Duben 1, 201312 r Venku je krásně, svítí slunko, právě jsem se vrátil ze svahu, idylka. No poobědvám a honem zpátky do auta a na svah.
Duben 1, 201312 r Liborku??? Miluju Tě..nemůžu zapomenout na tu naší noc tenkrát To jako myslíš tu za polárním kruhem, jako když se v Grónsku u soudu ptá předseda obžalovanýho "Kde jte byl v noci z 16. října na 5. dubna 2005?"
Duben 1, 201312 r Pamatuju si ze začátku 90.let, projížděl jsem pozdě večer 5.prosince přes Hradec Králové, na mostě přes Labe u dnešního OBI si to taky užívali - čert přehnutej přes zábradlí a za ním Mikuláš s vykasanou sutanou, berlu pohozenou o kus dál na chodníku... asi fakt pekelný užívání!
Duben 1, 201312 r No a jak jsme načapali za stodolou čerta ohýbajícího přes špalek Mikuláš(ku), protože nám na poslední chvíli onemocněl parťák kterej chodil léta za Mikuláše a ségra jednoho z čertů se nabídla, že kamarádsky vypomůže při nadílce a udělá si z vaty plnovous, to zde radši ventilovat nebudu...
Duben 1, 201312 r Zdar kluci , prave ksem dokoncil doktorat z lopatologie dvouhodinova skouska ale odnesly to zada
Duben 1, 201312 r Zdravím, zajímavé poznatky tady máte Ale ono je 1. dubna ne 5. prosinec Ikdyž venku to vypadá jinak .. Co vlastně ta lopatologie obnáší? Jak správně držet lopatu?
Duben 1, 201312 r Tak bakalare jsem delal v lednu , inzenyra unor brezen a dneska jsem obhajoval doktorat ... to mas vlastne 60 metru prijezdovky alespon 50cm na vysku tezkeho mokreho snechu a jednu lopatu ... asi jsem si hnul se zadama
Duben 2, 201312 r Dobré slunečné ránko přeju Jinak teď mi došlo že včera byl apríl to vysvětluje Žanet Takže je vidět že nemá ráda sobce, egoisty a bezpáteřní lidi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.