Březen 31, 201312 r Petře, tak to ti nezávidím, mám toho po dnešku dost Upraveno Březen 31, 201312 r od baris
Březen 31, 201312 r Já dnes viděl už i lidi jak vyvážejí sníh ze zahrady a zvláštní je že luxusní auta typu BMW, mercedes .. nejely ale fábie, octávky a takové drobné obyčejné auta ty v klidu jezdily
Březen 31, 201312 r Ale u nás pořád sněží Frýdek-Místek stále chumelí .. provoz téměř nulový .. i karty bych zahrál na cestě
Březen 31, 201312 r Já ho zasraný nemám ... ale celé zmrzlé naštěstí u nás nesolili protože to nemělo smysl .. okamžitě by to zapadalo.
Březen 31, 201312 r tak to jsi me nepotesil s tim Frydlantem zitra musim na Ostravici v 6:45 rano jet jsem teda zvedav co me ceka. Ale asi to bude pekny mazec.
Duben 1, 201312 r Koukám nejsem sám kdo pracuje za připlatek,tak hezké velikonoce,má to ovšem jednu vyhodu nebude mne zítra bolet hlava.
Duben 1, 201312 r To je taky pravda, i když já si v práci dám dneska tak 4 točený po obědě a pak už to tam snad nějak uteče
Duben 1, 201312 r Měl jsem bejt po noční, bohužel někdo z vrchnosti si uvědomil, že by nám museli zaplatit dvojnásobek, takže dřepím doma a prachy utíkají... A depka z pohledu z wokna narůstá - mokrý bílý svinstvo přetrvává.
Duben 1, 201312 r se to nějak včera nečekaně zvrtlo a to dokonce až někdy okolo 22h............................................
Duben 1, 201312 r Koukám že u některých bylo včera večer veselo Jinak Ekarovi to teda nezavidím, každopádně tuhle situaci znám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.