Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Celkem to máš myslím celkem jedno já jsem je nastříkával normální barvou ve spreji a v pohodě akorád myslím ze začátku trošku smrděla.

Nez se vypalila trosku :-) -_-:D

No to je fakt, ale zase to drží na kotoučových parádně. A na bubnech samozřejmě přez zimu zrezne, ale to asi každá barva až budu přehazovat kola tak to znova nastříkám.

Vloženo
ja to delam hameritem...po kazdy zime lehce obrousim a nove natru...naprosto spokojenost ;)

Myslis ze se to musi brousit ta vrstvicka Hammeritu, nebo to muzu naplacat na tu vrstvicku? Chci dat jinou barvu bubnu! ;)

Vloženo
Myslis ze se to musi brousit ta vrstvicka Hammeritu, nebo to muzu naplacat na tu vrstvicku? Chci dat jinou barvu bubnu! ;)

ja jen brousim ty zrezle kusy jinak to barvym pres...ale kdyz jsem menil barvu tak jsem to sundal cely a natiral nacisto dve vrstvy ;)

Vloženo
ta zelená hammeritka je stejnej odstín jak rs a drží stopro a lacinější 8krát -_-

me prijde ze je takova "vyblitejsi", podle toho co znam ze RS A5 (nevim teda jestli nepouzivaj jinej odstin nez na RS A4) tak ta je tako zivejsi takova peknejsi proste :D

Vloženo

no ono se ty brzdy stejne brutalne zaspini takže je fakt nutný to každej rok prestriknout. ja mam stribnou oktu , jakou to mam natrit barvou, ta zelena RS by k tomu možna fakt sla, mam to ted cerveny ale už se me to omrzelo......

Vloženo
no ono se ty brzdy stejne brutalne zaspini takže je fakt nutný to každej rok prestriknout. ja mam stribnou oktu , jakou to mam natrit barvou, ta zelena RS by k tomu možna fakt sla, mam to ted cerveny ale už se me to omrzelo......

Já barvím na stříbrno a vypadá to dobře. Hlavně zadní bubnová vypadá stříbrně super -_-

Vloženo

stribrnou...ja to mel taky a je to takovy decentni pekny ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...