Přejít na obsah

Co utáhne HTPčko - rozměr pneu

Milos

Doporučené příspěvky

dal bych 7x15, ET kolem 35 a pneu 195/50/15, ET a šířku benga na místě nezkontrolujou ;) tohle je rozměr kerej ani nijak neprovokuje a benga a troufnu si říct i na technický to řešit nebudou ;)

jinak i ňákejch 8x15 by nebylo k zahození -_-;)

O.K. a na tech sesti palcovejch by se to nejak vzhelem lisilo od 7? Myslim jako jestli by ta guma by na tom vypadal trosku jinak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak tak policajtu bych se v tomhle nebal

to spis pojistovny, ale zadnej konkretni pripad ze by se v tom vrtala taky neznam

ale je pravda ze kdyz jsem ted byl u likvidatora tak si hned fotil rozmer pneu, no pochopitelne sem tam mel jeste 17ky :-))

Hmm, ja bych tam totiz fakt nejradsi dal presne ten rozmer co je v technicaku-aby to bylo vsechno v cajku. Ale zas aby ta guma (195/50) na tom disku (6") nebyla nejaka moc narvaná a aby to kolo nebylo osklive zapadly (ET 43)...

Editováno: , autor: Farnell
Odkaz ke komentáři

dal bych 7x15, ET kolem 35 a pneu 195/50/15, ET a šířku benga na místě nezkontrolujou ;) tohle je rozměr kerej ani nijak neprovokuje a benga a troufnu si říct i na technický to řešit nebudou ;)

jinak i ňákejch 8x15 by nebylo k zahození -_-;)

jj přesně s takovýma kolama jsem prošel STK...v klidu...jen se mě ptali jestli opravdu takové mužou být na Fabii. Tak jsem suvereně tvrděl,že ano...na gumě přečetli 195/50/R15 v techničkáku taky a pak už nic nenamítali ;)

Odkaz ke komentáři

to spis pojistovny, ale zadnej konkretni pripad ze by se v tom vrtala taky neznam

ale je pravda ze kdyz jsem ted byl u likvidatora tak si hned fotil rozmer pneu, no pochopitelne sem tam mel jeste 17ky :-))

Hmm, ja bych tam totiz fakt nejradsi dal presne ten rozmer co je v technicaku-aby to bylo vsechno v cajku. Ale zas aby ta guma (195/50) na tom disku (6") nebyla nejaka moc narvaná a aby to kolo nebylo osklive zapadly (ET 43)...

Na 6" disku 195 nebude nějak namačkaná neboj..ale určitě bude vypadat líp ráfek 6,5" nebo 7" ;)

Odkaz ke komentáři

Na 6" disku 195 nebude nějak namačkaná neboj..ale určitě bude vypadat líp ráfek 6,5" nebo 7" ;)

Noo to mi vsichni rikaji ze to bude vypadat lip, jenze ja nevim jak lip :D zase mi kamos rikal ze kdyz to dam na 6 palcu, tak bude ta guma jakoby malinko precuhovat a trochu mi ochrani disk, kdybych to omylem nekde strejchnul o obrubak...

Odkaz ke komentáři

Tak kup gumu s chranou ráfku... kupovat gumu bez ochrany a menší ráfek aby to přečuhovalo je zrovna trochu nepraktické... navíc vytvoříš takovou prazvláštní bublinu... já měl na feldě 7,25x15" 195/50 a s ochranou a ta guma byla krásně zavřená do Ačka a přito ještě 1cm přečuhovala přes ráfek... MIshelin pilot exalto2... :palec2::palec2::palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
hosi ja nevim stale jake alu 16 zobrat na vlocku, co by jej svecalo :angry:

Mam omedzeny rozpocet 20tSK +/- 2tSK aj s pneu....

Nema tu niekto tieto ALUTEC TORNADO ?

dezente.jpgalutectornado.jpgsmc-264.jpg

nevim sice jak se u vás pohybujou ceny kol, ale u náse se i do dvacky daj pořídit hezčí i originálnější kola ;)-_-

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Já mám teď na léto nové hliníky, vybral jsem si originál 14" co jsou v Eleganci, jiné se mi ani moc nelíbí a menší profil by zbytečně snižoval komfort, širší zase dynamiku. Současná úroveň Fabie v obou oblastech mi dostačuje, ale snižovat nechci nic. A sporťák z ní velká, široká kola stejně neudělají.

Odkaz ke komentáři

Já mám teď na léto nové hliníky, vybral jsem si originál 14" co jsou v Eleganci, jiné se mi ani moc nelíbí a menší profil by zbytečně snižoval komfort, širší zase dynamiku. Současná úroveň Fabie v obou oblastech mi dostačuje, ale snižovat nechci nic. A sporťák z ní velká, široká kola stejně neudělají.

skvělá informace, co to řeší :huh:

Odkaz ke komentáři

pravděpodobně nic :smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři

Ze kdo ma vetsi kola nez 14" tak si zhorsuje komfort a dynamiku a sportak z toho stejne neudela :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...