Březen 31, 201312 r Voice:Jak vidiš tak jsi kozy bohužel nedělam, jak potvrdil Haniss,a pořad to bíle svinstvo na Frýdecko Místecku pada...
Březen 31, 201312 r Trocha odlehčení http://autobazarlubenec.cz/index.asp?menu=683&record=8793 V mém případě první Fabie s sutomatem co jsem kdy viděl EDIT: Koukám že forum má ještě zimní čas, tak ten sníh je asi ok, když podle fora je ještě zima Upraveno Březen 31, 201312 r od LiborTDI
Březen 31, 201312 r A jak se s tím jelo? Popřípadě nevíte do jakých mororizací se dali sehnat? Jestli jen na tuhle 1.4 74kw a 1.9TDI?
Březen 31, 201312 r Já jezdím 1.4 55kw občas a je to super, já jestli se v životě někdy zadaří tak už jenom automat.....1,9tdi fabiu jsem v automatu neviděl. A to cos postnul je vlastně taky 55kw, tak že ta samá co s ní sem tam jezdím Upraveno Březen 31, 201312 r od Voice
Březen 31, 201312 r Automat se dával snad s výjimkou "litrový" fábule 1.0MPI 37kW do všech motorizací - ale ne na každej trh. To co se vyváželo do rajchu i jinam, o tom se českýmu zákošovi kolikrát ani nesnilo.
Březen 31, 201312 r Fakt jsem to nikdy neviděl, jenom jednou v katalogu Jojo ty vývozní jsou super, občas mají super výbavu, jeden čas tady v bazaru stála Fabie Sedan, xenony, černá metla, kola měla Poli (nebyli asi z výroby) sunset,maxidot, klima, tempomat, sportovní packet a motor jako mám já tudíž 1.9TDI, tak jak se mi ten sedan nelíbil tak tenhle byl super Ale chtěli za něho něco okolo 190.000,-
Březen 31, 201312 r Jojo to myslím že jsem viděl na nějakém maxidotu na netu co byl obrázek tak ve spodní řádce, která ukazuje zařazenou rychlost, tak tam bylo max 4. Tak pro pohodlí je to fajn, ale je to ta samá co byli v passatech a strašně se sr*li? Nebo to je jinej typ?
Březen 31, 201312 r V pasatech nevím, ale tyto samé převodovky jsou v golfu čtverkovém jak 1,4 tak 1,6
Březen 31, 201312 r Myslím že ne, v pašíkách byla pro vyšší výkon - ta ve fábulích byla tuším z golfíka. Pozdě Upraveno Březen 31, 201312 r od Ekkar_z_Bastlírny
Březen 31, 201312 r Krásné prožití vánočních svátků. Jinak k Fábii v automatu. Známej ji měl a já s ní jezdil asi měsíc. Byla to 1.4 MPI 44 kW.
Březen 31, 201312 r Ahojte všichni .. máme tady konečně ty bílé vánoce které každý chtěl. Jinak pro info .. Frýdek-Místek už nekolabuje sněhu asi 40cm. Na silnici už to je lepší a sněžení téměř ustalo. Janovice - odpoledne párkrát vymazány z mapy z důvodu kalamity, Frýdlant nad Ostravicí - kalamita jak na sibiři a k večeru Ostrava vypadala líp jak Frýdlant odpoledne. Ale silničáři nestíhali absolutně. Najezdi jsem 80 km a nejhorší byla cesta do Frýdlantu odpoledne .. člověk nevěděl jestli ještě jede po cestě nebo už po chodníku Mám i videjka a fotky Takovou cestu jsem ještě nezažil. A k hustému sněžení i slušná mlha. Mimochodem chtěl jsem dnes jet na bílou, ale rozmyslel jsem si to a jak jsem v čt slyšel, že ani oni se tam autem nedostali, jsem rád že jsem tam nejel a ano, jsem magor ale Fabian jel co to šlo! A už jsem 3x ometal satelit protože nehrál! To jsem za celou zimu nemusel ani jednou dělat! Upraveno Březen 31, 201312 r od Petrkiller
Březen 31, 201312 r Ahoj, tak po celém dni na silnicích toho mám dost, že si dám lahváče a jdu se válet k tv
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.