Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Liborku??? Miluju Tě..nemůžu zapomenout na tu naší noc tenkrát  :kol-41:  :wub:  :wub:  :wub: 

Venku je krásně, svítí slunko, právě jsem se vrátil ze svahu, idylka. No poobědvám a honem zpátky do auta a na svah. 

Liborku??? Miluju Tě..nemůžu zapomenout na tu naší noc tenkrát  :kol-41:  :wub:  :wub:  :wub: 

To jako myslíš tu za polárním kruhem, jako když se v Grónsku u soudu ptá předseda obžalovanýho "Kde jte byl v noci z 16. října na 5. dubna 2005?" 

To by byla pekelně dlouhá noc :D

Tak co víš, třeba fakt užil :p:D

Pamatuju si ze začátku 90.let, projížděl jsem pozdě večer 5.prosince přes Hradec Králové, na mostě přes Labe u dnešního OBI si to taky užívali - čert přehnutej přes zábradlí a za ním Mikuláš s vykasanou sutanou, berlu pohozenou o kus dál na chodníku... :D  :D  :D asi fakt pekelný užívání!

Potřeboval vyprázdnit pytel na další pochůzky :D :D

No a jak jsme načapali za stodolou čerta ohýbajícího přes špalek Mikuláš(ku), protože nám na poslední chvíli onemocněl parťák kterej chodil léta za Mikuláše a ségra jednoho z čertů se nabídla, že kamarádsky vypomůže při nadílce a udělá si z vaty plnovous, to zde radši ventilovat nebudu... :D  :D  :D 

Zdar kluci , prave ksem dokoncil doktorat z lopatologie :D dvouhodinova skouska :D ale odnesly to zada :D

Zdravím, zajímavé poznatky tady máte :D Ale ono je 1. dubna ne 5. prosinec :) Ikdyž venku to vypadá jinak .. Co vlastně ta lopatologie obnáší? :) Jak správně držet lopatu? :p

Tak co víš, třeba fakt užil :p:D

:)

Tak bakalare jsem delal v lednu , inzenyra unor brezen a dneska jsem obhajoval doktorat ... to mas vlastne 60 metru prijezdovky alespon 50cm na vysku tezkeho mokreho snechu a jednu lopatu :D ... asi jsem si hnul se zadama :D

Soudě podle reakce, asi neužil :D

Libore , Ty jsi ale proutnik :D

Co ty zensky v tobe vidi :D

Prázdnotu a bezcitnost :D

Se musim zmenit :D

Dobré slunečné ránko přeju ;)

Jinak teď mi došlo že včera byl apríl :D to vysvětluje Žanet :D Takže je vidět že nemá ráda sobce, egoisty a bezpáteřní lidi :D

Taky dobré ranko,prozatím slunečné,tak snad to tak zustane.

s4552.gif

Taky doufám, ale jak koukám ven tak obloha jen a jen modrá :)

Bry ranko z severniho polu :D

U nás zima a zataženo ale naštěstí nic nepadá...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.