Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý večer  :kol-28:

Žádný blaf, buchtičky jsou super jídlo, jen k tomu má spousta lidí averzi právě kvůli kvalitám tohoto jídla podávaného ve školních jídelnách.. Ta bílá tekutina kterou se tam zalévají gumové kousky pečiva opravdu je něco jiného...  :D

Vloženo

Jo tak maso to je jiná liga, to s Pawoukem souhlasím  :kol-47: Ale i ten bramoboráček nebo Francouzské brambory... To já měl dnes Segedínský guláš a knedlíky  :) 

Vloženo

palačinky se špenátem a kuřecím masem, to je dobrota, mńam...dneska máme smažený sýr s bramborama, A včera u tchýně k večeři bramboráčky s masem a houbami to vše posypané sýrem :)

Vloženo

to já můžu jak sladké, tak i maso :kol-28: ... ze sladkého vypadává akorát šulánky s mákem, bo nemám rád bramborové těsto, ale zase třeba bramboráky miluju :kol-59:

Vloženo

Buchtičky se šodó je mňamka,u klasiky mám raději tvaroh,ale nedávno jsem si jen tak z hecu asi po 25letech dal ryžový nákyp a normálně jsem si pochutnal jak to bylo dobrý a hlavně ta horní křupavá vrsta

Radio-dikes za info,řeknu staříkovi ať se u něj zastaví ať to vyřeší,ale tomu radiu nebo reprákům to asi nevadí a nebo baterce,že by to mělo odběr?.

Vloženo

Mno já se musím přiznat že jsem novou zapomněl nalepit a jel dneska kousek po dálnici :D (novou mám i vypsanou RZ) jen ráno byla nestíhačka a navíc auto bylo totálně zamrzlé... Ale vše napravím :)

Vloženo

známku už jsem sundal včera, ačkoliv jsem autem nejel, ale novou ještě nekoupil ... ale to je otázka se stavit někde na pumpě, jak to bude aktuální v nejbližších dnech ... zatím jí nepotřebuji

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...