Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

E51 je krajšia ;)

je pěkná a klidně bych do ní šel, teď mám právě e51 a spokojenost, že je e51 hezčí bych neřekl, osobně se mě víc líbí právě e52

• Autor

Rozhodně E52 je vymakanější ale to neni můj šálek čaje...já si počkám na Nokii 6700.Měli by se zamyslet nad bateriema protože ten barevný displej fakt hodně tu baterku cucá a já třeba když hodně telefonuju tak musim nabíjet v podstatě každý druhý až třetí den.Sice mám autonabíječku v autě ale nerad tam ten mobil strkám-prej to tu baterii ničí...

Hele nechcete to tema prejmenovat na "Nokia"? lol

• Autor

Pyyy Tyyy: ale je fakt že mraky lidiček má Nokie a pořád se k nim vrací protože co se týče jednoduchosti a ovládání tak jsou pořád nepřekonané...a to se nebavim třeba o servisní síti po celé ČR. :):palec2:

Tak ja Nokie nehanim, i kdyz ja sam je nemam rad, ale netvrdim ze jsou spatne.

Rekl bych ze ve vetsine pripadu budou dve skupiny lidi - ti, kteri by si nekoupili nic jineho nez Nokii, a ti, kteri by si Nokii nekoupili :)

Co jsem zatim videl, tak ovladani Nokii je logikou docela odlisne od ostatnich znacek (z mych zkusenosti Siemens, Sony-Ericsson), proto kdo si zvykne na Nokie, tezko prechazi jinam a naopak..

• Autor

Napsal jsi to pěkně ale já jsem třeba zkoušel i jiné značky mobilních telefonu jako je napřiklad Motorola V3,Siemens,SE a pokaždé jsem se vrátil k finské hračce.

Romane: mne to zas naopak nikdy netáhlo k Nokii - skrze Motorolu (kterou už nikdy víc) jsem se probil přez Sagema, Alcatela k Siemensu (ve svý době v poměru cena - výkon bezkonkurenční: konkrétně s M65 naprostá spokojenost) k Nokii ( s 8210 jsem byl maximálně spokojenej a dle mýho jeden z nej oldmobilů) a posléze k Samsungu (D 500 kterej jsem zakoupil jako novinku tuším asi před 4ma rokama a dodnes nevrže, funguje a baterka drží 3dny :) ) , ještě jsem stihnul dvakrát "ulítnout" na MOtorole (razr mne dostal vzhledem, ale hnedka jsem se vyléčil - tak debilní ovládání a práci s SMS jsem nezažil :feve: ) než jsem došel k SE (790i - výtečnej telefon, nebýt taková cihla) a po vystřídání celkem solidního počtu telefonů můžu říct, že SE je solidní "levná značka", ale pokud chce člověk něco lepšího sáhne po Nokii (kde hraje prim výbornej výběr a opravdu solidní zázemí, ať už servisů, tak SW podpory) nebo Samsungu (kvalita zpracování, výbava a design, nebejt minimální podpory výrobce, je to u mne jasná jednička) :p

Napsal jsi to pěkně ale já jsem třeba zkoušel i jiné značky mobilních telefonu jako je napřiklad Motorola V3,Siemens,SE a pokaždé jsem se vrátil k finské hračce.

Vsak o tom prave mluvim - jsi ta skupina, ktera pujde "jenom" po Nokii :) Ale na tom neni nic spatneho!

já si vždy koupím nokii pro mě je to číslo 1 .tedkom mám nokii 6500 slide,je to kvalitní mobil ,pěknej ,dobře vybavenej :palec2:

• Autor

Nokii 6500slide už mám rok a půl a pořád jsem s ní spokojený.Moc lidiček tento phone nemá což je taky potěšujicí.

Založíme Nokiaclub jako přidruženku OC ne ??? :smich: :smich: :smich:

• Autor

Ty bláho! Super nápad :palec2: a budeme dostávat od Vittoria mobily misto klubových kartiček! :smich:

Toz ja shanim nejakej mobil, klidne uz nemusi byt v prodeji, ma to byt na kolo, prehravat MP3 a co nejmensi a nejlehci klidne bazar.

• Autor

Michale: co konkrétniho? Nic neni problém...

Ty bláho! Super nápad :palec2: a budeme dostávat od Vittoria mobily misto klubových kartiček! :smich:

Jo a Vitto nám nasype nějaký starý 3210 ne ?? :smich:lol

romariooo:přesně ,tento mobil moc nevidim u lidi a to je dobře .taky nebyl nejlevnejší tak asi proto. :)

• Autor

No to teda nebyl-to máš pravdu.Na to že nemá Symbiana tak tenkrát rok a půl zpátky v prosinci jsem za něj dával 10500,- a jelikož to můj distributor v té době neuměl dodat tak jsem musel ke konkurenci...

no já ho mám taky tak rok a půl a dával jsem za něho 11200 ,-

• Autor

Kluci když jsme u těch mobili tak nevíte náhodou když mi příjde sms a já mám telefon vypnuty-jak dlouho na mě ta zpráva počká? Já vím že to je dané nastavením v menu a taky vím že tam mám ten čas maximální.Kolik to je dnů když je v telefonu nastavený právě ten maximální čas??? :help::help::help:

mam pocit ze jsou to tri dny.

• Autor

Fakt jo? Tak to jsem myslel že to je delší doba :aggressive:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.