hayes11 Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 no mozno som neznaly ale opytam sa.Preco niektori maju aj na 1.2motore v technicaku aj moznost dat 16 kolesa a ja som kukal do technicaku a mam tam akurat tie zakladne 14. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 A co máš za motor...., je to divný protože i u tý 1.4 44kw 2001 jsou taky ty 16stnáctky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Podlě mě tam 16 jsou od roku 2003, kdy se začalo prodávat RSko, předtím se žádná fabča s origo 16 koupit nedala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 jak píšeš je to od začátku prodej FRS jinak předtim bylo možno max "15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 2Kláca: Ještě k těm řetězům...tož to já bych se na ně taky nejrači v zimně vysral...., ale občas (jednou) se mi stalo tam u Vás...na Liberecku, že policajti stáli před kopcem a nasazení řetězů vyžadovali, jinak si taky myslím že když je člověk šikovenej a umí se to tak vyjedeš bez řetízku taky všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 to u mě kouknou viděj pirellky snowsport a espézetku 1L8..., a to jim stačí, vědi že řetězy ani neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 jéé já cíí taky Lebereckou spzetku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 to u mě kouknou viděj pirellky snowsport a espézetku 1L8..., a to jim stačí, vědi že řetězy ani neznám a u mě viděj na služebáku liberecký číslo, pražskou občanku a zadokolku a rovnou mi řikaj ať se stavim radši až na jaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 to u mě kouknou viděj pirellky snowsport a espézetku 1L8..., a to jim stačí, vědi že řetězy ani neznám a u mě viděj na služebáku liberecký číslo, pražskou občanku a zadokolku a rovnou mi řikaj ať se stavim radši až na jaře a u me videj napis Bobik a Streedoceskou znacku a uctive se mi klani...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 a u mě viděj nápis 1.2 HPT a klidně mě nechaj protože myslej že to stejně nevyjedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hayes11 Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 to klaca: takze ja si tam dat 16 ani nemozem kedze to tam nemam napisane?to mam ako smolu ze mame auto od roku 2002? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 21. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 pánové vy mi tady děláte chutě, jednak ty srazy a jednak každej básní o 16-17ctkách...já snad ty moje borbety vyměnim za větší 16stnáctky....ale obávám se aby to už nebylo na snížení podvozku...což bych nechtěl, zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 to klaca: takze ja si tam dat 16 ani nemozem kedze to tam nemam napisane?to mam ako smolu ze mame auto od roku 2002? Na dop.inspektorátě(nebo jak se to ted jmenuje) Ti je do TP zapíšou páč to Škodovka povolila.Ptal jsem se na to minulej tejden,ouřada vytahl nějakej předpis od škodovky a řek že je to možne dodatečně dopsat.Teda aspoň v čechach by to tak mělo bejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 21. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 to Vlasta: a jak je to s těma 16stnáctkama na ty můžou jít jenom ty široký gumy 205/45 (podle techničáku) protože mám pocit že na víčku nádrže je i jeden užší rozměr na šestnáctky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 to Vlasta: a jak je to s těma 16stnáctkama na ty můžou jít jenom ty široký gumy 205/45 (podle techničáku) protože mám pocit že na víčku nádrže je i jeden užší rozměr na šestnáctky? Jo tak to Ti teď přesně neřeknu ale pokud je v TP u 16 jenom jeden rozměr to asi pouze ten.Bylo mi řečeno že dopíšou pouze to co povoluje škodovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 to Vlasta: a jak je to s těma 16stnáctkama na ty můžou jít jenom ty široký gumy 205/45 (podle techničáku) protože mám pocit že na víčku nádrže je i jeden užší rozměr na šestnáctky? Jo tak to Ti teď přesně neřeknu ale pokud je v TP u 16 jenom jeden rozměr to asi pouze ten.Bylo mi řečeno že dopíšou pouze to co povoluje škodovka. kolik za to dopsani do TP chteji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 kolik za to dopsani do TP chteji? Tak to už jsem se nedozvěděl bylo před obědem a byl nějak nervozní asi měli zrovna mít fífek navíc od července u všeho zvyšujou ceny ale zas tak drahy by to bejt nemělo kdysi 10kč kolek dnes počítej tak za 100korunek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Vlasta: díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 22. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 mno jo no...tak se kouknu na škodovce co na fabky všechno povolujou...bych si tam nechal dopsat to co nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 když koupíš kolače u alcaru tak slibujoiu že na fábu se dá dopsat i 8x17(250/40) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 22. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 když koupíš kolače u alcaru tak slibujoiu že na fábu se dá dopsat i 8x17(250/40) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 to Vlasta: a jak je to s těma 16stnáctkama na ty můžou jít jenom ty široký gumy 205/45 (podle techničáku) protože mám pocit že na víčku nádrže je i jeden užší rozměr na šestnáctky? na víčku je druhej rozměr 185/55R15, na 16" jen 205/45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 to u mě kouknou viděj pirellky snowsport a espézetku 1L8..., a to jim stačí, vědi že řetězy ani neznám U mě neviděj nic, páč já se pod kopcem tak rozjedu, že sotva stačí uskočit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.