Duben 10, 201411 r ja testnem zajtra. ak bude chyba, v nedeľu píšem kolegovi SMS nech donesie v pondelok kábel
Duben 11, 201411 r Ja nemam, ale kolega hej. Len daco spominal, ze chce predat. Kupil si novu Octu 3, a tam vraj ide iny. Mat este 40-50eur, beriem od neho -- Z mobilu
Duben 12, 201411 r http://auto.bazos.cz/inzerat/34214403/skoda-znak-nove-logo-cislo-5JA853621.php http://auto.bazos.cz/inzerat/34214370/skoda-znak-nove-logo-cislo-5J0853621A.php ak by niekto chcel. Oproti OB Autodily skoro o polovicu lacnejšie. Pozrite aj ostatne inzeraty od neho - anteny, krytky, kryty pedalov Upraveno Duben 12, 201411 r od PyroSVK
Duben 12, 201411 r Ten tady prodava i zde na foru na bazaru http://forum.skodahome.cz/user/71002-davcatuma/ a mohu doporucit :;
Duben 13, 201411 r Ako som čítal túto otázku autora vlákna, napadla ma jedna vec. Prečo tieto držaky ŠA ponúka, a ako si to môže niekto do auta aj objednať. Telefóny meníme ako ponožky, u niekoho sa ich za životnosť auta vystrieda aj desať. A k tomu posledných asi 10 rokov v každom telefóne je aj Bluetooth, takže toto moja hlava neberie. Aký to má zmysel? A za podobnú archaickú vec považujem aj CD prehrávač v aute. Ja osobne si myslím, že podpora MP3 (prípadne FLAC pre lepšiu kvalitu) z microSD/SD/USB by malo byť v základe a CD mechanika iba ako voliteľná doplnková výbava. Bolo by to lacnejšie aj na výrobu, aj priestor by sa tým ušetril pod palubnou doskou. Prečo to tam výrobcovia stále dávajú?Fakt je o to taký záujem? A taká otázka pre tých, čo máte na autorádiu vstup pre pamäťovú kartu, alebo USB port. Držíte ešte v aute klasické CD, alebo iba ja som taký čudný že CD mechaniku mám v aute iba pre "krásu"?
Duben 13, 201411 r v predošlom som mal Pioneer DEH-1500 s USB vstupom, tak som mal v aute asi 2-4 USB kľúče s rôznou hudbou. ale v priehradke boli ešte aj nejaké CD...teraz na Swing-u som odkázaný len na CD
Duben 13, 201411 r Teraz ak nemáš MDI, tak so Swingom nemáš moc na výber, jedine že by si počúval iba rádio, alebo mal Bluetooth sadu.Ale pri tom tvojom druhom rádiu a tom počte USB klúčov sa čudujem, že si mal v aute ešte aj CD. Pre mňa to už je viacmenej mŕtve médium. Aj keď nejaké CD kúpim, hneď si hudbu ripnem do FLAC a 320 kbps CBR MP3, a potom už CD iba zapadá prachom. Aktuálne mi najviac vadí to, že mi rádio neberie väčšie pamäťové karty ako 32 GB a už musím stále rozmýšľať, že čo zmazať, aby som mohol nahrať novú hudbu. Upraveno Duben 13, 201411 r od e1.
Duben 15, 201411 r To mají všichni Já to taky mám status varování.. K těm CD, no já mám v autě asi 5 CDček a pro jistotu mám i zapojený kabel v AUX, kde sem tam připojím telefon a pouštím hudbu z něj, i když poslední dobou AUX využívám spíš jen, když potřebuji telefonovat, nebo někdo volá mě.. Takové nedokonalé Handsfree (holt, když není bluetooth) ale funguje suprově .. Upraveno Duben 15, 201411 r od Galvi
Duben 15, 201411 r juraj, galvi, kdybyste měli varování, tak byste měli pod vaším nickem pod nápisem status varování takovou lištičku ještě a ta by byla buď z 1/3, nebo ze 2/3 zaplněná, podle toho jestli byste měli jedno, nebo dvě varování, za třetí je stop, tuším na měsíc, takže klííííííííd, nemáte tam nic
Duben 15, 201411 r ... abyste viděli jak to vypadá A za určitý poplatek to vrátíme zpátky. Libore, utíkej, ale nám neutečeš.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.