Honza_jT Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ahoj, mám O1 r. '98 a potřebuju vyměnit přední sedačky (sehnal jsem jiné z novějšího modelu). Postup demontáže a montáže je mi jasný, ale původní sedačky jsou přichyceny jen 2 šrouby zepředu (torx) za pojezd, zatímco ty novější mají 2 jiné šrouby (viz foto) nastrčené zezadu v pojezdu a zepředu se musí chytit maticemi. Chybí mi 2 šrouby a 4 ty matice, v ETOSu jsem našel jen ty šrouby s torxem. Nevíte někdo, kde se dají ty šrouby, případně matice (pokud to nejsou nějaké standardní) sehnat? Na stránkách s autodíly jsem je neobjevil. (Napadlo mě i vyměnit ten pojezd a použít původní šrouby, ale přijde mi to složitější než sehnat ty správné). Díky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ahoj,tak mě napadá zeptat se ve škodovce,nebo na vrakovišti popřípadě poprosit někoho tady na fóru kdo rozprodává auta na díly to si myslím že asi nebude problém.Podívej se do sekce bazar a někoho kontaktuj.Hodně zdaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Jsou tam obycejny matice, sam jsem daval novy sedacky do starsi octy a staci tam jen dat ty matky. Nereknu ti z hlavy rozmer, ale neni to nic, co by se nedalo najit v dilne :-) Nic jinyho se nemusi upravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Tie matice su M8. klasicky metricky zavit. Dnes som menil sedacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_jT Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Jsou tam obycejny matice, sam jsem daval novy sedacky do starsi octy a staci tam jen dat ty matky. Nereknu ti z hlavy rozmer, ale neni to nic, co by se nedalo najit v dilne :-) Nic jinyho se nemusi upravovat. Pánové, díky. O maticích vím, že tam pasují obyčejné. Pořád ale zůstává problém, že mi chybí 2 ty šrouby, na které bych je chytil, v ETOSu jsem je nenašel (jen ty s torxem, co mám ve starých sedačkách) a na vrakáči jsem zatím nepochodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Tak se dojdi podivat do znackace a poptej se primo je to spotrebak to budou mit temer na 100% skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.