Duben 22, 201312 r To je jedno , banka jako banka Certi makal na zahrade , musim to tam skulturnit at mam kde grilovat
Duben 22, 201312 r to máš pravdu jde to, počasí se nám umoudřilo, tak hned je líp a jak se máš ty??? nestěžuju si Moment , jak umoudrilo ? u vás sněží nebo co?
Duben 22, 201312 r Tak unás na západě od včera už nepadla ani kapka a občas vykouklo i slluníčko a dneska jsme tu měli lehce pod 20°C a teď tu máme 14°C
Duben 22, 201312 r neviem či bude vedieť niekto poradiť, ako je to s prepisom auta na SK? v bazari (AAA Auto) mi dali kópiu TP, stačí to na prepis (+zmluva, predošlý majiteľ odhlásil, atď.) a až potom dostanem nový TP? lebo už som z toho trošku jeleň
Duben 22, 201312 r U nas nesnezi , jeste jsem se stihnul opalit 24 ve stinu bylo a slunecno tady byl v šest ráno ceďák jak blázen a ted v Praze byla prý bouřka..to bude zítra u vás
Duben 22, 201312 r na tu otázku mi takhle odpovídáš skoro pravidelně nj protože když je to jinak tak tu nejsem
Duben 22, 201312 r Wirer bohiz na slovensku nevim u nas staci plna moc .... Certi a Ty se divis ? Na prahu bych i kroupy poslal , tak profilakticky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.