raca Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 byl to člen rodiny ... a bude určitě chybět .... novej pejsek se určitě pořídí,ale ještě nevim kdy a ani jakyho.ani nevim co se vlastně stalo cca před měsícem byla na veterině kde všechny testy byly v pohodě.včera večer zvracela a ráno už nebyla.osobně si myslim že snědla nějakou přiotravenou myšku na dvorku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 To mohla být otrava,nebo prasklý vřed Ta moje měla mrtvičku,tak jsem ji z toho pomocí veterináře dostala,i se naučila v pohodě chodit,no a jednou cca 5měsíců po tomhle jsem přijela domů,koukám na ní a něco se mi nezdá,tak jsem ji dala do auta,mazala na veterinu a zase mrtvička,ale už jsme ji nechtěli trápit,bylo na ní vidět že chce klid a tak jsme ji uspali,ale stejně jsem si ji odvezla domů a mám ji u koně ve výběhu.. Bolí to ale přejde to mi jsme jeli do útulku a měli jsme jen představu velikosti psa,no a prohlédli jsme si nejdříve fotky a pak tam vlítlo takový ušatý torpedo a aniž by se ptalo,usadilo se to u nás a po té i s námi odjelo domů Prostě jsme to nechali osudu,at si vybere psisko nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 jinak,menší radu bych brala,konečně dorazil velký TP,myslela jsem že tam nadu jaký mám typ výbavy,ale je tam pouze škoda fabia combi SEAQWX01FM5 co to znamená ? možná pomůže že nemám klimu,ani loketku,z něčeho lepšího tam asi jsou jen stříbrné kliky,čudly na dveřích,hlavice řadičky a to je vše. já tvrdím že je to klasic,brácha že tyhle stříbrný měli ty s lepší výbavou... tak nějak nevím,ne tedy že by na tom záleželo,ale jen jsem si myslela že to bude v TP zapsánoněco jako u fáva bylo 136L ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 ohledně vybav koukni vedle rezervy na plech tam by měla bejt takova nalepka s plno čislama,nebo to najdeš i třeba v servisce a ty pak opiš sem http://igorweb.org/equidec/ a vyjede ti co všechno to auto mělo z vyroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 ohledně vybav koukni vedle rezervy na plech tam by měla bejt takova nalepka s plno čislama,nebo to najdeš i třeba v servisce a ty pak opiš sem http://igorweb.org/equidec/ a vyjede ti co všechno to auto mělo z vyroby aha díky odpol to ozkouším,servisku mám doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 je tam i návod v jakym tvaru ty znaky zapsat,čim oddělit atd.a v servisce jsou tušim hned na prvnim listě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Dobré ránko,máme konečně pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Dobré ráno všem, tak zase konečně pátek..... Raca: to mě mrzí Zuzka: a máš okna v el? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Dobré ráno všem, tak zase konečně pátek.....Raca: to mě mrzí Zuzka: a máš okna v el? jj přední okna jsou v elektrice,zadní na švihadla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Zuzka: vidím to na ambiente dnešní jak bylo značení předface nevím.. Když mi hodíš SZkem VINko auta, tak se ti mrknu do Etky, ta mi vyjede soupisku auta včetně výbavy ale to až v neděli, jak budu doma, na NB jsem si zatím etku neportoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 dobrý večer :-)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 coto coto - hledame new bosse??? :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Ale, jsem si řek, že toho starého trocu poškádlím. A to jsem tam chtěl ještě dopsat, že to ten starý psychicky nezvlád, ale to by bylo asi moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 ahojklucííííí, jsem dneska koukal do veteránů a jsem uchvácen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 no to asi jo....a musíš tam ještě dopsat :" a ON ví proč"..... :D .... radši to ani nepiš třeba je kardiak a tohle by opravdu nemusel unyst :-))))..... ale aspon je sranda jak chodí okolo občas nakoukne a pak má v podpisu že sem nechodí,srandista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 ahojklucííííí, jsem dneska koukal do veteránů a jsem uchvácen ahoj...a na co si narazil???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 není to sice škoda, ale nabral jsem inspiraci a udělám si svojeho čupr veteránka: tátúv fichtl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 zduř ogaři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Čau Zdendo, tak se mužeš stavit, vjezd je hotov a já se spálil na slunku jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Woody, jak to nesmrdí robotou, tak se stavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 jooo tak takovyho ale modryho fichtla sem taky míval.a když sme jako komando jezdili po okolí jejej to byly časy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Taky jsem měl takového , ale modrého a potom ještě pařeza a toho jsem prodal za 4kila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Tak co kucí,kdo má pro mě ty stahovačky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Pitrys, co chceš za ten špígl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.