Petr s Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 Pro Davon. Promiň neuvedl jsem o co jde. Jde o ty zadní světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2005 Jinak Davone ty brzdy sou pěkný ,jak si natíral ty přední??štětečkem a olepoval si to nějak?? Prosim te Roberte, delal jsem to malirskou stetkou a oblepil jsem vse krome strechy! Ted vazne, byl to 10mm stetec a neni potreba oblepit nic. Jen bylo blby, ze proste byl jen jeden hever. 2 vrstvy jsou dostacujici, hodku schne jedna. GOOD LUCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2005 Pro Davon. Kdyby jsi neměl zájemce- mám zájem. Hod sem prosim te nejaky kontakt, kdyby si je zajemce nevzal, hned dam vedet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 Jinak Davone ty brzdy sou pěkný ,jak si natíral ty přední??štětečkem a olepoval si to nějak?? Prosim te Roberte, delal jsem to malirskou stetkou a oblepil jsem vse krome strechy! Ted vazne, byl to 10mm stetec a neni potreba oblepit nic. Jen bylo blby, ze proste byl jen jeden hever. 2 vrstvy jsou dostacujici, hodku schne jedna. GOOD LUCK Jo zkusím to nařít a je fakt že mít pojízdnej hever tak je to brnkačka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 Pro Davon. Kdyby jsi neměl zájemce- mám zájem. Hod sem prosim te nejaky kontakt, kdyby si je zajemce nevzal, hned dam vedet! poslal sem ti SZ zprávu tak koukej odpovědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Září 2005 Sdílet Vloženo 8. Září 2005 dle meho bohate staci jedna vrstva a neni problem...tak ze staci natrit a hned muzes jit na dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2005 dle meho bohate staci jedna vrstva a neni problem...tak ze staci natrit a hned muzes jit na dalsi Ja dal jednu vrstvu a pod tim stale prusvitalo to puvodni. Radeji jsem dal 2 a bez sance na prusvit , ale zalezi na tom jak to kdo chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2005 Sdílet Vloženo 8. Září 2005 Já tam mam spešl barvu od folia-tecu šíleně drahou a zatím pohoda,pravda je že proti hameritu cena uplně uděsná.Njn ne vždy svítí slunce na tu příjemnou stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 8. Září 2005 Sdílet Vloženo 8. Září 2005 ja teprve barvu budu kupovat.... k modremu autu....modrou nebo cervenou, co myslite? a jakej typ barvy foliatec stoji 1400, to nechci.... a spray nema asi cenu ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 speedy umis cist nebo ne...jestli jo tak nevim proc se ptas jakej typ barvy a barvu bud stribrnou nebo modrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Modrý auto tak modrá. Co mám říkat já tmavá stříbr.metla v kombálu a co k ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Modrý auto tak modrá.Co mám říkat já tmavá stříbr.metla v kombálu a co k ní. já mám ke stříbrné,červený brzdiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Modrý auto tak modrá.Co mám říkat já tmavá stříbr.metla v kombálu a co k ní. já mám ke stříbrné,červený brzdiče. asi do nich půjdu taky, ale jsem zvyklej na zelenou. Na filcce jsem měl všechno do zelena od p.obrysů k zadnímu neonu pod auto. No a barva vozu zel.metla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Ja to vzal kartacem, odrezovacem a pak normalni cernou vypalovaci barvou. Parkrat se s tim musi jet s pritazenou rucni brzdou, aby se to vypalilo a pak je to v pohode!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Modrý auto tak modrá.Co mám říkat já tmavá stříbr.metla v kombálu a co k ní. já mám ke stříbrné,červený brzdiče. Ke stribrny bych dal zlutej Hammerite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Modrý auto tak modrá.Co mám říkat já tmavá stříbr.metla v kombálu a co k ní. Zluta - Hammerite za 139kč v OBI 250ml a jeste ti 170ml zbyde! Kdyztak http://www.commenda.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Modrý auto tak modrá.Co mám říkat já tmavá stříbr.metla v kombálu a co k ní. já mám ke stříbrné,červený brzdiče. Ke stribrny bych dal zlutej Hammerite žlutá ee ta by se mi opravdu moc nelíbila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Tak žlutou tu fakt neeee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Modrý auto tak modrá.Co mám říkat já tmavá stříbr.metla v kombálu a co k ní. já mám ke stříbrné,červený brzdiče. tak jsme meli na stribrny cerveny brzdice a nejdriv se me to mo libilo ale pak uz se mi to zdalo jak pest na oko tak jsme to dal do stribrny a to se mi libi asi nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Modrý auto tak modrá.Co mám říkat já tmavá stříbr.metla v kombálu a co k ní. Zluta - Hammerite za 139kč v OBI 250ml a jeste ti 170ml zbyde! Kdyztak http://www.commenda.cz/ Tak mám na mojí stříbrnou "potvoru" koupenou červenou barvu Alkyton - je to stejný jako Hammerite.Je to pěknější odstín červený než ten Hamrák.V neděli budu lakovat tak potom písnu jak sem to napatlal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Jo zadní bubny mam černou a vepředu bude červená tak sem zvědavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Mám to skoro tři roky barvou na brzdiče spray MOTIP za 250,-CZK a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 tak v cem je teda lepsi vysledek jednotny nazor pls. stetecek vs. spray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 tak v cem je teda lepsi vysledekjednotny nazor pls. stetecek vs. spray To máš uplně jedno,vždycky to musíš pořádně zakrýt aby se Ti barva nedostala tam kam nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2005 tak v cem je teda lepsi vysledekjednotny nazor pls. stetecek vs. spray To máš uplně jedno,vždycky to musíš pořádně zakrýt aby se Ti barva nedostala tam kam nemá. Jo jo, jestli rad strikas kup si spray... Pokud si chces sednout na stolicku a vychutnat si pivecko nekde na slunicku se steteckem, zalezi na tobe. Ja jsem volil stetecc 10mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.