Milos Vloženo 12. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2005 Taky jsem se rozhodl pro rozměr jako ty 195x50 R15 a vše je naprosto v poho. Ale spotřeba ti určitě stoupne, nejsou to nějak závratná čísla mě to dělá tak 0,2 - 0,3l. Jo, hlavně si kup pořádný pneu ať nemusíš řešit hlučnost kol jako já. Ta spotřeba sedí, přesně jak si to tu popsal, ale jak to zase drží v těch zatáčkách... no je podstatně jistější, akorád ještě pomalu přicházím na chuť tomu jak to auto je tvrdčí, ale zase mě do dobře naučí vyhejbat se výtlukům Hele a jaká že značka gum ti na tom tak hučela? Já mám Barum Bravuris a a nijak drasticky o sobě vědět nedávaj, myslím hučením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Září 2005 Sdílet Vloženo 13. Září 2005 to mě když jsem na auto dal bravurisy přišli celkem hlučný, ale pak sem si zvyknul a pohoda(už jsem je neslyšel)-hlavně celkem dost vydržely-a to sem je nešetřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 13. Září 2005 Sdílet Vloženo 13. Září 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Září 2005 Sdílet Vloženo 13. Září 2005 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sFrenkie Vloženo 17. Září 2005 Sdílet Vloženo 17. Září 2005 Taky bych potřeboval nový podkovy , už sem si poprví písknul do zatáčky. Je sice fakt, že sme jeli v plnym osazení, ale i tak, na tachu asi kilo. No co 165 co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 19. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2005 akorád mi teď bude líto zase tam dát na zimu ty zimní gumy co mám na plechách 165/70 R14, budu to asi přezouvat co nejpozdějc to počasí dovolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 2. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2005 Lech - ja som to auto na pohybujúcej sa plošine uviedol hlavne ako príklad, aby sa nezačalo rozvíjať sto ďalších vecí a aby vyniklo to najdôležitejšie. A ja si stále myslím, že ak bude na aute tá istá pneumatika stáť, nebude mať výrazne menší odpor vzduchu, než pneumatika, ktorá sa otáča. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 2. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2005 Tak úterý jdu reklamovat do servisu závadu na tlumiči, jsme zvědavej jetli mi tu garanci uznaj a nebo budou kvůli těm 195tkám vrčet a budu si to nakonec muset zaplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 2. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2005 Tak úterý jdu reklamovat do servisu závadu na tlumiči, jsme zvědavej jetli mi tu garanci uznaj a nebo budou kvůli těm 195tkám vrčet a budu si to nakonec muset zaplatit Pokud tam mas to co v technicaku (jakoze ja tam mam i 205/45 R16,..nebo tak nejak) tak ti nic nemuzou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 2. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2005 Tak úterý jdu reklamovat do servisu závadu na tlumiči, jsme zvědavej jetli mi tu garanci uznaj a nebo budou kvůli těm 195tkám vrčet a budu si to nakonec muset zaplatit Pokud tam mas to co v technicaku (jakoze ja tam mam i 205/45 R16,..nebo tak nejak) tak ti nic nemuzou. Akorád tam u těch patnáctek je šířka ráfku 6-6,5 a já mám 7, ale doufám že se šuplerou m to tam přeměřovat nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Milos a ako je to stebou na akceleracii a na maxneklesa nic ?? lebo som pocul ze sa dost straca na akceleracii a na maximalke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Tak úterý jdu reklamovat do servisu závadu na tlumiči, jsme zvědavej jetli mi tu garanci uznaj a nebo budou kvůli těm 195tkám vrčet a budu si to nakonec muset zaplatit Pokud tam mas to co v technicaku (jakoze ja tam mam i 205/45 R16,..nebo tak nejak) tak ti nic nemuzou. 205/45 R16 se ti proboha do technicaku 1.2ky dostalo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 15. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Tak úterý jdu reklamovat do servisu závadu na tlumiči, jsme zvědavej jetli mi tu garanci uznaj a nebo budou kvůli těm 195tkám vrčet a budu si to nakonec muset zaplatit Pokud tam mas to co v technicaku (jakoze ja tam mam i 205/45 R16,..nebo tak nejak) tak ti nic nemuzou. 205/45 R16 se ti proboha do technicaku 1.2ky dostalo jak? Mno nevím jak ale je to tam 16stnáctky mít 40cítka může Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 15. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Milos a ako je to stebou na akceleracii a na maxneklesa nic ?? lebo som pocul ze sa dost straca na akceleracii a na maximalke Má se to asi tak...jako přímo při rozjezdu a se to na akcelareci nepozná....ale na dálnici tak od těch 140 vejš to možná je tak o maličko línější, no jel jsem s tím tak 165, zvládlo by to i o trochu víc...ale nerad auto takhle týrám...ale myslím že po rovince tak 165-170 a pak už ani o ťuk víc, ale pokud jezdíš předpisově tak to ani nepoznáš, spíš se o 100%procent líp manévruje na těch širokejch gumách i když je auto trochu tvrdčí.o i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 tak ja podla predpisov nejazdim tak asi ostanem na tych gumach co mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 15. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 spíš než o akceleraci je to o tý tvrdosti...si zvykám ještě do teď....na 70 je to pohodlnější...ale i na těch 45-50 se dá zvyknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walker Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Milos: Musim souhlasit, pred cca mesicem a pul jsem prezul na 195/50 R15 a jeste ted jsem si na tu tvrdost nezvykl. Kdyz jsem sjel z rampy v pneuservisu, tak to byl dobrej sok. Ale urcite je to auto stabilnejsi, prvni kilometry jsem si pripadal, ze jedu po prd....:-). Akorat kdyz ted vymetu nejakou diru, tak upiiiim. W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 ty voe zas neblázněte, že sou patnáctky uplně šok!!já na nich drandim vzimě a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 no jo ja si taky na 15kach zpivam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 ty voe zas neblázněte, že sou patnáctky uplně šok!!já na nich drandim vzimě a pohoda jo v zimně já s tím občas jedu i na hory o musím tam vrazit i řetízky....nevím nevím jestli by by se to při nasazení na 15tnácky tam neumlátilo v podběhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 nevim tyjo kam nahory jezdíš, já sem z hor(jezdim ponich denně) ale řetězy sem na autě ještě neměl myslel jsem to v porovnání, že si stěžujete na patnáctky(195/50/15) v létě(kdy sou relativně příjemnější tereny) a já na nich jezdim v zimě po "tankodromu" uplně v klídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 (editace) kláca: ty woe, já úplně zapoměl že ty si ze severu...já jsem vůl , mno do jizerek samozřejmě kam jinam ale letos jsem řetěz nepotřeboval ani jednou...spíš loňskou zimu, ale pravda je že ta chata byla taky na konci světa. no hele a ještě jsem si vlastně vzpoměl, v zimě jsem taky potkal v jizerkách v horách holku ve starý fiestě a měla na tom letní a docela dost sjetý gumy....mno hustý a to bylo sněhu jako naswáno Editováno: 16. Květen 2006, autor: Milos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 i já jezdim po koncích světa, právě většinou když je uplně nejhnusnější počasí -to mi je vždycky fábulky líto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 To mě se teda celkem libi jezdit po koncích světa když je moře sněhu...to pak je sníh všude...plný podběhy tím zaplnění jen to černé kolo..nárazník plnej sněhu..auto pak vypadá drsně jak na rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 tak jaks to napsal vypadá moje celou zimu, neřikám že rád neřádim(v zimě je zni WRCko a všechno se jezdí bokem-nejlíp i rovinky !!!), ale radši jezdim vklídku v létě s naleštěnou hatatytlou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.