Leden 30, 201510 r tam bylo inkoustu jak z velke olyhně ... Kurwa Džouzef, přestaň už jednou psát jak vylÝzanej pšonek....
Leden 30, 201510 r lýzat si mužem zmzlinu , bo nejlepši olycheň je z tvrdym ale popravdě je to moje daň za použivani vice jazyku najdenou i/y , h/ch mi dělaj velke problemy
Leden 30, 201510 r Malta dik jsem si to myslel ale radeji jsem se zeptal a ted jeste hlavne dostat ten koakxial do toho volneho konce to bude orisek. ... radši ti ani nebudu říkat, že se to dělá u nás ve firmě
Leden 30, 201510 r Ahojky,než se začnu blbě ptát v sekci hifi,poraďte třeba jste se stím setkali. Nechal jsem opravit origo radio z Octavky které díky neodborné montáži mělo odpálené koncáky na repro a teď po zapojeni do Tátovo Fabky se při zapnutí klíčku nebo zapnutí radia ozve z repráků plesknutí,neorigo Panasonic nic takového nedělal,radio hraje pěkně čistě jen to plesknutí při zapnutí,mám to řešit. Oprava proběhla u osvětčeného opraváře a řek bych,že dává kalitní součástky.
Leden 30, 201510 r Buď nezapojil obvod opožděnýho připojení zátěže, protože některý nově už nedostupný koncový integráče mají jinej způsob aktivace a deaktivace týhle funkce a na starý desce to prostě nešlo zapojit, nebo tam sice dal stejný IO, ale někde něco ojebal a to opožděný přiojení nefachčí. Lupanec při zapnutí/vypnutí signalizuje, že konce zůstávají připojený i během tzv. "přechodovejch dějů" při zapínání i vypínání - a to bez fyzickýho přístupu k rádiu nikdo vyřešit nedokáže, protože minimálně neví jaký IO tam byly dřív a jaký tam jsou teď - a nemůže nic osahávat a měřit. Jestli je to rádio opravdu origo, doporučuju poptat se v původní dodavatelský firmě BRM: http://www.brm.cz/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=3
Leden 31, 201510 r Já mám taky občas ještě problémy s i/y a s/z jo když člověk žije na tojmezí a navíc vystudoval VŠ v zahraničí jinak jaký pšonek to spíš gorol!
Leden 31, 201510 r A jeje tu se zase ji buchticky jsem jedl naposledy snad na zakladce a to uz je fakt dlouho.
Leden 31, 201510 r My tady máme doma "korytko" takže samé mňamky mini řízečky, žebírka, grilovanou panenku špalíky atd.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.