Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Však já jsem to myslel ve srandě :D

Upraveno od Ondra16V

Tak chlapci a děvčata je pátek a co máte naplánováno na víkend? :D

Jít na 16 hodin do práce :D

Co naplanovane ? Ve dve rano prebalit , dat mamce na nakojeni , spat , v sest prebalit dat mamce na nakojeni, udelat snidani, snist sbidani, dat maleho spat, cca 10 , prebalit, mamce nakojit udelat obed..... Zjistuju ze mam monotonni zivot :D

Nic nedělat. :kol-31: A pořádně se vyspat, ranní vstávání na budík je pro mě ubíjející - i po více než dvaceti letech jsem si na to nezvyknul a nikdy nezvyknu.

Jo tak vstávání zabíjí i mě :( jinak budu taky spíš relaxovat. Možná nějaký výšlap  hafanem...

Malta dik jsem si to myslel ale radeji jsem se zeptal a ted jeste hlavne dostat ten koakxial do toho volneho konce to bude orisek.

No konecne vikend venku skarede tak si zajdu na pivo bo jak se rika jaro, leto, podzim, zima v hospode je stale klima :D a uz se tesim bo jdu na ochutnavku noveho piva do pivovaru :kol-35:

Tu říkánku slyším poprvé :D 

:D ja uz ji znam od mala a je pravdiva :D

:D :D 

Zde budu travit dnesni vecer s moju http://www.slezskypivovar.cz/ jen doufam ze si sednem bo tam byva narvano. Ale uz se tam chystam nekolik mesicu tak snad to dnes vyjde.

Já to znám jinak - stručnějc. Aneb V HOSPODĚ JE LÍP NEŽ NA SVĚTĚ.....

Mňa čaká zajtra denná zmena, pozajtra nočná, v pondelok zase nočná, a samozrejme aj teraz sedím v práci. No čo už, keď máme voľno od piatka do pondelka je zlatý víkend a teraz mám práve naopak, čierny víkend. Ešte že zajtra bude denná, tak bude kľud.

Fuj , patek odpoledne a ty o robote

Jedna z a je dobre.65fd0a51cd343fa048a0d63f5fb0641a.jpg

Jake to tam vari ? :)

Me spise slo o chutovy vjem :)

No reknu ti to tak testl jsem vsechny a moc dobre a moja zas rikala ze nej je ta 10. A u me zvitezila boruvka. A jidlo moje si uz objednala po druhe a ja jeste nic bo si nechci kazit chut piva. Radegasta uz jsem tak odstrcil na druhou kolej bo to jejich extra horke uz to neni to co bylo.

Druhe jidlo :De3746f5fb424694e0bcee7e2360c1f6d.jpg

To jsou fajne hranole :)

To tam vari ? Kurnik jak pojedem do Havru tak juniora zabarkujem a babicky a my si zajdem na pivo a hambaca :)

tam bylo inkoustu jak z velke olyhně a železa jak by vyrabovali cely třinecky werk :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.