Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Buchtičky s tím blafem, to nee. Naposledy jsem ti viděl (ne jedl) na vlastní oči na ZŠ. :kol-28:

A tak to já zase jooo. Nebo palačinky či žemlovka :p mňam

Pawouku jaký blaf?  :kol-32: To je super jídlo  :kol-28:  :kol-28:

Dobrý večer  :kol-28:

Žádný blaf, buchtičky jsou super jídlo, jen k tomu má spousta lidí averzi právě kvůli kvalitám tohoto jídla podávaného ve školních jídelnách.. Ta bílá tekutina kterou se tam zalévají gumové kousky pečiva opravdu je něco jiného...  :D

Zdravím Galviho  :kol-28:  Konečně někdo kdo má pochopení :D

Z předchozího výčtu beru jen palačinky. Zbytek mi nesmí v žádném případě na talíř a je jedno, kdo a kde to dělal.  :kol-28:

Sezeru snad všecko , teda az na aziaticke pochutiny :D taky bramboraček :)

Obecně uznávám heslo "Co není z masa, to není k jídlu". Některé výjimky potvrzující toto pravidlo samozřejmě existují.  :kol-138:

Presne. Ja sladké moc na obed nemusím, a ked už je tak za hodku a pol musím zas niečo tlačiť do hlavy...Dnes som mal Francúzske zemiaky :D

Jo tak maso to je jiná liga, to s Pawoukem souhlasím  :kol-47: Ale i ten bramoboráček nebo Francouzské brambory... To já měl dnes Segedínský guláš a knedlíky  :) 

Třeba ty tebou vyjmenované bramborové pochutiny jsou schválené a móóc dobré.  :kol-47:

Placek bych se ujedl :) 

Placki se špirkami to je žrádlo :-)

palačinky se špenátem a kuřecím masem, to je dobrota, mńam...dneska máme smažený sýr s bramborama, A včera u tchýně k večeři bramboráčky s masem a houbami to vše posypané sýrem :)

zdravá strava je základ

to já můžu jak sladké, tak i maso :kol-28: ... ze sladkého vypadává akorát šulánky s mákem, bo nemám rád bramborové těsto, ale zase třeba bramboráky miluju :kol-59:

Buchtičky se šodó je mňamka,u klasiky mám raději tvaroh,ale nedávno jsem si jen tak z hecu asi po 25letech dal ryžový nákyp a normálně jsem si pochutnal jak to bylo dobrý a hlavně ta horní křupavá vrsta

Radio-dikes za info,řeknu staříkovi ať se u něj zastaví ať to vyřeší,ale tomu radiu nebo reprákům to asi nevadí a nebo baterce,že by to mělo odběr?.

Tak co,škrábali jste dneska? :D :D 

Jiste , po zadku [emoji14]

Já teprve budu škrábat - starou dálničku ze skla. A nalepovat novou, protože mi přišla počtou z Bonus programu právě až dneska (objednávaná těsně po Novým Roce)...

Mno já se musím přiznat že jsem novou zapomněl nalepit a jel dneska kousek po dálnici :D (novou mám i vypsanou RZ) jen ráno byla nestíhačka a navíc auto bylo totálně zamrzlé... Ale vše napravím :)

známku už jsem sundal včera, ačkoliv jsem autem nejel, ale novou ještě nekoupil ... ale to je otázka se stavit někde na pumpě, jak to bude aktuální v nejbližších dnech ... zatím jí nepotřebuji

:D já jsem zapoměl sundat dálničku :D

Já na to hlavně nemám čas a navíc to musím udělat hned 3x :D

Já jen 2x :D 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.