ASPIRE Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Aspire: to tam máš lepené nebo "na volno"? Ne jen polozene na te nekluzne podlozce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Dneska stál při mně asi ten nejvyšší.... Na D1 10 km za Olomoucí směr na Ostravu jsem už stáhl rychlost na 90km/h a všiml jsem si že se divně změnil odraz od silnice z čistě mokré na takovou matnější, zezadu se ke mně přiřítil bavor, předjel a jak se vracel do pruhu tak dvoje hodiny a bum do svodidel ... zůstal na vnitřní straně dálnice, jak jsem to viděl tak jsem dupnul na brzdy a nic, nějakým štěstím jsem o centimetry minul rozmlácenýho bavora na svodidlech, a asi 500 metrů jsem krotil vlastní auto dokud se mi nepodařilo doklouzat ke krajnici a ve zpětným zrcátku vidím jak další auta naráží do dalších... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Ty vole...Tak to si měl ale ku*va štěstí Ještě že to dobře (pro tebe) dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Jo nehezkej zážitek. Jdu do sebe něco kopnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Ty vole tak to nad Tebou stali vsici svati... Dneska to byl blazinec , me stacilo kolecko Tesin-Trinec-Havr-Trinec-Tesin a byl jsem vyrizeny jak po celodennim lomani v lomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 A nemáš to na autokameře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Nemá kameru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Wow, no tak to jsem po cestě do Ovy ještě nezažil. Já jedinou nehodu co jsem viděl, tak to mě předjížděl C-max a jak byl zhruba na moji úrovni tak začal dost zrychlovat a po asi 100 metrech se otřel o středové svodidla, pak trochu zavrávoral a zastavil u krajnice. Byl to chlap i s rodinou, když jsem zastavil a ptal se jestli jsou OK, tak mi řekl, že usnul No zítra jedu brzo ráno do Prahy po D1, tož doufám, že to bude OK. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Galvi šťastnou cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Jo nehezkej zážitek. Jdu do sebe něco kopnout to si dej, měl jsi fakt štěstí chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Dneska mě fakt mrzí že kameru nemám. To by byly záběry co by stály za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Kurnik, pěkná divočina. Toho se na D1 na Vysočině taky bojím, když vidím, co za magory tam jezdí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 čau kluci a pěknej Novej Rok:-) chci se zeptat....dá se sehnat kryt pod motor na rooma který je puvodně z paketu pro špatné cesty?bude tam pasovat..?koukal jsem a nesehnal jsem...asi jsem koukal blbě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Od tý doby co mam v autě kameru tak se mi nějak krizový situace vyhybaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 (editace) Mr. Pavka, to buď rád EDIT: miro: zkus napsat TADY, určitě ti tam kluci poradí Editováno: 5. leden 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Mimo téma 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 (editace) Galvi- Ale mít jí před pár lety tak by byla docela sranda. To sem stál onehdá na křižovatce a vedle mě stál na světlech bílej Touareg. Každej jsme měli na svojí stranu vlastní semaforový světla. Mě zelená a já vyjel. A on se ten zmrd rozjel na jeho červenou a hodil mi tam myšku až sem musel zastavit. A jelikož jsem jel ve svojem starým Twingu na kterým mi už moc nezáleží, tak bych mu klidně na férovku nahulil pod parou do toho touarega. Co ten zmrd může říct? že neviděl červenou, stál úplně v jiným pruhu kterej vedl na jinou stranu a ještě neviděl mě? Jo, já jsem ten červenej a ten touareg je černě vybarvenej. Editováno: 5. leden 2015, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 jj to se mi na křižovatce před rektorátem na Opavské stává taky a vždycky to jsou hovádka s nějakým dražším autem jako Touareg, Skovej méďa apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Takové přátelské šťouchnutí by je třeba probralo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Takové jako třeba v GTAčku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Ja znam GTO, GTD i GTi ale GTA to je pro me novinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Přátelské šťouchnutí dle Galviho je asi ťukanec v Kobře 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Né přátelský tuknutí, ale klidně mu urazit kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Ja znam GTO, GTD i GTi ale GTA to je pro me novinka Že teda zrovna ty něco takovýho neznáš ... http://www.gta.cz/gta5/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.