Ondrero Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Letos už nééé Přeci to auto nevezmu na konci zimy už do soli Přes léto ho pořádně na zimu připravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 (editace) Plak kolegové (z fcp) mi poradili . Nevim jak to bude vypadat . Jen, že moje nohy nebudou prokluzovat Editováno: 10. Únor 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Ondrero jak připravuješ auto na zimu prosímtě? Já jej akorád před zimou a po zimě nechám umýt v myčce i zespod a je to vyřešený .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Tomus napisz to po polsku bo nic niezrozumialem Omdro neblbni , jaro je tady .... teda skoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Jozzi > Koledzy mi poradzili z fabii club polska (fcp) żebym użył Plaka. Nie wie jak to będzie wyglądało . Tylko żeby mi się nogi nie ślizgały Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Jozzi máš PM .. a lidičky pomožte mi .. chci si koupit diagnostický kabel ale nejlépe aby zvládal obě fabči .. MPI 2001 i HTP 2004 a nejlépe ještě i Citróna Xsaru 98 .. exsistuje takovej? do USB do noťasu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 na obě fábče ti bude stačit obyč KKL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Uz se koukam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 (editace) A citroena s tím nedám na diagnostiku? A jak poznám rozdíl mezi kabely? Abych nekoupil blbej.. Tak rozdíl je jen snad v barvě nebo ne? Editováno: 10. Únor 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 dobré ráno piškoti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Bry ranko mrazi nam jak cyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 kolik máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 A citroena s tím nedám na diagnostiku? A jak poznám rozdíl mezi kabely? Abych nekoupil blbej.. Tak rozdíl je jen snad v barvě nebo ne? zadej si na Aukru do hledání kabel KKL a uvidíš kolik ti toho vyběhne, cena je kolem 300-500 Kč, modré jsou lacinější, možná ti všichni řeknou že modré jsou šmejdy, já ho mám 4 roky a bez problémů, takže pokud to máš jen na občasnou dignostiku, tak ti to postačí ... popř. si kup ten černý. Pak jsou ještě CANové kabely (cena kolem 7t Kč), to je pokud by jsi chtěl dělat (tzn.cokoliv nastavovat, měnit) na VW koncernu od r.2004=>. Jinak samo KKL ti bude fungovat i na novějších autech, ale jen čtení-diagnostika, jinak s ním nic dalšího neuděláš. Co se týká citróna, tak zásuvka bude stejná, ovšem soft bude jiný a otázkou je, když už by jsi měl soft, zda by komunikoval s výše uvedeným kabelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Ze sluzebky dovolenka , to si kua necham libit de se na mesto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Kde to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Ten kostel na fotce vypadá pravoslavně, takže tipuju něco na východ od Košic - Ukrajina, Kyjiv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Krakow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Priste to laskave udelej slozitejsi V lete tam je krasne, taky se tam rad podivam, ale ty cesty jsou pohroma...priste az bude hotova ta nekonecna dalnice z Bialsko-Biala...nebo pres Katowice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 No jo, ty máš pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 (editace) Nejlepe jeste pres Katowice, ale cesta stoji na 18 zł w jednou stranku . Dalnica A4 Katowice - Kraków je platna, ale je tez veelmi draha . V polsku vsechny cesty jsou do du..ska i po Vasemu do za...u Jozzi > U c.h. krokus nebylo srazku z fcp ? Editováno: 11. Únor 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Marek mel jako vzdycky pravdu tedka jsem byl na paniacku v hardrocku a bylo fajne ubytovani mam jen na dnesni noc tak jdu spatky .... jinak jel jsem pres bohumin a pohoda jazz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Jozzi > Krasneho odpocinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Dekuji zaslouzil jsem si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Poradne si to uzij, jestli mas konecne volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Diky Marku , normalne mi takovej full relax hybel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.