plazmas Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) Rozhodl jsem se, že se kouknu u mé Fabie na existenci zadních reproduktorů. (nebo aspoň přípravou pro ně) Po odkrytí levého „koberečku“ jsem spatřil toto. Vypadá to ale spíš na přívod k zadním světlům. Co to je? Mimochodem nejsem prvním majitelem auta. Editováno: 20. Duben 2009, autor: plazmas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 to bude svorkovnice světla/stěrač. Pokud v zadu nemáš reproduktory nebudou tam ani kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Pokial nemas repra namontovane z vyroby tak tam nemas ani kabelaz. Treba natiahnut kable na zadne repra. Potrebujes 11m repro kablu. 4x iso piny, 2xrepra. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazmas Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 O tom jsem věděl, snad jsem toruchu doufal, že předchozí majitel původní reproduktory odmontoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to znám, naděje umírá poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Pokial nemas repra namontovane z vyroby tak tam nemas ani kabelaz. Treba natiahnut kable na zadne repra. Potrebujes 11m repro kablu. 4x iso piny, 2xrepra. :) Ja jsem potřeboval na combi okolo 8 m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) WOODY: 11m kabla som pouzil preto lebo som montoval aj vyskove repra do zadnych dveri aj do kufra-4repra;) PLAZMAS: Vyber radio a na hnedom konektore pre repra co ide z auta musis mat 8 kablikou . Ak mas len 4 kabliky tak mas kabelaz len na predne repra. Editováno: 22. Duben 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ok, tak to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazmas Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Pokial nemas repra namontovane z vyroby tak tam nemas ani kabelaz. Treba natiahnut kable na zadne repra. Potrebujes 11m repro kablu. 4x iso piny, 2xrepra. :) Kde sehnat ISO piny? Budou mít v normální "elektře"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Nejlepší maš zajet přímo do Škodovky, ja je tak zhá¨něl a nikde nebyli, tak jsem zajel do Škodovky, kus 8 kč a bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Alebo kazda lepsia Mototechna ich ma. Cena 0,20 centa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Já projel 3 mototechny a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Nebo v každém auto-hifi shopu. Tam je budou mít na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Já projel 3 mototechny a nic Ja som pisal Lepsie Mototechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Neser mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.