Galvi Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 No jo, když já bych chtěl návod s logem VW Ale asi to jinak nedopadne, než že dostane od Bolera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Reknu to jinak, ja jsem si poridil rcd510 tak jsem samosebou hledal i navod... Nikde jsem ho nenasel jen anglicky na vortexu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 No právě.. Nějak nechápu, proč to nemůže jit objednat jako normální díly na auto, prostě podle čísla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 na allegru jsou v polštině ale to by asi moc nepomohlo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 tak mu to ak dobrý kamarát preložíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Viš co by to dalo roboty ? alespon tři šichty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Díky, no s polštinou nekamarádím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 To by si tri šichty nespal jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 je leden , to vyjmečně pracuju Jirko ale tak přiložil bych k tomu ještě polskočesky slovnik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 To není ale vůbec špatný nápad Slovník s Polským návodem k narozkám a zbytek na Vánoce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Někdy si říkám že ty Vánoce můžou být častěji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Nejdriv si to naštuje a pak uz muze naostro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 tak co, fšici doma anebo někdo v hokně jak já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Doma a je mi jsem to vcera nejak prehnal. Dnes se budu lecit jen jeste se bude muset jet na nakup. Vam co musite robit o vikendech vubec nezavidim by me to zabilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Pravě jsem domyl ledničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 tak co, fšici doma anebo někdo v hokně jak já Sice doma, ale mám pohotovost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 doma...tady pracuju zadarmo, od Po-Pá za mzdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Tež maš velky uklid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Ahoj všici. Tak po 19 hodinové šichtě konečně začíná víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 tak to jsem jediný workoholik .... páč dobrovolně , ale aspoň za peníze, ....co si budeme říkat ... těch není nikdy dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 ale aspoň jsem si to zpříjemnil zajímavou komunikací přes MS Lync s Indem ve stejné firmě ale na opačném konci světa. Dokonce jsem se i hooodně nasmál ... tak nějak jsme probírali co a jak kdo v práci a mimo jiné došla řeč na dojíždění ... takže prý jezdí 20km "by bike" a že mu to vezme hoďku a půl, kvůli velké dopravní špičce (bavíme se o třetím největším indickém městě Bangalore - má 10 mil. obyvatel , takže co celá naše republika ) a že jestli mám taky bike, tak mu říkám jo, dva, jeden na špatné cesty a druhý na dobré, ale že na kole do práce nemůžu, že to mám 47km a samý kopec, nehledě na nebezpečnost (víc jak půlka je po státovce hodně frekventované). Po chvíli se mě ptá a kolik mám CC. Čemuž jsem nerozumněl, ovšem se salvou smíchu jsem vzápětí pochopil, když mi napsal že má 150CC ... to mi totiž došlo, že "bajk" říká motorce. Tak jsem mu poslal co jsem myslel mýma dvěma "motorkama" s vlastním pohonem . Jinak byl překvapen (páč jsem mu poslal fotku jak mám dvě kola v autě, když jsem jel předloni do Maďarska na Balaton) že tak cestujeme běžně za hranice, ptal se kde vlatně ČR leží, tož jsem mu poslal i mapku Evropy a vysvětlil mu že v podstatě od mého bydliště se do dvou set kilometrů dostanu na hranice dalších 4 států. Psal mi, že byl min víkend na motorce s bandou nadšenců a že udělali 800km. Tož mu říkám, že tuto vzdálenost jsme dělali, abychom se podívali na dovolenou do Chorvatska k moři. Nestačil se divit a dorazil mě tím, když se mě ptal, že asi musím mít VISA. Tak mu říkám to je běžná věc, že s ní platím i u nás, nejen v zahraničí a pak mu ještě vysvětloval, jak je to se zdejší měnou, Eurem, kdo je má, kdo ne, kdo má ještě vlastní měnu .... no byla to celkem zajímavá komunikace, holt jiná kultura, mentalita ... no nicméně jsem rád že žiju, zde 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 a prý jaké počasí ... říkám celkem teplo, +5°C a žádný sníh .... a on prý OMG, ráno jel do práce 16°C a večer tak 34°C 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Tež maš velky uklid? nj, pořád něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Ja taky uz druhej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Dobrý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.