Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

dnes blbý deň :( ale asi sa pôjdem povoziť a moja na nákupy...

Dnes jsem viděl na jednom Roomsteru zajímavou anténu.. By mě zajímalo, jak mu to asi hraje  :kol-28:

post-35598-0-87929600-1391512370_thumb.j

v meste s dobrým pokrytím možno slušne. mimomesto to asi bude horšie. ale vynašiel sa :D

Právě naopak - ve městě, kde se signál odráží mezi barákama, bude stát příjem za piču a na volný ploše mimo stavby bude příjem lepší, rovnoměrnější.

A v tej plutvičke nemá anténu ?

Tam je tuším jen GPS.. Roomster měl navigaci, tak proto.

Na feline mi par krat ukradli antenu a nez jsem sehnal novou tak jsem taky jezdil s dratem a to tak nasrouboval jsem sroubek a kolem neho jsem namotal zacatek dvrdsiho kabelu odizolovaneho a prijem bez jakykoliv problemu, ale vypadalo to desne. U posledni anteny kterou jsem prilepil sekundakem tak mi ji pro jistotu vyrvali i s koncovkou z strechy a pak mi dali v skodovce sklopnou a uz byl klid :D

Nuda v aute...mobil, baterka, zima...

--

Z mobilu

post-83257-0-02437600-1391625678_thumb.j

post-83257-0-05305400-1391625695_thumb.j

post-83257-0-68876700-1391625720_thumb.j

post-83257-0-11761800-1391625733_thumb.j

ty sa nudíš v aute a ja doma :D

stále mi toto behá po rozume...

post-83806-0-91376600-1391628536_thumb.j

moja bola cvičiť. a radšej som sedel v aute, ako hodinu sa prechádzať po obchodoch   :wallbash:

síce vonku len 1,5°, ale auto som mal vyhriate, a ešte trochu som si pritopil...a dalo sa...

a za mňa? čierna...ide ku plastom scoutu. strieborná k ničomu. podľa mňa :kol-75:

Pyro mám to úplně stejně :D už asi měsíc jezdím bez předního znaku a nemůžu se rozhodnout ale nejspíš jdu do černé jen to musím ošéfovat ;)

A tie svetla ? :) MC jej sadnú nie ?

Popravdě mě se ty černé doplňky k tvému autu nehodí. Za sebe bych nechal stříbrné... Právě protože máš scout a plasty jsou matné a šedivé, tak k tomu dát černou lesklou bude si myslím divné. Ale jen můj názor, dělej tak ať se to hlavně líbí tobě  ;)  .

Upraveno od Galvi

Masku černou ale MATNOU to chce ;)

svetlá za mňa ee. bude to už asi moc tmavé zpredu...

škoda že na nete niesú foto takejto kombinácie :) Asi by som bol prvý :D

skúsiť možeš, ale svetlá by som zbytočne nemenil...

Světla černá MC jsou pěkná, ale jelikož je Scout v matu tak by to nevypadalo hezky.

Dnešní práce :) schválně kdo pozná 3 změny získá bludišťáka ;)

post-77037-0-64028300-1391865502_thumb.j

Upraveno od Bullets

Volant - řadička - budíky, možná tempomat - a asi ani venkovní zrcátko nebudou původní "z fabriky".

Cos ale vyměnil "od posledně" nemám tušáka. Že by i sedačky? :kol-28:

Od posledně.. no to je těžké, když jsem nenašel žádnou fotku z posledně  :D

Že by ručka, šaltra a tempomat?

Upraveno od Galvi

Tak poradím je to origo RS (tudíž volant, řadička, ručka a sedačky ee) ale tempomat jste trefili plus něco ze zrcátkama ;)

Jedině že bys vyměnil pravý (původně prťavý) za velký z "anglána" a dobastlil do nich výhřev plus elektrický ovládání polohy... Když já už si nevybavím, jestli má FI takovýhle levý vnější špíglík, nebo jestli jsi tam nabastlil něco "mimosériovýho" - s jedničkovou fábulí jsem jel jako řidič naposledy někdy před 8-10 lety...

Přesně tak manuální origo jsem vyměnil za origo elektrické, vyhřívané a symetrické ;)

post-77037-0-83328400-1391878340_thumb.j

a to pozadí, to jsou panoramata  :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.