Pawouk Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Buchtičky s tím blafem, to nee. Naposledy jsem ti viděl (ne jedl) na vlastní oči na ZŠ. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 A tak to já zase jooo. Nebo palačinky či žemlovka mňam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Pawouku jaký blaf? To je super jídlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Dobrý večer Žádný blaf, buchtičky jsou super jídlo, jen k tomu má spousta lidí averzi právě kvůli kvalitám tohoto jídla podávaného ve školních jídelnách.. Ta bílá tekutina kterou se tam zalévají gumové kousky pečiva opravdu je něco jiného... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Zdravím Galviho Konečně někdo kdo má pochopení 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Z předchozího výčtu beru jen palačinky. Zbytek mi nesmí v žádném případě na talíř a je jedno, kdo a kde to dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Sezeru snad všecko , teda az na aziaticke pochutiny taky bramboraček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Obecně uznávám heslo "Co není z masa, to není k jídlu". Některé výjimky potvrzující toto pravidlo samozřejmě existují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Presne. Ja sladké moc na obed nemusím, a ked už je tak za hodku a pol musím zas niečo tlačiť do hlavy...Dnes som mal Francúzske zemiaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Jo tak maso to je jiná liga, to s Pawoukem souhlasím Ale i ten bramoboráček nebo Francouzské brambory... To já měl dnes Segedínský guláš a knedlíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Třeba ty tebou vyjmenované bramborové pochutiny jsou schválené a móóc dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Placek bych se ujedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Placki se špirkami to je žrádlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 palačinky se špenátem a kuřecím masem, to je dobrota, mńam...dneska máme smažený sýr s bramborama, A včera u tchýně k večeři bramboráčky s masem a houbami to vše posypané sýrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 zdravá strava je základ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 to já můžu jak sladké, tak i maso ... ze sladkého vypadává akorát šulánky s mákem, bo nemám rád bramborové těsto, ale zase třeba bramboráky miluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Buchtičky se šodó je mňamka,u klasiky mám raději tvaroh,ale nedávno jsem si jen tak z hecu asi po 25letech dal ryžový nákyp a normálně jsem si pochutnal jak to bylo dobrý a hlavně ta horní křupavá vrsta Radio-dikes za info,řeknu staříkovi ať se u něj zastaví ať to vyřeší,ale tomu radiu nebo reprákům to asi nevadí a nebo baterce,že by to mělo odběr?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Tak co,škrábali jste dneska? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Jiste , po zadku [emoji14] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Já teprve budu škrábat - starou dálničku ze skla. A nalepovat novou, protože mi přišla počtou z Bonus programu právě až dneska (objednávaná těsně po Novým Roce)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Mno já se musím přiznat že jsem novou zapomněl nalepit a jel dneska kousek po dálnici (novou mám i vypsanou RZ) jen ráno byla nestíhačka a navíc auto bylo totálně zamrzlé... Ale vše napravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 známku už jsem sundal včera, ačkoliv jsem autem nejel, ale novou ještě nekoupil ... ale to je otázka se stavit někde na pumpě, jak to bude aktuální v nejbližších dnech ... zatím jí nepotřebuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Jé já jsem zapoměl sundat dálničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Já na to hlavně nemám čas a navíc to musím udělat hned 3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Já jen 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.