Květen 6, 201411 r Aky tuning? Vybavu mam rozkodovanu uz dlllllho Upraveno Květen 6, 201411 r od juraj07
Květen 6, 201411 r ... Ekkar už dáváš doma čuchat ženě LPG??? ... LPG teď zrovna ne, včera byla k večeři čočka, tak to nechci přehánět, abych si náhodou nezalítal jak Trepifajxl....
Květen 6, 201411 r kluci jde udělat zápis LPG do velkého TP a výměna malého TP na jakémkoli dopravním uřadu?nebo musím na můj?tam kde jsem to přihlašoval auto?
Květen 6, 201411 r Měl bys jít na svůj příslušný podle místa bydliště, protože tam je tvoje auto v evidenci.
Květen 6, 201411 r Zdravím Ekkara! Dnes jsem si "užil", trasa Bilbao - Zaragoza a zpět (650 km) za 5 hod. i se zastávkou na kávu a tankováním (90 litrů).
Květen 7, 201411 r Hlavně že hledá členy a určitě ví že jsem vyměnil sedánka za roma...a ani nenapíše...ale já na něj prdím a na sraze si stoupnu za vás ne mezi vás
Květen 8, 201411 r miro, nic ti nebrání najet na stránky roomsterclub.com, zaregistrovat se, popř. zaplatit symbolický poplatek na vedení stránek kanimu a staneš se rázem z příznivce právoplatným členem klubu a budeš dostávat mailem pozvánky a novinky, můžeš si pak tam dodat fotky své přerostlé berušky , popsat co máš na ní nového, jiného a na podzim se pak na srazu postavíš pěkně mezi nás
Květen 8, 201411 r Minulej víkend jsem byl v Hradci Králové, parkoval jsem v bývalým Kérchuji - dneska Futurum - v prvním patře - a na parkovišti stála o dvě řady dál taky nějaká červená potfora, malý to bylo, už si ani pořádně nevybavím, jestli Taloš nebo Korejec - ale mělo to z černý samolepicí fólie udělaný řasy na reflektorech a po kastli černý "tečky" - pokud se teda fleku velikosti talíře dá říkat tečka. Chyběly tomu akorát tykadýlka...
Květen 9, 201411 r Práve som zapol som stream, a do piatich minút sme dostali gól. Toto je vždy, keď zapnem hokej.
Květen 9, 201411 r Čakám na vyššiu ponuku. Moje číslo účtu je 4000... Upraveno Květen 9, 201411 r od e1.
Květen 9, 201411 r doprdele to ten Starý Chren Jarda... (neberte to osobne vy z CZ u nas sa tak tomu hovori ) :D ale nemame sa za čo hanbiť!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.