Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

byl to člen rodiny ... a bude určitě chybět .... novej pejsek se určitě pořídí,ale ještě nevim kdy a ani jakyho.ani nevim co se vlastně stalo cca před měsícem byla na veterině kde všechny testy byly v pohodě.včera večer zvracela a ráno už nebyla.osobně si myslim že snědla nějakou přiotravenou myšku na dvorku.

Vloženo

To mohla být otrava,nebo prasklý vřed :( Ta moje měla mrtvičku,tak jsem ji z toho pomocí veterináře dostala,i se naučila v pohodě chodit,no a jednou cca 5měsíců po tomhle jsem přijela domů,koukám na ní a něco se mi nezdá,tak jsem ji dala do auta,mazala na veterinu a zase mrtvička,ale už jsme ji nechtěli trápit,bylo na ní vidět že chce klid a tak jsme ji uspali,ale stejně jsem si ji odvezla domů a mám ji u koně ve výběhu..

Bolí to ale přejde to :) mi jsme jeli do útulku a měli jsme jen představu velikosti psa,no a prohlédli jsme si nejdříve fotky a pak tam vlítlo takový ušatý torpedo a aniž by se ptalo,usadilo se to u nás a po té i s námi odjelo domů :) Prostě jsme to nechali osudu,at si vybere psisko nás :)

Vloženo

jinak,menší radu bych brala,konečně dorazil velký TP,myslela jsem že tam nadu jaký mám typ výbavy,ale je tam pouze škoda fabia combi SEAQWX01FM5 co to znamená ? možná pomůže že nemám klimu,ani loketku,z něčeho lepšího tam asi jsou jen stříbrné kliky,čudly na dveřích,hlavice řadičky a to je vše. já tvrdím že je to klasic,brácha že tyhle stříbrný měli ty s lepší výbavou... tak nějak nevím,ne tedy že by na tom záleželo,ale jen jsem si myslela že to bude v TP zapsánoněco jako u fáva bylo 136L ?

Vloženo

Zuzka: vidím to na ambiente :) dnešní :) jak bylo značení předface nevím..

Když mi hodíš SZkem VINko auta, tak se ti mrknu do Etky, ta mi vyjede soupisku auta včetně výbavy ;) ale to až v neděli, jak budu doma, na NB jsem si zatím etku neportoval..

Vloženo

no to asi jo....a musíš tam ještě dopsat :" a ON ví proč"..... :D :D :D .... radši to ani nepiš třeba je kardiak a tohle by opravdu nemusel unyst :-))))..... ale aspon je sranda jak chodí okolo občas nakoukne a pak má v podpisu že sem nechodí,srandista

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...