Publikováno Duben 20, 200916 r Rozhodl jsem se, že se kouknu u mé Fabie na existenci zadních reproduktorů. (nebo aspoň přípravou pro ně) Po odkrytí levého „koberečku“ jsem spatřil toto. Vypadá to ale spíš na přívod k zadním světlům. Co to je? Mimochodem nejsem prvním majitelem auta. Upraveno Duben 20, 200916 r od plazmas
Duben 20, 200916 r to bude svorkovnice světla/stěrač. Pokud v zadu nemáš reproduktory nebudou tam ani kabely.
Duben 21, 200916 r Pokial nemas repra namontovane z vyroby tak tam nemas ani kabelaz. Treba natiahnut kable na zadne repra. Potrebujes 11m repro kablu. 4x iso piny, 2xrepra. :)
Duben 21, 200916 r Autor O tom jsem věděl, snad jsem toruchu doufal, že předchozí majitel původní reproduktory odmontoval.
Duben 21, 200916 r Pokial nemas repra namontovane z vyroby tak tam nemas ani kabelaz. Treba natiahnut kable na zadne repra. Potrebujes 11m repro kablu. 4x iso piny, 2xrepra. :) Ja jsem potřeboval na combi okolo 8 m
Duben 22, 200916 r WOODY: 11m kabla som pouzil preto lebo som montoval aj vyskove repra do zadnych dveri aj do kufra-4repra;) PLAZMAS: Vyber radio a na hnedom konektore pre repra co ide z auta musis mat 8 kablikou . Ak mas len 4 kabliky tak mas kabelaz len na predne repra. Upraveno Duben 22, 200916 r od PROCHY603
Červen 22, 200916 r Autor Pokial nemas repra namontovane z vyroby tak tam nemas ani kabelaz. Treba natiahnut kable na zadne repra. Potrebujes 11m repro kablu. 4x iso piny, 2xrepra. :) Kde sehnat ISO piny? Budou mít v normální "elektře"?
Červen 22, 200916 r Nejlepší maš zajet přímo do Škodovky, ja je tak zhá¨něl a nikde nebyli, tak jsem zajel do Škodovky, kus 8 kč a bylo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.