Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

byl to člen rodiny ... a bude určitě chybět .... novej pejsek se určitě pořídí,ale ještě nevim kdy a ani jakyho.ani nevim co se vlastně stalo cca před měsícem byla na veterině kde všechny testy byly v pohodě.včera večer zvracela a ráno už nebyla.osobně si myslim že snědla nějakou přiotravenou myšku na dvorku.

To mohla být otrava,nebo prasklý vřed :( Ta moje měla mrtvičku,tak jsem ji z toho pomocí veterináře dostala,i se naučila v pohodě chodit,no a jednou cca 5měsíců po tomhle jsem přijela domů,koukám na ní a něco se mi nezdá,tak jsem ji dala do auta,mazala na veterinu a zase mrtvička,ale už jsme ji nechtěli trápit,bylo na ní vidět že chce klid a tak jsme ji uspali,ale stejně jsem si ji odvezla domů a mám ji u koně ve výběhu..

Bolí to ale přejde to :) mi jsme jeli do útulku a měli jsme jen představu velikosti psa,no a prohlédli jsme si nejdříve fotky a pak tam vlítlo takový ušatý torpedo a aniž by se ptalo,usadilo se to u nás a po té i s námi odjelo domů :) Prostě jsme to nechali osudu,at si vybere psisko nás :)

jinak,menší radu bych brala,konečně dorazil velký TP,myslela jsem že tam nadu jaký mám typ výbavy,ale je tam pouze škoda fabia combi SEAQWX01FM5 co to znamená ? možná pomůže že nemám klimu,ani loketku,z něčeho lepšího tam asi jsou jen stříbrné kliky,čudly na dveřích,hlavice řadičky a to je vše. já tvrdím že je to klasic,brácha že tyhle stříbrný měli ty s lepší výbavou... tak nějak nevím,ne tedy že by na tom záleželo,ale jen jsem si myslela že to bude v TP zapsánoněco jako u fáva bylo 136L ?

ohledně vybav koukni vedle rezervy na plech tam by měla bejt takova nalepka s plno čislama,nebo to najdeš i třeba v servisce a ty pak opiš sem http://igorweb.org/equidec/ a vyjede ti co všechno to auto mělo z vyroby

ohledně vybav koukni vedle rezervy na plech tam by měla bejt takova nalepka s plno čislama,nebo to najdeš i třeba v servisce a ty pak opiš sem http://igorweb.org/equidec/ a vyjede ti co všechno to auto mělo z vyroby

aha díky :) odpol to ozkouším,servisku mám doma :palec2:

je tam i návod v jakym tvaru ty znaky zapsat,čim oddělit atd.a v servisce jsou tušim hned na prvnim listě

Dobré ránko,máme konečně pátek :palec2:

Dobré ráno všem, tak zase konečně pátek.....

Raca: to mě mrzí :(

Zuzka: a máš okna v el?

Dobré ráno všem, tak zase konečně pátek.....

Raca: to mě mrzí :(

Zuzka: a máš okna v el?

jj přední okna jsou v elektrice,zadní na švihadla..

Zuzka: vidím to na ambiente :) dnešní :) jak bylo značení předface nevím..

Když mi hodíš SZkem VINko auta, tak se ti mrknu do Etky, ta mi vyjede soupisku auta včetně výbavy ;) ale to až v neděli, jak budu doma, na NB jsem si zatím etku neportoval..

dobrý večer :-)...

Čus :palec2:

coto coto - hledame new bosse??? :-))))

Ale, jsem si řek, že toho starého trocu poškádlím. A to jsem tam chtěl ještě dopsat, že to ten starý psychicky nezvlád, ale to by bylo asi moc lol

ahojklucííííí,

jsem dneska koukal do veteránů a jsem uchvácen

no to asi jo....a musíš tam ještě dopsat :" a ON ví proč"..... :D :D :D .... radši to ani nepiš třeba je kardiak a tohle by opravdu nemusel unyst :-))))..... ale aspon je sranda jak chodí okolo občas nakoukne a pak má v podpisu že sem nechodí,srandista

ahojklucííííí,

jsem dneska koukal do veteránů a jsem uchvácen

ahoj...a na co si narazil????

není to sice škoda, ale nabral jsem inspiraci a udělám si svojeho čupr veteránka: tátúv fichtl

post-30493-1249758082_thumb.jpg

zduř ogaři :palec2:

Čau Zdendo, tak se mužeš stavit, vjezd je hotov a já se spálil na slunku jak prase :feve:

Woody, jak to nesmrdí robotou, tak se stavím :smich:

jooo tak takovyho ale modryho fichtla sem taky míval.a když sme jako komando jezdili po okolí jejej to byly časy

Taky jsem měl takového , ale modrého a potom ještě pařeza a toho jsem prodal za 4kila :wallbash:

Tak co kucí,kdo má pro mě ty stahovačky? :p

Pitrys, co chceš za ten špígl ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.