Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No ono by stacilo, abys vjel do koleji... A rovnou ti pak z auta vypadnou i sedacky :smich:lol;)-_-

ty už sem urval zároven s kolama, když sem projel dírou :rock:

Takze ted mas diru v podlaze, sedacky jsou tim padem zbytecny a kola uz mas jen na obrazku :D Uplne te vidim jak mas stazeny okynka a mas na sobe oblecenou kastli svyho auta a zpod auta jsou videt jen tvoje a Martiny cupajici nozicky :smich:lol

To bude zajimavej sprint :smich: Budes muset vypnout ASR :Dlol;)-_-

asr ani nevim co je, natož abych ho vypínal, zase mámě pěkný 4x4 ;)

Upraveno od kláca

ASR je Automatické SRaní za jízdy :smich: Proste ti to v pripade potreby stahne kalhoty abys mohl vykonat potrebu... Tim se odlehcis a vystrelis kupredu s novymi silami a tim padem vyssi rychlosti :smich: Ale aby se ti pri te silne akceleraci neprotacely vsechny 4 pahnaty, tak to musis vypnout lol

no tak to je mazec!!!, ale aby mi to sralo automaticky bych nerad kol1lol:smich:

Musis ucpat vyfukove potrubi :smich: :smich: lol:smich:;)

copak sem buznička

Zapacili sa mi tieto disky Keskin KT8 Black 7x15, ale maju ET 25 <_< Gumy by som tam chcel 195/50...Neni to ET kua nizke ? Nebude to nikde skret ? naplanujem v blizkej dobe snizovat

keskin-kt8black-big.jpg

si to spocti ne :-) vzdyt je tu uz milionkrat napsany ktery kola se vejdou

kdyz se vejdou 7,5 s ET 35 tak proc by se nevesli 7 s ET 25

• Autor

TiGeRZ: Jsem to našel na netu u těch kol, ET 25 zpravidla vyžaduje drobnou úpravu, aby nikde neškrtaly :t

ty voe voni si to nespoctou

oni budou radsi filozofovat

uz milion lidi tady psalo co ma rozmery a jestli skrta nebo ne, klaca ma 9´´ a ET25 a skrta obcas jenom vzadu tak proc by si mel skrtat se 7´´??

tech 7´ET25 je jenom o 3 mm vic ven nez 7,5´´ s ET35 na cemz tu jezdime dost lidi a jeste s podlozkama :-)

asi budeme muset vyvěsit téma rozměrů disků a obrázkem co to je ET, páč si myslím, že dost nových lidí neví vo co go.

odpovím na úvodní otázku-"Co utáhne HTpéčko"-s bídou sama sebe :smich::smich:

áááá, jeden chytrej :D , :t

• Autor
odpovím na úvodní otázku-"Co utáhne HTpéčko"-s bídou sama sebe :smich::smich:

:huh::D no hlavně se nás tu ještě neptej kam se do toho strkaj baterky... :smich::smich::smich::smich:

TiGeRZ: Jsem to našel na netu u těch kol, ET 25 zpravidla vyžaduje drobnou úpravu, aby nikde neškrtaly :t

:doh:doh:doh

odpovím na úvodní otázku-"Co utáhne HTpéčko"-s bídou sama sebe :smich:  :smich:

:huh::D no hlavně se nás tu ještě neptej kam se do toho strkaj baterky... :smich::smich::smich::smich:

Já myslel,že to má akumulátory a dobíjí se solárními články,to by potom vysvětlovalo,proč to chvíli jede,potom stojí na slunku,zase jede a když slunko není tak na to svítí baterkou. :D:D

-_- , proto za chvíli nebudou jezdit, až posunou čas nebude slunko, alespoň ušetříme :D

chvála bohu,jen to zavázelo na cestě :D:D

• Autor
-_- , proto za chvíli nebudou jezdit, až posunou čas nebude slunko, alespoň ušetříme :D

No přesně, čekám vždycky až v k polednímu abych moh vůbec popojet autem...a nej bože abych musel jezdit v noci :smich:

a já myslel,že k polednímu jezdí jen důchodci od doktorů a tak je to tedy.

• Autor

Blbost..ty jezději MHD... (zdarma) :t:D

se nedobelhaj na zastávku

7x16" s pneu 205/45 u táhne bez problémů... na 5 do omezovače otáček... čili 6tis ot/min... toto není strop ale jako důkaz by to mohlo stačit...

dsc00387ha1.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.