Vlasta Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Já dnes čočka párek celozrná bulka,moc často to nemusím,ale chutnala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 A já musím kua začít vařit.. nebo to dopadne studenou kuchyní ale už mám venku asi půl kila masa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Tak z pul kila se už menší oběd pro jednoho dá udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Vlasto i ty nenažranče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 HEJ HOLA MARKU, jakou novou HOSPODU by jsi si představoval??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Takovou, kde by mohl on cenzurovat to, co se mu nelíbí . Marku, nezlob se na mě, ale jsi jak malý kluk, když už tu chodíš, tak aspoň napiš ahoj. A když si s někým nerozumíš, tak ho ignoruj. To ti všichni tak moc ublížili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 (editace) on mu tady někdo vadí????pokud si vzpomínam tak sprosty uražky sem slyšel jenom já na svojí osobu.ode mě bylo pouze rejpaní a to zde dělaj všichni....a jaka nová hospoda??? že by mi něco uteklo??? možná by si přál aby se každej zněj po...l ale na to bohužel musí mít člověk něco víc než jen lezení Vlastíkovi do zadku(tím nemyslim našeho vlastu ze zdejši hospody) Editováno: 18. Srpen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Uvařil jsem dobře dokonce jsem naznal, že mi to chutná víc než hotový omáčky typu vitana, Magi, strýček Ben.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 no já si ted taky uvařil dobře .... herečka je v práci tak sem si ohřal klobasku :-))).... a napral jsem se celkem slušně :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 no já si ted taky uvařil dobře .... herečka je v práci tak sem si ohřal klobasku :-))).... a napral jsem se celkem slušně :-)) A z které strany si ju do sebe napral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Zepředu by to tam nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 to necham míro na tvojí fantazii...:-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 to necham míro na tvojí fantazii...:-))))) No, jestli je to na mé fantazii, ta to fuj, ty jsi čunče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 já ne??? ty myslíš na bůh ví co .... koukam že si z těch zvracenejch.cz řádně zvraceny :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Ty a nedělali jste to náhodou spolu s Vlastou? Bo on měl párek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 no comment :-))))))))....to mame s vlastou jako tajemství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 pánove musim končit jedu ještě někam na křap když mam ten volnej večer bez pani tak zatim čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Taky na chvilku du "ven" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Čuste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 hááááááááálóóóóóóóóó? by mně zajímalo kde všci ve čtyři ráno jste..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Tadí, ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 no to brzo, jdu spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 tak dobrou noc nebo pěkné ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 VSTÁVAT a CVIČIT BANDO JE KRÁSNÉ SLUNEČNÉ RANKO.(já už mám rozcvičku za sebou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Bodré podoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.