Listopad 18, 201212 r Nevím jak dalece je to pravda, ale tuhle si na Radiožurnálu kdosi z ostravskýho rathauzu smutně postěžoval na Pšonky, který si od €U vycintali o 5 let delší výjimky na odsmradění hutí a podobných provozů, takže okolo Katowic si vesele hulí a nepotřebujou drahý antiexhalační opatření - čímž jednak cenově dumpingově likvidujou ostravskou aglomeraci kvůli nižším nákladům na provoz a druhak všecky smradíky odcházejí "hezky" k nám do Ostravský pánve - takže veškerá snaha o snížení exhalací v tomto regionu učuněná ze strany ČR se vokázala víceméně k hovnu... svata pravda a mam dojem ze to bylo 10 let to vis ja jsem z branze
Listopad 18, 201212 r Hezkej podvečer bando jak jinak zdravím z práce ještě hodka a pul a jde se domu. Další v přírustek v garáži viz. http://plzensky.denik.cz/galerie/nove_sanitky_110517.html WV Transporter 2,0-BiTDI (132 kW) 4MOTION
Listopad 18, 201212 r nu vy Ostraváci tam máte pěkné vyhlídky, nadarmo se neříká černá Ostrava že? Vlasto tak ať ti to uběhne bez komplikácí
Listopad 18, 201212 r Nu to já na pomezí Šumavy a Českého lesa mám zelený auto, jen je občas problám ho najít, když je zaparkovaný u lesa
Listopad 18, 201212 r Staci se projet nekdy vecer kolem Arcelor Mittal....takove sracky co vypousteji, to snad ani neni mozne Jinak nejhorsi zpravidla bylaji Vernovice - takova mala dedinka kousek od Detmarovic. Stav je tam vzdycky nejhorsi, vetsinou i horsi nez v Ove a je to dano tim, ze vitr fouka prave na PL pres tuto malebnou dedinku....opravdu krasa tam zit
Listopad 18, 201212 r Staci se projet nekdy vecer kolem Arcelor Mittal....takove sracky co vypousteji, to snad ani neni mozne Jinak nejhorsi zpravidla bylaji Vernovice - takova mala dedinka kousek od Detmarovic. Stav je tam vzdycky nejhorsi, vetsinou i horsi nez v Ove a je to dano tim, ze vitr fouka prave na PL pres tuto malebnou dedinku....opravdu krasa tam zit ja tam akorat dneska jel no , sice mam rad že vidim co dyham ,ale ne až tak
Listopad 18, 201212 r Nejhorsi vzduch je v okoli Rybniku pozdej v Katovicich. Mluvi v televize ze v Rybniku je nejvetsi prach .
Listopad 18, 201212 r Ja si to ted uzivam v Turnove Konecne vim, co je to "zhluboka dychej" - u nas jsem se neopovazil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.