Sakal77 Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 na co? Na kolečko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Zdar lidicky , uz jsem doma , vyzdimany jak banky na krete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 spíš na kypru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 a cos dělal? .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 To je jedno , banka jako banka Certi makal na zahrade , musim to tam skulturnit at mam kde grilovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 aha chápu ale máš se unavovat něčim jiným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Tak uz nehlastam a na jine aktivity neni spolecnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Brý podvečír!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Zdraviiiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 čau kyblajs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 ahojky čerťajs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 takhle si mi nikdy ještě neřekl,dobrý jak se máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 to máš pravdu jde to, počasí se nám umoudřilo, tak hned je líp a jak se máš ty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Moment , jak umoudrilo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 to máš pravdu jde to, počasí se nám umoudřilo, tak hned je líp a jak se máš ty??? nestěžuju si Moment , jak umoudrilo ? u vás sněží nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Tak unás na západě od včera už nepadla ani kapka a občas vykouklo i slluníčko a dneska jsme tu měli lehce pod 20°C a teď tu máme 14°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 tvá odpověď mi nějak nepřekvapila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 moje? proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 U nas nesnezi , jeste jsem se stihnul opalit 24 ve stinu bylo a slunecno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 neviem či bude vedieť niekto poradiť, ako je to s prepisom auta na SK? v bazari (AAA Auto) mi dali kópiu TP, stačí to na prepis (+zmluva, predošlý majiteľ odhlásil, atď.) a až potom dostanem nový TP? lebo už som z toho trošku jeleň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 na tu otázku mi takhle odpovídáš skoro pravidelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 U nas nesnezi , jeste jsem se stihnul opalit 24 ve stinu bylo a slunecno tady byl v šest ráno ceďák jak blázen a ted v Praze byla prý bouřka..to bude zítra u vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 na tu otázku mi takhle odpovídáš skoro pravidelně nj protože když je to jinak tak tu nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Wirer bohiz na slovensku nevim u nas staci plna moc .... Certi a Ty se divis ? Na prahu bych i kroupy poslal , tak profilakticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Moment , jak umoudrilo ? tak co si stěžuješ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.