Leden 18, 201411 r Jj máš pravdu!!! Je tedy pravda, že já tu ted nějaký 2 měsíce taky nebyl, ale práce a rekonstrukce na domku + KO comp si vynutili mou absenci.
Leden 18, 201411 r Zdravím ve spolek!!! TUHLE RUNDU PLATÍM JÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S.: jsem zapomněl při příchodu pozdravit.
Leden 18, 201411 r Jsem dnes byl po asi 23 letech na hokej a jsem zmrzly jak ratlik by taky uz mohla tam moderni technologie sedadel se dostat i do stadionu nez jen ten bakelit nebo co to je.
Leden 18, 201411 r ja mám opäť pracovný víkend...dnes to ako-tak zbehlo, po 4 dňoch voľna sa mi absolútne nechcelo...ešte zajtra a pondelok...
Leden 18, 201411 r jo ty vikendy vam pracujicim nezavidim. Loni jsem diky krizi ktera furt je ani jeden prescas o sobote a nedeli. To se mi za dobu co pracuji jeste nikdy nepovedlo . Jsem rad ze ty vikendy mam volne a muzu se venovat svym konickum
Leden 18, 201411 r ja mám voľný týždeň, terajší, utorok - piatok, budúci to isté....a cez týždeň sa dá aj čo-to nakúpiť, víkendy je toho dosť zatvoreného
Leden 18, 201411 r No to ano , ale treba kdyz se chci venovat rodine nebo s nekym zajit do hospody tak pres tyden nema nikdo cas kazdy je v praci. A ty vikendy to je to co mi vyhovuje vice nez pres tyden. Upraveno Leden 18, 201411 r od ASPIRE
Leden 18, 201411 r to máš pravdu. ja mám výhodu v tom, že nepijem a keď chcem, tak s mojou môžem byť stále, nakoľko má len skúškové...a popritom keď som doma tak prerábam domček
Leden 18, 201411 r No vidis kazdemu vyhovuje neco jineho. Ale u me je rozdil ze jam mam pracovni tyden pondeli az patek a vikendy byli povinne prescasove tak jsem mel vzdy jeden den volna. A to je malo . Pokud bych pracoval nepretrzity provoz vcetne vikendu tak bych to i bral jelikoz bych mel stejne volna jako normalne pres tyden. Upraveno Leden 18, 201411 r od ASPIRE
Leden 25, 201411 r -9, pocitova -17 Ale aspon sranda cestou do roboty, parkovanie cez rucku -- Z mobilu Upraveno Leden 25, 201411 r od wirer
Leden 25, 201411 r U nás je -10°.. A to vcera vecer padalo takove to mokre svinstvo a ted to vsechno primrzlo a ja se nemohl rano dostat do auta, jedine dvere, ktere sly s pouzitim primerene sily otevrit byly od kufru .. Jsem lezl do vlastniho auta jak zlodej
Leden 25, 201411 r Galvi mohla byt sranda kdyby nekdo zavolal policajty U nas uz je -13 a par centaku snehu takze na radeni s rucni brzdou je jeste brzo ale vice me bavi se tocit na miste na zpatecku pri parkovani
Leden 25, 201411 r Snehu mame len poprasok, pod tym zmrznute tak nie je problem. Teda jeden, ze som v robote :/ -- Z mobilu
Leden 25, 201411 r Ha ha, to kdyby přijeli policajti, tak by si pro mě museli tím kufrem vlézt .. Na sněhu na zpátečku je prdel, to jo, ale takový namrzlý a zasněžený kruháček je taky dobrá prdel, jen škoda, že nejde u mě vypnout ESP.. ale i s ním se dá udělat sranda. O sněhu v Olomouci není ani řeč, ráno byl sice malý poprašek, už je fuč.. ale zima přijde a něco určitě i přimrzne, ať je trochu sranda
Leden 25, 201411 r Pánové, téma do placu..Mám pásy s pyropatronou venku, a potřebuju je dostat do navijáku s patrou která je ok, zkušenosti/doporučení?
Leden 25, 201411 r Ja nemam zadne takove jen jednou jsem rozebiral na skode 120 a vim ze to slo dost blbe i potom slozit. A to jsem jen opravoval navijeni. A s tou patronou no nevim jestli bych si zahraval. Sice nema ipmuls jelikoz je to ted odpojene ale pak aby fungovala spravne.
Leden 25, 201411 r Tak teoreticky by mělo, pás jsem z toho sundal, to šlo relativně dobře, jen ho potřebuju protáhnout do toho nového
Leden 25, 201411 r aj podvozok na aute si dnes zamakal...krása vonku, mrázik, bielo, "čuškačka"...len škoda, že aj ABS (takmer ťuk ) a ďalší stabilizačný škriatkovia škratkovia pod kapotou nestíhajú spracovávať všetky požiadavky auta ale parkovanie na ručnej? ešte pár jázd a bude to eňo-ňuňo...len spotreba akosi stúpa pri prehrabovaní kolies
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.