Machi Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 byl sem měnit kola v pneuservise a jedno kolo nešlo dolů po par kopancích servisaka a par bouchanců kladivem přes dřevo se zjistilo že tam zapomněli poslední šroub. A tedkom fabka při lehounkém zabrzdění vydava takové tukaní to kolo , ale když zabrzdím více tak všechno ok plynule zabrzdí, jen se ty zvuky ozvou při dojíždění k zastavení s uplně lehkou nohou na brzdě, že by mi udělali něco s kotoučem? předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 doufám, že jsi jim to okamžitě řekl!! Měli by Ti to dát do kupy oni...a hlavně až se to pořeší, změň pneuservis...nechat tam šroub a pak do toho bušit, to je opravdu síla a je to na přezdržku...proto jsem vždy u vozu a koukám servisákům přes rameno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machi Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 doufám, že jsi jim to okamžitě řekl!! Měli by Ti to dát do kupy oni...a hlavně až se to pořeší, změň pneuservis...nechat tam šroub a pak do toho bušit, to je opravdu síla a je to na přezdržku...proto jsem vždy u vozu a koukám servisákům přes rameno... hned sem jim volal a odjiždim pryč tak sem domluveny na utery. ale sem pěkně nasranej mam ho totiž měsic a ted sem do něj nasoukal už peněz jen dneska nové gumy za 5 tis .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Bože, jak muze nekdo v pneuservise zapomenout na sroub?! Okamzite zmen pneuservis (jak ti zaplati skodu, pokud tam nejaka je). I u nas pokud guma nejde dolu pouzijeme kladivo pres spalek, ale to opravdu jen kdyz je pneu krute prirezla ke stredu a sroub tam zapomenout, to fakt ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.