harry-one Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) Zdravim, když jsem vyjel v létě se staženýma okýnkama,tak jsem zaslech drnčení na přední nápravě při přejíždění nerovností...příjde mi že to není ostrý zvuk jako kov na kov jen něco uvolněnýho,takže silentbloky vylučuju,prostě to tam chrastí. Je mi jasný,že takhle se to blbě určuje co to bude jen náký typi nebo jestli někdo neměl něco podobného.....1,8T r.v.2002 najeto 155 000 Dík všem Editováno: 21. Duben 2009, autor: harry-one Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Skus pozriet vyfuk. Ulomeny pletenec (vyfuk nemusi ani hucat), kryt katalizatora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ok dík,juknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speakman Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Byl jsem včera v servisu s tím samým problémem - prostě při stažených oknech slyších rezonance,chrastění od přední nápravy a chtěl jsem vědět jestli s tím můžu jezdit do výměny oleje cca 14dní.Zvedli to na hever a prohlížíme celý spodek,nejen přední nápravu a nic jsme neobjevili,čepy,vyfuk - vše super - žádné vůle.Pak jsem jim řekl jestli to nemůžou dělat brzdové destičky a při tom sme na to přišli,je to vůle v brzdičích, v levém větší než v pravém a když za ně bral byl to přesně zvuk,který slyším když jedu přes nerovnosti.Za 14 dní napíšu jak to dopadlo a co s tím udělali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Dík moc,budu čekat jak si dopat a pak začnu řešit,ještě jednou thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 se na to můžem podívat ... tet jsem to řešil u hensla a dělal to výfuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 jj dík,plánuju tenhle měsíc ty brzdy,tak až se tam stavim....jen mě to štve a zajímalo mě co by to mohlo asi bejt.Se nák ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak jen pro zajímavost závada odstraněna u Garnyho za což moc děkuju! a bylo to uchycení výfuku,který rezonoval při nerovnostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogis Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Dělá mi to to samé, ale je u mě je to v brzdiči. Stačí, abych na nerovnostech lehce přišlápnul brzdu a je klid. Zkusím vyměnit tu pružinu jestli to nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speakman Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 omlouvám se za zpožděnou reakci .octu jsem měl v servisu a tam mi řekli že jsou vymlácený brzdiče a že jediná oprava je jejich výměna.omotali mi horní styčný plochy brzdiče (kde se stýkají s brzd.deskami) prý speciální páskou a dali nějaký tmel.problém byl vyřešený,ale po týdnu se to objevilo znovu a k tomu se přidalo ještě pískot při brždění.nedalo mi to a zavolal jsem kámošovi,který dělá v servisu a je to magor do aut.zvdednul oktu na hever,sundal kolo,sundal prý speciální pásku - elektrikářská izolačka,vyndal desky a brzdiče v pohodě.problém byl v deskách,byli šuntový a měli ulámaný pérka.Po výměně destiček je octa i při přejíždění nerovností tichoučká a já si užívám jen zvuku jak si tlumiče odfukují.Ani nevíte jak mě to chrastění iritovalo a rada u těch umělců s izolačkou byla,jestli ti to tolik vadí jezdi se zavřenými okýnky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Hezká příhoda....k zasmání-"speciální páska" a ona z toho vyleze izolačka,kdo umí ten umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.