Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
dal bych 7x15, ET kolem 35 a pneu 195/50/15, ET a šířku benga na místě nezkontrolujou ;) tohle je rozměr kerej ani nijak neprovokuje a benga a troufnu si říct i na technický to řešit nebudou ;)

jinak i ňákejch 8x15 by nebylo k zahození -_-;)

O.K. a na tech sesti palcovejch by se to nejak vzhelem lisilo od 7? Myslim jako jestli by ta guma by na tom vypadal trosku jinak?

Vloženo

tak tak policajtu bych se v tomhle nebal

to spis pojistovny, ale zadnej konkretni pripad ze by se v tom vrtala taky neznam

ale je pravda ze kdyz jsem ted byl u likvidatora tak si hned fotil rozmer pneu, no pochopitelne sem tam mel jeste 17ky :-))

Vloženo (editace)

to spis pojistovny, ale zadnej konkretni pripad ze by se v tom vrtala taky neznam

ale je pravda ze kdyz jsem ted byl u likvidatora tak si hned fotil rozmer pneu, no pochopitelne sem tam mel jeste 17ky :-))

Hmm, ja bych tam totiz fakt nejradsi dal presne ten rozmer co je v technicaku-aby to bylo vsechno v cajku. Ale zas aby ta guma (195/50) na tom disku (6") nebyla nejaka moc narvaná a aby to kolo nebylo osklive zapadly (ET 43)...

Editováno: , autor: Farnell
Vloženo
dal bych 7x15, ET kolem 35 a pneu 195/50/15, ET a šířku benga na místě nezkontrolujou ;) tohle je rozměr kerej ani nijak neprovokuje a benga a troufnu si říct i na technický to řešit nebudou ;)

jinak i ňákejch 8x15 by nebylo k zahození -_-;)

jj přesně s takovýma kolama jsem prošel STK...v klidu...jen se mě ptali jestli opravdu takové mužou být na Fabii. Tak jsem suvereně tvrděl,že ano...na gumě přečetli 195/50/R15 v techničkáku taky a pak už nic nenamítali ;)

Vloženo

Hmm, ja bych tam totiz fakt nejradsi dal presne ten rozmer co je v technicaku-aby to bylo vsechno v cajku. Ale zas aby ta guma (195/50) na tom disku (6") nebyla nejaka moc narvaná a aby to kolo nebylo osklive zapadly (ET 43)...

Na 6" disku 195 nebude nějak namačkaná neboj..ale určitě bude vypadat líp ráfek 6,5" nebo 7" ;)

Vloženo

Na 6" disku 195 nebude nějak namačkaná neboj..ale určitě bude vypadat líp ráfek 6,5" nebo 7" ;)

Noo to mi vsichni rikaji ze to bude vypadat lip, jenze ja nevim jak lip :D zase mi kamos rikal ze kdyz to dam na 6 palcu, tak bude ta guma jakoby malinko precuhovat a trochu mi ochrani disk, kdybych to omylem nekde strejchnul o obrubak...

Vloženo
podívej se na moje (třeba) v sekci Moje fábia - Corrida 12V, tam jsou vyfocené 6,5´´ ET 35 -_-

To vypadá moc pekne -_- takze nejspis zvolim podobny rozmer, ty s ET 43 by asi nevypadaly tak dobre ;)

Vloženo

Tak kup gumu s chranou ráfku... kupovat gumu bez ochrany a menší ráfek aby to přečuhovalo je zrovna trochu nepraktické... navíc vytvoříš takovou prazvláštní bublinu... já měl na feldě 7,25x15" 195/50 a s ochranou a ta guma byla krásně zavřená do Ačka a přito ještě 1cm přečuhovala přes ráfek... MIshelin pilot exalto2... :palec2::palec2::palec2:

• o 3 týdny později...
Vloženo
hosi ja nevim stale jake alu 16 zobrat na vlocku, co by jej svecalo :angry:

Mam omedzeny rozpocet 20tSK +/- 2tSK aj s pneu....

Nema tu niekto tieto ALUTEC TORNADO ?

dezente.jpgalutectornado.jpgsmc-264.jpg

nevim sice jak se u vás pohybujou ceny kol, ale u náse se i do dvacky daj pořídit hezčí i originálnější kola ;)-_-

Vloženo

nevim sice jak se u vás pohybujou ceny kol, ale u náse se i do dvacky daj pořídit hezčí i originálnější kola ;)  -_- 

No ale aj s pneu cca 9000SK(Barum Bravuris) ? :D .......

dezenty E 3050SK

Alutec 3200SK

SMC 264 2730SK

• o 4 týdny později...
Vloženo
Poradte ktore kupit? Goodyear Excellence alebo Bridgestone Turanza ER300 chcem ich v 195/50 R15. Ktore su tichsie? A kolko km ktore vydrzia? Ma niekto konkretne skusenosti? :unsure:

tady maji tyhle pneumatiky docela slušně popsaný http://www.pneuexpert.cz/

osobní zkušenost nevím...jezdím na Bravurisech. :t

• o 3 týdny později...
Vloženo

Já mám teď na léto nové hliníky, vybral jsem si originál 14" co jsou v Eleganci, jiné se mi ani moc nelíbí a menší profil by zbytečně snižoval komfort, širší zase dynamiku. Současná úroveň Fabie v obou oblastech mi dostačuje, ale snižovat nechci nic. A sporťák z ní velká, široká kola stejně neudělají.

Vloženo
Já mám teď na léto nové hliníky, vybral jsem si originál 14" co jsou v Eleganci, jiné se mi ani moc nelíbí a menší profil by zbytečně snižoval komfort, širší zase dynamiku. Současná úroveň Fabie v obou oblastech mi dostačuje, ale snižovat nechci nic. A sporťák z ní velká, široká kola stejně neudělají.

skvělá informace, co to řeší :huh:

Vloženo

pravděpodobně nic :smich::smich::smich:

Vloženo

Ze kdo ma vetsi kola nez 14" tak si zhorsuje komfort a dynamiku a sportak z toho stejne neudela :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...