Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tam bylo inkoustu jak z velke olyhně ...  :D

Kurwa Džouzef, přestaň už jednou psát jak vylÝzanej pšonek....

:D :D

lýzat si mužem zmzlinu , bo nejlepši olycheň je z tvrdym :D

ale popravdě je to moje daň za použivani vice jazyku najdenou i/y , h/ch mi dělaj velke problemy 

Malta dik jsem si to myslel ale radeji jsem se zeptal a ted jeste hlavne dostat ten koakxial do toho volneho konce to bude orisek.

...

radši ti ani nebudu říkat, že se to dělá u nás ve firmě :kol-28:

A ja to vul kupoval :D

Ahojky,než se začnu blbě ptát v sekci hifi,poraďte třeba jste se stím setkali.

Nechal jsem opravit origo radio z Octavky které díky neodborné montáži mělo odpálené koncáky na repro a teď po zapojeni do Tátovo Fabky se při zapnutí klíčku nebo zapnutí radia ozve z repráků plesknutí,neorigo Panasonic nic takového nedělal,radio hraje pěkně čistě jen to plesknutí při zapnutí,mám to řešit. Oprava proběhla u osvětčeného opraváře a řek bych,že dává kalitní součástky.

Buď nezapojil obvod opožděnýho připojení zátěže, protože některý nově už nedostupný koncový integráče mají jinej způsob aktivace a deaktivace týhle funkce a na starý desce to prostě nešlo zapojit, nebo tam sice dal stejný IO, ale někde něco ojebal a to opožděný přiojení nefachčí. Lupanec při zapnutí/vypnutí signalizuje, že konce zůstávají připojený i během tzv. "přechodovejch dějů" při zapínání i vypínání - a to bez fyzickýho přístupu k rádiu nikdo vyřešit nedokáže, protože minimálně neví jaký IO tam byly dřív a jaký tam jsou teď - a nemůže nic osahávat a měřit.

Jestli je to rádio opravdu origo, doporučuju poptat se v původní dodavatelský firmě BRM:  

http://www.brm.cz/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=3

Já mám taky občas ještě problémy s i/y a s/z jo když člověk žije na tojmezí a navíc vystudoval VŠ v zahraničí :D jinak jaký pšonek to spíš gorol!

Cug do werku , do werku cug :)

Pociąg , to je cug :)

[emoji106] [emoji578]

:w00t1::D 

post-90342-0-49695300-1422721237_thumb.j

Neeeee , buchtičky z šodo :)

Měl sem je po dlouhé době a paráda  :kol-28:

Tvaroh je lepší :)

Fujtajbl, CMAR...!!! To už aspoň povidla, ale mák is the best!

Ja mak , ňam :D chci zavin :D

A jeje tu se zase ji :D buchticky jsem jedl naposledy snad na zakladce a to uz je fakt dlouho.

My tady máme doma "korytko" takže samé mňamky :) mini řízečky, žebírka, grilovanou panenku špalíky atd. :D

Mas toho vic , zebych se stavil :)

Je toho hafo a já už nemůžu :D máti slaví narozky tak udělala pohoštění mno

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.