Přejít na obsah

(O1) Šrouby k předním sedadlům

Honza_jT

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám O1 r. '98 a potřebuju vyměnit přední sedačky (sehnal jsem jiné z novějšího modelu). Postup demontáže a montáže je mi jasný, ale původní sedačky jsou přichyceny jen 2 šrouby zepředu (torx) za pojezd, zatímco ty novější mají 2 jiné šrouby (viz foto) nastrčené zezadu v pojezdu a zepředu se musí chytit maticemi. Chybí mi 2 šrouby a 4 ty matice, v ETOSu jsem našel jen ty šrouby s torxem. Nevíte někdo, kde se dají ty šrouby, případně matice (pokud to nejsou nějaké standardní) sehnat? Na stránkách s autodíly jsem je neobjevil.

(Napadlo mě i vyměnit ten pojezd a použít původní šrouby, ale přijde mi to složitější než sehnat ty správné).

Díky

Honza

post-8245-1240357040_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou tam obycejny matice, sam jsem daval novy sedacky do starsi octy a staci tam jen dat ty matky. Nereknu ti z hlavy rozmer, ale neni to nic, co by se nedalo najit v dilne :-) Nic jinyho se nemusi upravovat.

Pánové, díky. O maticích vím, že tam pasují obyčejné. Pořád ale zůstává problém, že mi chybí 2 ty šrouby, na které bych je chytil, v ETOSu jsem je nenašel (jen ty s torxem, co mám ve starých sedačkách) a na vrakáči jsem zatím nepochodil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...