Říjen 12, 200618 r No ono by stacilo, abys vjel do koleji... A rovnou ti pak z auta vypadnou i sedacky
Říjen 12, 200618 r Takze ted mas diru v podlaze, sedacky jsou tim padem zbytecny a kola uz mas jen na obrazku Uplne te vidim jak mas stazeny okynka a mas na sobe oblecenou kastli svyho auta a zpod auta jsou videt jen tvoje a Martiny cupajici nozicky To bude zajimavej sprint Budes muset vypnout ASR
Říjen 12, 200618 r asr ani nevim co je, natož abych ho vypínal, zase mámě pěkný 4x4 Upraveno Říjen 12, 200618 r od kláca
Říjen 12, 200618 r ASR je Automatické SRaní za jízdy Proste ti to v pripade potreby stahne kalhoty abys mohl vykonat potrebu... Tim se odlehcis a vystrelis kupredu s novymi silami a tim padem vyssi rychlosti Ale aby se ti pri te silne akceleraci neprotacely vsechny 4 pahnaty, tak to musis vypnout
Říjen 18, 200618 r Zapacili sa mi tieto disky Keskin KT8 Black 7x15, ale maju ET 25 Gumy by som tam chcel 195/50...Neni to ET kua nizke ? Nebude to nikde skret ? naplanujem v blizkej dobe snizovat
Říjen 19, 200618 r si to spocti ne :-) vzdyt je tu uz milionkrat napsany ktery kola se vejdou kdyz se vejdou 7,5 s ET 35 tak proc by se nevesli 7 s ET 25
Říjen 19, 200618 r Autor TiGeRZ: Jsem to našel na netu u těch kol, ET 25 zpravidla vyžaduje drobnou úpravu, aby nikde neškrtaly
Říjen 19, 200618 r ty voe voni si to nespoctou oni budou radsi filozofovat uz milion lidi tady psalo co ma rozmery a jestli skrta nebo ne, klaca ma 9´´ a ET25 a skrta obcas jenom vzadu tak proc by si mel skrtat se 7´´?? tech 7´ET25 je jenom o 3 mm vic ven nez 7,5´´ s ET35 na cemz tu jezdime dost lidi a jeste s podlozkama :-)
Říjen 19, 200618 r asi budeme muset vyvěsit téma rozměrů disků a obrázkem co to je ET, páč si myslím, že dost nových lidí neví vo co go.
Říjen 19, 200618 r Autor odpovím na úvodní otázku-"Co utáhne HTpéčko"-s bídou sama sebe no hlavně se nás tu ještě neptej kam se do toho strkaj baterky...
Říjen 19, 200618 r TiGeRZ: Jsem to našel na netu u těch kol, ET 25 zpravidla vyžaduje drobnou úpravu, aby nikde neškrtaly
Říjen 19, 200618 r odpovím na úvodní otázku-"Co utáhne HTpéčko"-s bídou sama sebe no hlavně se nás tu ještě neptej kam se do toho strkaj baterky... Já myslel,že to má akumulátory a dobíjí se solárními články,to by potom vysvětlovalo,proč to chvíli jede,potom stojí na slunku,zase jede a když slunko není tak na to svítí baterkou.
Říjen 19, 200618 r Autor , proto za chvíli nebudou jezdit, až posunou čas nebude slunko, alespoň ušetříme No přesně, čekám vždycky až v k polednímu abych moh vůbec popojet autem...a nej bože abych musel jezdit v noci
Říjen 23, 200618 r 7x16" s pneu 205/45 u táhne bez problémů... na 5 do omezovače otáček... čili 6tis ot/min... toto není strop ale jako důkaz by to mohlo stačit...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.