Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

byl sem měnit kola v pneuservise a jedno kolo nešlo dolů po par kopancích servisaka a par bouchanců kladivem přes dřevo se zjistilo že tam zapomněli poslední šroub. A tedkom fabka při lehounkém zabrzdění vydava takové tukaní to kolo , ale když zabrzdím více tak všechno ok plynule zabrzdí, jen se ty zvuky ozvou při dojíždění k zastavení s uplně lehkou nohou na brzdě, že by mi udělali něco s kotoučem? předem díky

Vloženo

doufám, že jsi jim to okamžitě řekl!! Měli by Ti to dát do kupy oni...a hlavně až se to pořeší, změň pneuservis...nechat tam šroub a pak do toho bušit, to je opravdu síla a je to na přezdržku...proto jsem vždy u vozu a koukám servisákům přes rameno...

Vloženo
doufám, že jsi jim to okamžitě řekl!! Měli by Ti to dát do kupy oni...a hlavně až se to pořeší, změň pneuservis...nechat tam šroub a pak do toho bušit, to je opravdu síla a je to na přezdržku...proto jsem vždy u vozu a koukám servisákům přes rameno...

hned sem jim volal a odjiždim pryč tak sem domluveny na utery. ale sem pěkně nasranej mam ho totiž měsic a ted sem do něj nasoukal už peněz jen dneska nové gumy za 5 tis ....

Vloženo

Bože, jak muze nekdo v pneuservise zapomenout na sroub?! Okamzite zmen pneuservis (jak ti zaplati skodu, pokud tam nejaka je). I u nas pokud guma nejde dolu pouzijeme kladivo pres spalek, ale to opravdu jen kdyz je pneu krute prirezla ke stredu a sroub tam zapomenout, to fakt ne...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...