dadacek Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 a proč???? co bude k obědu???, Tak to ještě nevím.. kuřecí maso v bramboráčku? Ale to už abys jel, abys stihl oběd Každopádně až se nasnídám, skočím za doktorkou a pak do města sehnat černý gatě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 no já se zatim snažim s ty chirurgie vymluvit,ale herečka je zatim neoblomna...dneska v noci sem se opět skoro nevyspal tak už mě před ni nic nespasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Já dneska v noci moc nespal.. Na chyrdu snad ale nepůjdu uvidíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Ahojky lidičky :-) hned mám otázečku,co říkáte na toto pneu - ano nebo ne ?? http://www.e-pneumatiky.cz/dunlop-sp-sport...z-tl-letni.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 a nebo ještě tyto ? http://www.e-pneumatiky.cz/pirelli-p6000-1...v-tl-letni.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 a třetí jsou na výběr tyto http://www.e-pneumatiky.cz/barum-bravuris-...h-tl-letni.html no a co ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Obojí dobrá volba Nevím proč, bral bich ty Pirellky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Barum jsou klasika, na těch jezdím ve Fábce.. ale už prý nejsou to co bývala značka Barum.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 nejdřív bych si ujasnil jakej rozměr vůbec na to auto dam......v R 15 bych vybíral už kvuli cenam v rozměru 195/50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 no,asi bych tam chtěla dát 195/55/15 dost mě z těch 50tek zrazuji že jak je to kombik tak když to naložím bude sedět na silnici a je to dost tvrdé,proto píšu sem z čeho mám na výběr, a nechám si poradit,fakt je ten že závodů kdy pojede auto naložené mám jen pár do roka cca 6x a tak 2x do roka nějaká ta dovolená.. takže až takové nároky na Perličku nebudou jinak je na nálož bráchy ofroud.. a já fakt nevím které :-( budu mít přes známého slevu a mám mu dát vědět jaké pneu bych chtěla a on mi je sežene přes firmu se slevou,no ale i tak,prostě nevím do jakých jít,ty Barumky to jsem právě také slyšela že nejsou co dříve.. Tak jsem koukala na Pirelli a Michelin,nebo Good YEAR ale to jsou zase už přes 2tis za pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 čus bus trambus...i trolejbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Nám to letos nevyšlo, budem kupovat letní příští rok, letos sme měli dobrou nabídku na Continentálky. Ale uvidí se co za rok bude, určo teda 195/50 jen přemýšlíme jestli šípový nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 je rozhodnuto ... Ahojky jani co pesan ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Zuzka: Ahoj, má začínající zánět, dostal zase nějaký kapky, tak snad už zaberou. Naštěstí zas nemá nic zapíchlýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Zuzka: Ahoj, má začínající zánět, dostal zase nějaký kapky, tak snad už zaberou. Naštěstí zas nemá nic zapíchlýho tak jestli se to podchytilo v začátku tak to snad bude v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Tak snad už bude chvilka času abych za váma zašel na jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 no,asi bych tam chtěla dát 195/55/15 dost mě z těch 50tek zrazuji že jak je to kombik tak když to naložím bude sedět na silnici a je to dost tvrdé,proto píšu sem z čeho mám na výběr, a nechám si poradit,fakt je ten že závodů kdy pojede auto naložené mám jen pár do roka cca 6x a tak 2x do roka nějaká ta dovolená.. takže až takové nároky na Perličku nebudou jinak je na nálož bráchy ofroud.. a já fakt nevím které :-( budu mít přes známého slevu a mám mu dát vědět jaké pneu bych chtěla a on mi je sežene přes firmu se slevou,no ale i tak,prostě nevím do jakých jít,ty Barumky to jsem právě také slyšela že nejsou co dříve.. Tak jsem koukala na Pirelli a Michelin,nebo Good YEAR ale to jsou zase už přes 2tis za pneu ná fábku dej určo R15 195/50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Ahojky lidičky :-) hned mám otázečku,co říkáte na toto pneu - ano nebo ne ?? http://www.e-pneumatiky.cz/dunlop-sp-sport...z-tl-letni.html Zuzi nevím to na 100% ale myslím že tento rozměr na FI povolenej není ,jen 195/50 je,ale radši si to někde ověř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Tak snad už bude chvilka času abych za váma zašel na jedno Spíš sjeĎ někdy Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Já zase chcu na Fábču aspon 16ky.. jenže než sjedu ty 14ky tuším co tam jsou z výroby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Já zase chcu na Fábču aspon 16ky.. jenže než sjedu ty 14ky tuším co tam jsou z výroby.. jj 16" jí sluší,proto je mám taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Spíš sjeĎ někdy Brno no nějak to zkusím udělat,bohužel času je málo a aktivit mnoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Spine: no jenom aby, to sou samý kecy sem, kecy tam.. Jinak spotřeba ti šla hůre? Měš by zajímalo kolik to udělá.. páč nyní sem schopnej jezdit za 5-6/100 dlouhodobka 6.9 ale nejsem si moc jistej držením kol na silnici.. proti těm 225 na Oktě je to prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Zuzi nevím to na 100% ale myslím že tento rozměr na FI povolenej není ,jen 195/50 je,ale radši si to někde ověř špatný odkaz objednány jsou samo že rozměr 195/50/15 http://www.e-pneumatiky.cz/pirelli-p6000-1...v-tl-letni.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 špatný odkaz objednány jsou samo že rozměr 195/50/15 http://www.e-pneumatiky.cz/pirelli-p6000-1...v-tl-letni.html je to vybráno z odkazů na pneu škoda fabia combi rv 2002 ale řeknu ti hrklo ve mě,by mě asi ten známý trafil kdybych to znovu měnila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.