Přejít na obsah

šikovny pneuservisák problém

Machi

Doporučené příspěvky

byl sem měnit kola v pneuservise a jedno kolo nešlo dolů po par kopancích servisaka a par bouchanců kladivem přes dřevo se zjistilo že tam zapomněli poslední šroub. A tedkom fabka při lehounkém zabrzdění vydava takové tukaní to kolo , ale když zabrzdím více tak všechno ok plynule zabrzdí, jen se ty zvuky ozvou při dojíždění k zastavení s uplně lehkou nohou na brzdě, že by mi udělali něco s kotoučem? předem díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

doufám, že jsi jim to okamžitě řekl!! Měli by Ti to dát do kupy oni...a hlavně až se to pořeší, změň pneuservis...nechat tam šroub a pak do toho bušit, to je opravdu síla a je to na přezdržku...proto jsem vždy u vozu a koukám servisákům přes rameno...

Odkaz ke komentáři

doufám, že jsi jim to okamžitě řekl!! Měli by Ti to dát do kupy oni...a hlavně až se to pořeší, změň pneuservis...nechat tam šroub a pak do toho bušit, to je opravdu síla a je to na přezdržku...proto jsem vždy u vozu a koukám servisákům přes rameno...

hned sem jim volal a odjiždim pryč tak sem domluveny na utery. ale sem pěkně nasranej mam ho totiž měsic a ted sem do něj nasoukal už peněz jen dneska nové gumy za 5 tis ....

Odkaz ke komentáři

Bože, jak muze nekdo v pneuservise zapomenout na sroub?! Okamzite zmen pneuservis (jak ti zaplati skodu, pokud tam nejaka je). I u nas pokud guma nejde dolu pouzijeme kladivo pres spalek, ale to opravdu jen kdyz je pneu krute prirezla ke stredu a sroub tam zapomenout, to fakt ne...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...