street-dog Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 (editace) Vzadu kotouče a kola 15" BAND, bohužel foto na autě ještě nemám zatím se asi víc přikláním k té zelené, ale nedokážu si to nějak moc představit. Na starým autě (červený) jsem měl žlutý a nevypadalo to špatně, ale na stříbrný žlutou asi ne PS: zatím bych to jenom natřel, ale jak se budou měnit kotouče a desky tak jsem si říkal to dát do komaxitu co myslíte ? Editováno: 15. Květen 2015, autor: street-dog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacul7 Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Tak jsem na své Oktě přehodil brzdy na Brembo Max + desky textar a třmeny nabarvil Alkytonem na zlato....výsledek níže :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Tohle je celkově dobrá kombinace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.