Srpen 18, 200916 r A já musím kua začít vařit.. nebo to dopadne studenou kuchyní ale už mám venku asi půl kila masa..
Srpen 18, 200916 r Takovou, kde by mohl on cenzurovat to, co se mu nelíbí . Marku, nezlob se na mě, ale jsi jak malý kluk, když už tu chodíš, tak aspoň napiš ahoj. A když si s někým nerozumíš, tak ho ignoruj. To ti všichni tak moc ublížili?
Srpen 18, 200916 r on mu tady někdo vadí????pokud si vzpomínam tak sprosty uražky sem slyšel jenom já na svojí osobu.ode mě bylo pouze rejpaní a to zde dělaj všichni....a jaka nová hospoda??? že by mi něco uteklo??? možná by si přál aby se každej zněj po...l ale na to bohužel musí mít člověk něco víc než jen lezení Vlastíkovi do zadku(tím nemyslim našeho vlastu ze zdejši hospody) Upraveno Srpen 18, 200916 r od raca
Srpen 18, 200916 r Uvařil jsem dobře dokonce jsem naznal, že mi to chutná víc než hotový omáčky typu vitana, Magi, strýček Ben..
Srpen 18, 200916 r no já si ted taky uvařil dobře .... herečka je v práci tak sem si ohřal klobasku :-))).... a napral jsem se celkem slušně :-))
Srpen 18, 200916 r no já si ted taky uvařil dobře .... herečka je v práci tak sem si ohřal klobasku :-))).... a napral jsem se celkem slušně :-)) A z které strany si ju do sebe napral
Srpen 18, 200916 r to necham míro na tvojí fantazii...:-))))) No, jestli je to na mé fantazii, ta to fuj, ty jsi čunče
Srpen 18, 200916 r já ne??? ty myslíš na bůh ví co .... koukam že si z těch zvracenejch.cz řádně zvraceny :-)))
Srpen 18, 200916 r pánove musim končit jedu ještě někam na křap když mam ten volnej večer bez pani tak zatim čus
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.