baurak Vloženo 22. Březen 2006 Sdílet Vloženo 22. Březen 2006 ja to delam hameritem...po kazdy zime lehce obrousim a nove natru...naprosto spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krapik Vloženo 22. Březen 2006 Sdílet Vloženo 22. Březen 2006 jinak tu origo zelenou barvu RS prodava milotec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Březen 2006 Sdílet Vloženo 22. Březen 2006 Celkem to máš myslím celkem jedno já jsem je nastříkával normální barvou ve spreji a v pohodě akorád myslím ze začátku trošku smrděla. Nez se vypalila trosku :-) No to je fakt, ale zase to drží na kotoučových parádně. A na bubnech samozřejmě přez zimu zrezne, ale to asi každá barva až budu přehazovat kola tak to znova nastříkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 22. Březen 2006 Sdílet Vloženo 22. Březen 2006 Mám také natřeno normal žlutou barvou. (rychloschnoucí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2006 Mam to Hammeritem a myslim, ze za ty prachy (asi stopade) je to super. http://www.commenda.cz/hammerite/hammerite-email-m5.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2006 ja to delam hameritem...po kazdy zime lehce obrousim a nove natru...naprosto spokojenost Myslis ze se to musi brousit ta vrstvicka Hammeritu, nebo to muzu naplacat na tu vrstvicku? Chci dat jinou barvu bubnu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Březen 2006 Sdílet Vloženo 23. Březen 2006 Myslis ze se to musi brousit ta vrstvicka Hammeritu, nebo to muzu naplacat na tu vrstvicku? Chci dat jinou barvu bubnu! ja jen brousim ty zrezle kusy jinak to barvym pres...ale kdyz jsem menil barvu tak jsem to sundal cely a natiral nacisto dve vrstvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 23. Březen 2006 Sdílet Vloženo 23. Březen 2006 parada chlapi diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 23. Březen 2006 Sdílet Vloženo 23. Březen 2006 nemate nekdo moznost tu zelenou RS barvu sehnat? nechce se mi za ten drtek u milotecu davat takovej majlant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 23. Březen 2006 Sdílet Vloženo 23. Březen 2006 ta zelená hammeritka je stejnej odstín jak rs a drží stopro a lacinější 8krát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 23. Březen 2006 Sdílet Vloženo 23. Březen 2006 ta zelená hammeritka je stejnej odstín jak rs a drží stopro a lacinější 8krát me prijde ze je takova "vyblitejsi", podle toho co znam ze RS A5 (nevim teda jestli nepouzivaj jinej odstin nez na RS A4) tak ta je tako zivejsi takova peknejsi proste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Březen 2006 Sdílet Vloženo 23. Březen 2006 podle me je to trochu jinej odstin ale ja bych za to ty prachy nedal...ta plechovka hamerite vydrzi na hodne nateru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 23. Březen 2006 Sdílet Vloženo 23. Březen 2006 Taky kupuju zelenej hammerite je to levna a kvalitni barva sice to neni ten spravnej odstin zelene ale na to sere pes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 24. Březen 2006 Sdílet Vloženo 24. Březen 2006 Já to mám taky barvou na rez,ale Alkytonem od Rust Oleum.Zdá se mi ten odstín ještě lepší než Hammeritka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 25. Březen 2006 Sdílet Vloženo 25. Březen 2006 A já mám brzdy modrý.Heč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 25. Březen 2006 Sdílet Vloženo 25. Březen 2006 Jedině Hammerite kladívková zelená tmavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlca01 Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 no ono se ty brzdy stejne brutalne zaspini takže je fakt nutný to každej rok prestriknout. ja mam stribnou oktu , jakou to mam natrit barvou, ta zelena RS by k tomu možna fakt sla, mam to ted cerveny ale už se me to omrzelo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 no ono se ty brzdy stejne brutalne zaspini takže je fakt nutný to každej rok prestriknout. ja mam stribnou oktu , jakou to mam natrit barvou, ta zelena RS by k tomu možna fakt sla, mam to ted cerveny ale už se me to omrzelo...... Já barvím na stříbrno a vypadá to dobře. Hlavně zadní bubnová vypadá stříbrně super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Ahoj já mam na stříbrném autí brzdy nastříkané modrou metal a vypadají fakt dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 no ono se ty brzdy stejne brutalne zaspini takže je fakt nutný to každej rok prestriknout. ja mam stribnou oktu , jakou to mam natrit barvou, ta zelena RS by k tomu možna fakt sla, mam to ted cerveny ale už se me to omrzelo...... stribrnou...ja to mel taky a je to takovy decentni pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Mam to Hammeritem a myslim, ze za ty prachy (asi stopade) je to super. http://www.commenda.cz/hammerite/hammerite-email-m5.htm Zelena ktoru mas na tych trmenoch je ta zelena zo vzorkovnika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 já to mám stříbrnou a dobrý, uvidíme po zimě, teď to není za plecháčema moc vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Mam to Hammeritem a myslim, ze za ty prachy (asi stopade) je to super. http://www.commenda.cz/hammerite/hammerite-email-m5.htm Zelena ktoru mas na tych trmenoch je ta zelena zo vzorkovnika? hammerite je v poho, drží, nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 ja to budu mit kremovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 a co tam dát rovnou brzdiče BREMBO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.