Listopad 24, 201212 r Ahoj Maminka rozkazovala mi cistit sifon . Myslel jsem ze umru . To je velky smrad . A ja caly syf dałem do wc i zamknąłem sedesem . Pak matka přijde do koupelny a výkřiky, co je Tom a já se k ní je toto vaše ráno toaletní mýdlo Upraveno Listopad 24, 201212 r od TOMUS
Listopad 24, 201212 r Myslím že by bylo srozumitelnější, kdyby to translátoroval ze pšonštiny do angličtiny - na tu je aspoň Translátor přímo optimalizovanej, zatímco slovanským jazykům nějak nemůže přijít na správnou syntaxi ...
Listopad 24, 201212 r Jozzi > google trans mi nedrhnu umyvalky jen moje ruce V polstine mohu napsat s hodnimi slovami
Listopad 24, 201212 r Vlastiku , jelikoz sis dotahnul do prace jak spacak tak termosku tak nabeton mas sihtu
Listopad 25, 201212 r Jozzi jo jo svačina něco k pití a hlavně caféééééé,včera jsem jich měl pět a dnes zatím na dvou to jde mám ještě nabito za včerejška.
Listopad 25, 201212 r Mama mi kazała czyścić syfon. Ja myślałem to jest wielki smród . Cały syf dałem do ubikacji i zamknąłem sedes . Później mama przychodzi do łazienki i krzyczy . TOMEK TOMEK - co to jest? To jest twoje mydło po porannej toalecie To není vulgarní Omlouvam se - učim se čestiný
Listopad 25, 201212 r Mr.Kyblik-Nazdárek Vlasto Čauky čauky taky noční ptáče, si byl určo někde zakalit?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.