juraj07 Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 (editace) Aky tuning? Vybavu mam rozkodovanu uz dlllllho Editováno: 6. Květen 2014, autor: juraj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 ... Ekkar už dáváš doma čuchat ženě LPG??? ... LPG teď zrovna ne, včera byla k večeři čočka, tak to nechci přehánět, abych si náhodou nezalítal jak Trepifajxl.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 kluci jde udělat zápis LPG do velkého TP a výměna malého TP na jakémkoli dopravním uřadu?nebo musím na můj?tam kde jsem to přihlašoval auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Měl bys jít na svůj příslušný podle místa bydliště, protože tam je tvoje auto v evidenci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Zdravím Ekkara! Dnes jsem si "užil", trasa Bilbao - Zaragoza a zpět (650 km) za 5 hod. i se zastávkou na kávu a tankováním (90 litrů). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 No jo, s VRTULÍ, to se to lítá "proklatě nízko".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Ekkare, kamaráde, našel jsem Ti nového člena klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Co mně... Kanimu, ten furt shání členy, aby mohl vyvíjet větší činnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Hlavně že hledá členy a určitě ví že jsem vyměnil sedánka za roma...a ani nenapíše...ale já na něj prdím a na sraze si stoupnu za vás ne mezi vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 miro, nic ti nebrání najet na stránky roomsterclub.com, zaregistrovat se, popř. zaplatit symbolický poplatek na vedení stránek kanimu a staneš se rázem z příznivce právoplatným členem klubu a budeš dostávat mailem pozvánky a novinky, můžeš si pak tam dodat fotky své přerostlé berušky , popsat co máš na ní nového, jiného a na podzim se pak na srazu postavíš pěkně mezi nás 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 asi budu muset udělat černé tečky..když už BERUŠKA:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Minulej víkend jsem byl v Hradci Králové, parkoval jsem v bývalým Kérchuji - dneska Futurum - v prvním patře - a na parkovišti stála o dvě řady dál taky nějaká červená potfora, malý to bylo, už si ani pořádně nevybavím, jestli Taloš nebo Korejec - ale mělo to z černý samolepicí fólie udělaný řasy na reflektorech a po kastli černý "tečky" - pokud se teda fleku velikosti talíře dá říkat tečka. Chyběly tomu akorát tykadýlka... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 nebo obrovský klíček na zadek že . Jinak těch řas už jsem na pár autech viděl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 2:1!!!!! (zatial) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Práve som zapol som stream, a do piatich minút sme dostali gól. Toto je vždy, keď zapnem hokej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Tak to rychle vypni a zase zapni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 (editace) Čakám na vyššiu ponuku. Moje číslo účtu je 4000... Editováno: 9. Květen 2014, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 doprdele to ten Starý Chren Jarda... (neberte to osobne vy z CZ u nas sa tak tomu hovori ) :D ale nemame sa za čo hanbiť!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Ale Laco chytal velmi dobře, dost nás potrápil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 narozdiel od toho vašeho gólmana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Tak nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 z kým zajtra hráte my máme CAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Zítra mají volno. V neděli Švédsko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 čo?!?"! tak to sa teda máte my hráme potom až v pondelok z Francúzmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.