Leden 6, 201510 r Však taky to už nehraju hrál jsem to jak ta hra vyšla tzn. někdy 2 roky zpět ale grafika byla dobrá
Leden 6, 201510 r já jako malej hrával obdoby Eurotruck simulátoru, (wheel of steel) a starší verze a zalíbilo se mi to natolik, že jsem si na ně nakonec udělal i řidičák a v reálu je to ještě lepší!
Leden 6, 201510 r Není nad Diablo II a nebo Mafia I, to byly nej hry aspoň pro mě GTA jsem tak hrával pamatuji, že první jsem hrával GTA II, to byl taky nářez A když už tak vzpomínám, tak na klasický Transport Tycoon také nemůžu zapomenout
Leden 6, 201510 r Poslední co jsem hrál bylo World of tanks, ale už cca půl roku mě to krutě nebaví, vždycky to jednou za měsíc, zapnu odehraju jednu bitvu a pak si říkám proč jsem to vlastně zapínal, tak asi na tom skončí moje hráčská kariéra Upraveno Leden 6, 201510 r od Supermarine_Spitfire
Leden 6, 201510 r Wacky Wheels a PrahistorikII. Jako malej sem se na těhle hrách nehorázně vyřádil. Od tý doby nic.
Leden 6, 201510 r Debi*ní led z polského kamionu Jsem si myslel že bude po okně,jsem myslel že ho Upraveno Leden 6, 201510 r od Ondra16V
Leden 6, 201510 r Vidíš, tady máš štěstí, že ten led byl polskej být to něco kvalitnějšího tak máš po čelním
Leden 6, 201510 r Z kamionu mám v zimě respekt, protože ani jednoho to nenapadne před tím než vyjede z toho sundat a být to větší kus, tak je malér na světe... Ještě že máš tak pevné sklo, teda vlastně ještě že byl ten led tak měkký a vlastně i malý
Leden 6, 201510 r Galvi: ale to střílelo jak sviňa jsem byl nalepený kvůli předjíždění né kvůli toho že si chci rozbít sklo
Leden 6, 201510 r najs to je u sýkoráče že? edit: jo už vidím tank. Upraveno Leden 6, 201510 r od Supermarine_Spitfire
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.