Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 tam bylo inkoustu jak z velke olyhně ... Kurwa Džouzef, přestaň už jednou psát jak vylÝzanej pšonek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 lýzat si mužem zmzlinu , bo nejlepši olycheň je z tvrdym ale popravdě je to moje daň za použivani vice jazyku najdenou i/y , h/ch mi dělaj velke problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Malta dik jsem si to myslel ale radeji jsem se zeptal a ted jeste hlavne dostat ten koakxial do toho volneho konce to bude orisek. ... radši ti ani nebudu říkat, že se to dělá u nás ve firmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 A ja to vul kupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Holt děláš ve špatné firmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Ahojky,než se začnu blbě ptát v sekci hifi,poraďte třeba jste se stím setkali. Nechal jsem opravit origo radio z Octavky které díky neodborné montáži mělo odpálené koncáky na repro a teď po zapojeni do Tátovo Fabky se při zapnutí klíčku nebo zapnutí radia ozve z repráků plesknutí,neorigo Panasonic nic takového nedělal,radio hraje pěkně čistě jen to plesknutí při zapnutí,mám to řešit. Oprava proběhla u osvětčeného opraváře a řek bych,že dává kalitní součástky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Buď nezapojil obvod opožděnýho připojení zátěže, protože některý nově už nedostupný koncový integráče mají jinej způsob aktivace a deaktivace týhle funkce a na starý desce to prostě nešlo zapojit, nebo tam sice dal stejný IO, ale někde něco ojebal a to opožděný přiojení nefachčí. Lupanec při zapnutí/vypnutí signalizuje, že konce zůstávají připojený i během tzv. "přechodovejch dějů" při zapínání i vypínání - a to bez fyzickýho přístupu k rádiu nikdo vyřešit nedokáže, protože minimálně neví jaký IO tam byly dřív a jaký tam jsou teď - a nemůže nic osahávat a měřit. Jestli je to rádio opravdu origo, doporučuju poptat se v původní dodavatelský firmě BRM: http://www.brm.cz/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Já mám taky občas ještě problémy s i/y a s/z jo když člověk žije na tojmezí a navíc vystudoval VŠ v zahraničí jinak jaký pšonek to spíš gorol! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Cug do werku , do werku cug Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Pociag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Pociąg , to je cug Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Ja - das ist also gut! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 [emoji106] [emoji578] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Neeeee , buchtičky z šodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Měl sem je po dlouhé době a paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Buchty já radši s mákem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Tvaroh je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Fujtajbl, CMAR...!!! To už aspoň povidla, ale mák is the best! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Ja mak , ňam chci zavin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 A jeje tu se zase ji buchticky jsem jedl naposledy snad na zakladce a to uz je fakt dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 My tady máme doma "korytko" takže samé mňamky mini řízečky, žebírka, grilovanou panenku špalíky atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Mas toho vic , zebych se stavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Je toho hafo a já už nemůžu máti slaví narozky tak udělala pohoštění mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.