Tago Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Zdravím přátelé Tak po měsící opět jezdím do práce a všude možně sockou.Jednoho slunečného dne jsem zaparkoval auto před barákem a když sem chtěl o 2 hod. později odjed už sem nenastartoval.Je to už 4 den a Octávu sem pořád nepřesvědčil aby chytla.Předchozí závady:škubání a zhasínaní motoru-snímač otáček opraveno,diagn.čistá.O dva dny později motor začal škubat ale už nechcípnul.Jedu k mechanikovi prý klapka,koupil sem novou,diagn.čistá.Jezdil sem dva dny a auto nechce startovat. Jinak je to 1.6 55kw AEE Diky za všechny rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyhu Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Zkus zapalovcí trafo. Já taky takhle zastavil na parkovišti a už jsem to nenatočil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tago Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Kolik ta sranda stojí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Já jsem kupoval zapalovací trafo za cca 1200kč nový, ale nebylo to origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.