Leden 8, 201510 r Čím víc nálepek tím víc Adidas EDIT: čoboli no Upraveno Leden 8, 201510 r od Ondra16V
Leden 8, 201510 r A my nemáme nálepky a sme v pohode Teda máme ale na skle A s tímto nemají soudruzi policajti v Germánii problém, jak se tady snažil někdo spekulovat, že budou bez naší zelené nálepky otravovat?
Leden 8, 201510 r Ja neviem. Ja som ešte v Nemecku nebol. Nálepka, nenálepka. Stále je osvedčenie o vykonaní TK/EK nie ?
Leden 8, 201510 r Soudruzi Dojčové v Germánii mají pokud vím furt nějaký problémy - zejména když vidí auto s MPZ označením CZ, PL, SK, HU, UA, LT a dalšíma... Sice si bavorskej ministr může čelist vykloubit, jak se vymlouvá že se na auta z těchhle států kontroly záměrně nezaměřujou, ale svědectví řidičů mluví jinak - auta s označením F, B, I, UK, E, H, NL, DK atd a samozřejmě D přes kontrolní posty projíždějí bez povšimnutí - poliši se opírají o folksvágen... ale jak se objeví některý písmenko "bejvalýho východního bloku" plus ještě některejch dalších (Turecko atp), do policajtů najednou vjede energie a začnou mávat plácačkou jako by byli placený od kusu. Soused jezdí kamiónem celou Evropu - minulej rok kdesi v Dojčích na 50km úseku byl kontrolovanej 6x za sebou, přitom kontrola zaměřená jak jsem popsal vejš - určitá "národnost" jede bez ovlivnění, jiná je stavěná "preventivně"...
Leden 8, 201510 r To je asi o náhodě, kolegův synátor jezdí pravidelně každý týden Mnichov a Lipsko s kamionem (zaváží tam nějaké komponenty do BMW) už asi dva roky a nestavěl ho tam zatím nikdo.
Leden 8, 201510 r A je to asi i hodně o značce a typu auta - nejmenovanej kolega v mojí bejvalý práci jezdil do Dojčů každej tejden k výrobci plastů coby "kontrahent" = nákupčí, dojednávat přesný objemy dodávek speciálně připravovanejch plastů do výroby. Dokud jezdil Hnůjdejem Sonatou, nadával na Strass-polizei jak špaček, pak mu podnik koupil služební oktávku FL "naftu f turbu" - a najednou byla kontrola jen jednou za měsíc-dva, nakonec dostal po řiditeli oježděnýho jedničkovýho Supa - a i když ten Sup byl starší než ta FL oktávka, nestavěl ho v něm už nikdo...
Leden 8, 201510 r Ten soused, co si stěžoval na vysloveně až šikanózní kontroly taky nemá starou "lízu" - jezdí buď s DAFem, nebo Volvem - a ani jedno auto ve firmě nemají starší jak cca 5 let...
Leden 9, 201510 r Němci znaj akorát: Fstejde se, nic se fam nesthane..... Ale zas na druhou stranu, prohráli dvě světový války, tak asi ví co dělaj.
Leden 9, 201510 r Já se po těch zkušenostech s čecháčkama ani nedivím, že tak po nás jdou. Upřímně, pro němce jsem jen ocasové z východu, nic víc bych si nenalhával.
Leden 9, 201510 r Mi to povídej. Dělal jsem chvilku pod němcema. Groz-beckert. Oni maj tu rádo by nadřazenost v krvi. Hrozná buzerace. Dělal jsem i pod rusákama, pod nima se mohlo aspoň chlastat.
Leden 9, 201510 r Tak já dělam pod čechem. A před tim co sem opravoval a prodával kola tak taky. Ale zas na druhou stranu, němci sice buzerujou, ale jakštakš to i zaplatí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.