PyroSVK Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Vlada ma stale nedelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 No to hej...a nam volno nedopraju...navyse dnes statny sviatok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Přikládám foto z autodromu most dobrej pocit když vítěž je z vašeho města sice 2. místo ale pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 zdarec jak se tu máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Čím dál tím stejně, Čerti, čím dál tím stejně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 unavene...momentálne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 nemáte niekto skúsenosti s niečím podobným? originál eshop...ja len že či bude pasovať priamo pre F1...mám textilné, ale na vodičovej strane je spevnený gumou, no tá už dostala zabrať...a na zimu asi lepšie gumené... idem zajtra ešte možno do mesta, tak môžem kuknúť aj tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Na zimu by som tiez dal gumene. Sice original textilne maju velmi jednodcuhu udrzbu ale aj tak. Inak k tej vysuchanej gume. Neviem ako to je mozne ale ked sa pozriem na otcovu sluzobnu OII ktora ma 250 000 km tak ta guma vyzera len mierne opotrebovana a ani raz nebola menena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 ja som dostal od AAA-čiek textilné koberčeky...neviem, čo za kvalitu majú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Já mám origo gumové celoročně,Skoda díly nejsou origo eshop a tyhle budou nejspíš takovej univerzal.Origo díly prodává OB autodíly,a sada je za 560kč možno koupit jenom přední za 370kč. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-facelift/koberecky-vany-kufru-site/gumove-koberce/skoda-fabia-gumove-koberce-original-4-ks-id:2957.eshop Kdyby měl někdo zájem,prodávám svoji asi dvakrát nošenou košily Š motorsport,je to origo co měli při představení Fabie WRCv roce 2003,mě už je malá trošku jsem se oplácal. http://aukro.cz/show_item.php?item=3521753560 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 na stránke Skoda diely je údajne originál škoda...cca 25€...a pri objednávke z CZ budem zbytočne navyše platiť za poštu...alebo počkám do októbra na SH zraz a kúpim niekde tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 já to za výše uvedenou cenu normálka koupil ve Škoda salůnu (na růma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Dnesni vyrustky ze zahradky od matky prirody. A uz se tesim jak to bude pod masem se dusit. Mnam. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 krásné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 nádhera...ja mám dnes menšie Vianoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Brý večír!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 skôr dobrú noc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 to jsem si zase vybral po dlouhé době čas na pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Juchééé dneska první vrtání ve svém 90mm hloubka 8mm vidiákem a neprofi vrtačkou. Sousedi měli radost určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Boha jeho, bejt tvůj soused, tak bych na tebe vlítnul jak na jalovou kozu... Já používám 5kg vrtací kladivo Bosch a SDS vrtáky Sandvik - ty dělají díru rovnou jako průstřel a moji sousedi už to mooc dobře vědí, takže spíš se dočkám zazvonění a úpěnlivý prosby, abych vzal vercajk a šel učunit do panelu dírku - ze spánku po noční už mě budí jen případný nově nastěhovaný partaje, ti ostatní vědí, že když si počkají a poprosí, tak budou mít vyvrtáno téměř bleskově... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Dobrý den ve spolek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Tak oběd uvařen................ Segedínský guláš a domácí kynutý kmedlík!!!! Mňammm................................................................................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Noooo, takový gulášek .. To já asi s čínskou polévkou konkurenci dělat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Špagety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Rizky kurde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.