Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Ten volant je pěknej:-)Kluci nekopoval teď někdo odsud nového roomíka?který byl ve výrobě?mě říkal salon 8-10týdnů....včera jsem se bavil s klukem ze salonu z Prahy a říkál že je to blbost že za 5 týdnů.....to víte..už aby byl roomík doma:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V niektorom autosalóne ti povedia kratší termín aby si radšej auto objednal u nich a nezobral niekde inde skladovku a nakoniec čakáš dlhšie (v zmluve je o tom vždy klauzula, že sa to môže stať), a niekde zase povedia radšej o dosť dlhší termín aby nemali nepríjemnosti s tým ak by meškala výroba a nakoniec si ešte aj rád, že dodali auto skôr ako si očakával.
Ja osobne to radím, že nerieš to, katalógy a všetky súvisiace veci hoď do zásuvky a úplne zabudni na to, že si vôbec nejaké auto objednával a ži si svoj život normálne ďalej. Aj tak ti zavolajú keď bude auto vo výrobe, potom keď už bude na predajni, a nakoniec keď si pre neho môžeš prísť. Škoda sa stresovať, veď je to len auto. :-)

Editováno: , autor: e1.
Odkaz ke komentáři

život ide. včera sa pracovalo, u mojej sme maľovali jej skoro bývalú detskú :) doteraz sa o ňu delila so sestrou, o polroka už ostane iba jej sestre. fabka sa bola včera prevetrať len do obchodu na dokúpenie farby, pretože som sa prepočítal. alebo to bolo tou drsnejšou stenou. neviem. dnes ešte upratovanie, vyrovavanie skríň, atď.

a zajtra ma čaká ďalší pracovný deň, avšak už v robote...takže nič nové dokopy...

Odkaz ke komentáři

no najskôr to dobehnem až v máji cestou na ŠH zraz :p potom v júni Krosno, v auguste opäť Krosno...pomedzi to nejaké výlety, ako aj teraz piatok, sobota, alebo nedeľa do KE...a už mám cez víkend +130 km cca...ak sa nepôjde v nedeľu do KE, tak možno BJ...čo je zhruba rovnako ďaleko. do Krosna mám cca 250 dokopy, do Prahy 1500 dokopy...ono sa nezdá, ale naskakuje to..len dúfam, že príde zajtra výplata, benzín dnes išiel dole na 1,404, nádam vydrží ešte do zajtra táto cena ;)

Odkaz ke komentáři

LukOil. v PO ne sídlisku Sekčov je bežne za 1,424. ak však ideš na Bardejovskú cestu (od centra smerom na VT), tak tam je bežne zase 1,414. to mám teoreticky cestou domov (podľa toho, kadiaľ idem)

http://auto.sme.sk/cerpacia-stanica/lukoil-presov-bardejovska-3-1271/?typ=phm&phm=13&kraj=5

edit: tu sa ešte len buduje :D a už tam stihla byť Agip-ka, teraz tam je spomínaný LukOil
https://maps.google.sk/maps?q=Bardejovsk%C3%A1+3,+pre%C5%A1ov&hl=sk&ie=UTF8&ll=49.011008,21.258561&spn=0.001033,0.002642&sll=48.704328,21.236373&sspn=1.063992,2.705383&hnear=Bardejovsk%C3%A1+3,+%C4%BDubotice&t=m&z=19&layer=c&cbll=49.011008,21.258561&panoid=X87SxjmHuVf3D6_gcEdcZQ&cbp=12,309.81,,0,5.4

Editováno: , autor: wirer
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...