Trautenberk Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Copak bylo dobrého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Restované nudle s vepřovým masem - místní asijská kuchyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Panejo, ty jsem dlouho neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Jo ještě na kafe jsem zapomněl... už si ho běžím udělat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Táááák... jsem se napapal a už jsem klidný... Dobré odpoledne nj typickej mužskej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 nj typickej mužskej Láska prochází žaludkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Kafe si dělám už asi dvě hodiny, jsem nějak ve skluzu Typickej mužskej ještě ten sex chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Láska prochází žaludkem... no říká se to Kafe si dělám už asi dvě hodiny, jsem nějak ve skluzu Typickej mužskej ještě ten sex chybí ty aby si tohle nenapsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Tak co viď, je to pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Kafe si dělám už asi dvě hodiny, jsem nějak ve skluzu Typickej mužskej ještě ten sex chybí Jak chybí?! Vždyť píšu "láska prochází žaludkem". A v co láska díve nebo později vyústí? He? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Kdo ho tam chce mít, tak si ho tam najde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 A konečně to kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Tak co viď, je to pravda já neříkám že není Jak chybí?! Vždyť píšu "láska prochází žaludkem". A v co láska díve nebo později vyústí? He? ) někdy nejdřívě přijde to..pak až ta láska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Tak vidíš, zrovna ty by jsi měla stát za mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 proč zrovna já??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Tak hlavně aby stál(a). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Co ta fotka? jsem si říkal co je to za kočku, a ono ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Co ta fotka? jsem si říkal co je to za kočku, a ono ty A my jsme gumy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Co ta fotka? jsem si říkal co je to za kočku, a ono ty no to sem já no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 A my jsme gumy :D na co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 To zase ti budou všichni psát, to abych zase žárlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 ale prosím tě nepíše mi nikdo asi to zase změnim zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Musíš počkat, až si toho někdo všimne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 všimnul sis toho ty a vůbec změnme téma a né že budem řešit mojí aktuální fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 A co jinýho chceš teda řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.