Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Na razie nie ma nic . Zawsze możemy zrobić jakieś Bielsko - Białą , Wisłę czy cosik innego. 

We wrześniu mieliśmy zlot ogólnopolski FCP & FC . Byłem tam :D .

To Fajnie że będziesz miał małego Józeczka :D :D

Vloženo

Myśle że regionalny spot w okolicy Bielska czy Wisły to do końca roku bedzie.

Nie wiesz kto by chciał kupić nowy licznik z mfa do F2FL? nowy i originalny z udokumentowanym pochodzeniem.

Vloženo

Dnes ma chlapik na benzinke pobavil :D na Shellke mi natankoval plnu a pocas tankovania pozera na koncovku vyfuku a ze ci mam RS-u :D tak som povedal ze HTP, a on hned ci Hitlerov Tajny Plan :D

--

Z mobilu

Vloženo

Ja mam zimaky z minuleho roku co som dostal k autu. Ale zatial si vychutnavam spinu na letnych :)

O chvilu mozno montaz opierky a tak sofer na oslavu starkej do KE...

--

Z mobilu

Vloženo

Jsem se objednal na prezuti az na 27.10 zatim je cas. Ale stejne by me zajimalo kterej idio. si koupi takovou televizi.

Takový, pro kterého je ta cena stejná jako když já dám za telku 25 000,- třeba.....

Vloženo

Ty UHD TV jsou hrozně super, taky zvažujeme že pořídíme zase něco novějšího a lehce většího, teď máme smart TV Samsung, spokojenost, šlape pěkně, ale je malá :)

Jinak přezuto nemám, přezuju to 31.10 v klidu :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...