostmi jako hamerite ...máš to moc hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2005 no vidíš Daníku ten hamerite je nejlepší já mám na brzdičích barvu se stejnými vlastnostmi jako hamerite ...máš to moc hezký Ja ti děkuji Hensel, jak to vidis s temi zadnimi lampami Jiz brzy by meli dorazit Milotecove, tyto me budou volne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 6. Září 2005 Sdílet Vloženo 6. Září 2005 Davone,vždyť jsi se ptal v Mimoni a tam ti několik kluků řeklo to samý.Co kdyby jsi jim věřil.Mimochodem v Mimoni byli největší kapacity clubu! Carlosi, jasne ja si to uz vybavuju...ale nejak jsem zapomnel odpovedi kluku... :-))Kazdopadne ze tam byli nejvetsi kapacity si myslim take! :-)) jeste jednou diky za askokovo... No málem si se tam zapoměl celej!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2005 Davone,vždyť jsi se ptal v Mimoni a tam ti několik kluků řeklo to samý.Co kdyby jsi jim věřil.Mimochodem v Mimoni byli největší kapacity clubu! Carlosi, jasne ja si to uz vybavuju...ale nejak jsem zapomnel odpovedi kluku... :-))Kazdopadne ze tam byli nejvetsi kapacity si myslim take! :-)) jeste jednou diky za askokovo... No málem si se tam zapoměl celej!! Co mi to tu vykladas Robe, ja jsem dobre vedel kdy sednout do kary a vypadnout. Akorat nevim, byt tam svym autem, zda bych dojel OK Ty jsi to zase cely malem zaspal viz. foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 6. Září 2005 Sdílet Vloženo 6. Září 2005 Jinak Davone ty brzdy sou pěkný ,jak si natíral ty přední??štětečkem a olepoval si to nějak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 Jinak Davone ty brzdy sou pěkný ,jak si natíral ty přední??štětečkem a olepoval si to nějak?? predni jsem delal malym steteckem a muzes to malinko oblepit ale neni to nutny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 taky steteckem_barva neco jako hemerite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 Jinak Davone ty brzdy sou pěkný ,jak si natíral ty přední??štětečkem a olepoval si to nějak?? predni jsem delal malym steteckem a muzes to malinko oblepit ale neni to nutny Díkes taky se pokusím to natřít.Budu to dělat červenou ,bubny už mám natřený černou,no doufám že ty kotouče moc nezacákám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 Pro Davon. Kdyby jsi neměl zájemce- mám zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.