Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

byl to člen rodiny ... a bude určitě chybět .... novej pejsek se určitě pořídí,ale ještě nevim kdy a ani jakyho.ani nevim co se vlastně stalo cca před měsícem byla na veterině kde všechny testy byly v pohodě.včera večer zvracela a ráno už nebyla.osobně si myslim že snědla nějakou přiotravenou myšku na dvorku.

To mohla být otrava,nebo prasklý vřed :( Ta moje měla mrtvičku,tak jsem ji z toho pomocí veterináře dostala,i se naučila v pohodě chodit,no a jednou cca 5měsíců po tomhle jsem přijela domů,koukám na ní a něco se mi nezdá,tak jsem ji dala do auta,mazala na veterinu a zase mrtvička,ale už jsme ji nechtěli trápit,bylo na ní vidět že chce klid a tak jsme ji uspali,ale stejně jsem si ji odvezla domů a mám ji u koně ve výběhu..

Bolí to ale přejde to :) mi jsme jeli do útulku a měli jsme jen představu velikosti psa,no a prohlédli jsme si nejdříve fotky a pak tam vlítlo takový ušatý torpedo a aniž by se ptalo,usadilo se to u nás a po té i s námi odjelo domů :) Prostě jsme to nechali osudu,at si vybere psisko nás :)

jinak,menší radu bych brala,konečně dorazil velký TP,myslela jsem že tam nadu jaký mám typ výbavy,ale je tam pouze škoda fabia combi SEAQWX01FM5 co to znamená ? možná pomůže že nemám klimu,ani loketku,z něčeho lepšího tam asi jsou jen stříbrné kliky,čudly na dveřích,hlavice řadičky a to je vše. já tvrdím že je to klasic,brácha že tyhle stříbrný měli ty s lepší výbavou... tak nějak nevím,ne tedy že by na tom záleželo,ale jen jsem si myslela že to bude v TP zapsánoněco jako u fáva bylo 136L ?

ohledně vybav koukni vedle rezervy na plech tam by měla bejt takova nalepka s plno čislama,nebo to najdeš i třeba v servisce a ty pak opiš sem http://igorweb.org/equidec/ a vyjede ti co všechno to auto mělo z vyroby

ohledně vybav koukni vedle rezervy na plech tam by měla bejt takova nalepka s plno čislama,nebo to najdeš i třeba v servisce a ty pak opiš sem http://igorweb.org/equidec/ a vyjede ti co všechno to auto mělo z vyroby

aha díky :) odpol to ozkouším,servisku mám doma :palec2:

je tam i návod v jakym tvaru ty znaky zapsat,čim oddělit atd.a v servisce jsou tušim hned na prvnim listě

Dobré ránko,máme konečně pátek :palec2:

Dobré ráno všem, tak zase konečně pátek.....

Raca: to mě mrzí :(

Zuzka: a máš okna v el?

Dobré ráno všem, tak zase konečně pátek.....

Raca: to mě mrzí :(

Zuzka: a máš okna v el?

jj přední okna jsou v elektrice,zadní na švihadla..

Zuzka: vidím to na ambiente :) dnešní :) jak bylo značení předface nevím..

Když mi hodíš SZkem VINko auta, tak se ti mrknu do Etky, ta mi vyjede soupisku auta včetně výbavy ;) ale to až v neděli, jak budu doma, na NB jsem si zatím etku neportoval..

dobrý večer :-)...

Čus :palec2:

coto coto - hledame new bosse??? :-))))

Ale, jsem si řek, že toho starého trocu poškádlím. A to jsem tam chtěl ještě dopsat, že to ten starý psychicky nezvlád, ale to by bylo asi moc lol

ahojklucííííí,

jsem dneska koukal do veteránů a jsem uchvácen

no to asi jo....a musíš tam ještě dopsat :" a ON ví proč"..... :D :D :D .... radši to ani nepiš třeba je kardiak a tohle by opravdu nemusel unyst :-))))..... ale aspon je sranda jak chodí okolo občas nakoukne a pak má v podpisu že sem nechodí,srandista

ahojklucííííí,

jsem dneska koukal do veteránů a jsem uchvácen

ahoj...a na co si narazil????

není to sice škoda, ale nabral jsem inspiraci a udělám si svojeho čupr veteránka: tátúv fichtl

post-30493-1249758082_thumb.jpg

zduř ogaři :palec2:

Čau Zdendo, tak se mužeš stavit, vjezd je hotov a já se spálil na slunku jak prase :feve:

Woody, jak to nesmrdí robotou, tak se stavím :smich:

jooo tak takovyho ale modryho fichtla sem taky míval.a když sme jako komando jezdili po okolí jejej to byly časy

Taky jsem měl takového , ale modrého a potom ještě pařeza a toho jsem prodal za 4kila :wallbash:

Tak co kucí,kdo má pro mě ty stahovačky? :p

Pitrys, co chceš za ten špígl ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.