P.T. Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Tak ja koukam jsem celkem vyjimka - absolutni anti-nokian I kdyz Vittorio taky Zacinal jsem na Motorole Amio, pak Bosch 909 - jako jediny tehdy umel dualband pro tehdejsiho Oskara (a krasne modre podsviceni). S nim u mne skoncil Peagas a na dlouhou dobu nastoupil Oskar/Vodafone. Po Boschi to byl Alcatel 501 (bozi razeni kontaktu do skupin), pak Ericsson T68i (skvela Namorni bitva po bluetooth!), po něm Siemens CX65 (skvela komunita lidicek co upravovali firmware). Dalsi rozumny Siemens uz nebyl, takze Sony-Ericsson K800i. To uz jsem se musel rozloucit z Vodafone (prenesl jsem si cislo do firmy k O2). No a finalne ted HTC Touch HD, skvela masinka a podobne jako u CX65 zas spousta nadsencu, kteri upravuji firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Co si myslíte o Sony Ericsson C 510??? záleží na tom co od něj čekáš, pro mě by to byla akorát "podložka pod stůl" jak říkám každej chceme founa trochu něco jiného spíš bych něco přihodil a pořídil něco jako je Nokia 6220 - ten rozdíl v ceně není až tak velký,ale rozdíl ve výkonu tohto telefonu děsnej a to např. v práci s kontaktama a s paměťovou kartou, nemluvě o foťáku http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu/no...20/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Nokia 6220 je velmi solidní přístroj-má kvalitní displej a suprový fotáček 5Mpix.Měl jsem tu čest ho vyzkoušet a u mě dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Milo: tak jak jseš spokojený s Nokii N95 8G? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 tak já začínal na Alcatelu - decentní cihla s vysunovací anténou pak sem si pořídil Nokii 5110, ale asi po 3 měsících jí vystřídal Siemens C35i. Pak přišla na řadu opět Nokie, tentokrát 3510. Jenže za 2 měsíce se objevila ta samá ale s barevným displejem - 3510i, takže sem měnil No a po dalším roce sem se vrátil k Siemensu - C65 A teď už mám 3 roky SE K750i a spokojenost! Na tenhle telefon nedám dopustit - má vše co potřebuju, baterka sice vydrží už jen dva dny, je trošku odřenej od nošení v kapse, joystick se zasekává (musím ho zas vyčistit), ale jinak sem spokojenej a zatím měnit nechci Cokoliv s Windows mobile nebo Symbianem mi nesmí do kapsy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 ja tedy tedka jedu na HTC Kaiser 130 a spokojenost, sice me obcas taky nastve ten dotykac, ale jinak to umi vsechno co me napadne Do budoucna asi poridim neco na platforme Nvidia Tegra podle toho jak se vybarvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Ahoj Romčo, dnes jsem jel kolem vás na moravu a už tam dlouho nepojedu zase do bylo zasekaný jako svině , telefon luxus jen zatím nemůžu zprovoznit navigačku mám tam garmin a nic moc , až tam hodím tomtoma bude to dokonalé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Prosel sem si hodne telefonu ruznejch znacek a systemu ale muzu s klidnym svedomim rict ze nic se nevyrovna N6310i / N8910 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Budeš se divit ale souhlasim s Tvým názorem.Ted si nemužu nic vybrat protože se mi nic nelíbi a jelikož mám vytopenou Nokii 6300 tak ted používám právě tu 6310i.Nabijim jednou týdně i když hodně volám...mám volných 800minut a 200 sms takže opravdu hodně telefonuju a to nabijení je fakt špica. Ted čekám na Nokii 6700 což by měl být nástupcem Nokie 6300.Mělo by to stát za to...uvidime. Tady je: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ta 6700 vypadá dost dobře...a teď mám 6300 a vypadáto že nástupce je vyhlídnutej...musím to pak nadhodit šéfíkovi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Romane a jaka bude cenovka te 6700 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Přesně tak Marku.Má hodně nabušenej fotoaparát 5megáč a designově vypadá ještě líp než 6300 u které ocenuju modrou ledku na nepřijaty hovory a sms. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 ta LED je super..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Vypadá opravdu dobře a cena podle distributoru se na začátku prodeje bude pohybovat okolo 8 tisic ale bavím se o seriozních prodejcich a ne o www.mobilky.cz kde bych nekoupil ani pouzdro na mobil. http://www.n6700.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Hmm, kurna kurna, vypada dobre asi o tom zacnu doopravdy premyslet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ještě se neprodává a hlavně kluci nekupujte šedivé dovozy z venku.Opravdu Vám to řikám z osobních zkušenosti.Sice koupite mobil o cca 1500,- levněji ale při reklamaci hodně zapláčete.Opravdu nejsme tak bohaty aby jsme kupovali levny věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ještě se neprodává a hlavně kluci nekupujte šedivé dovozy z venku.Opravdu Vám to řikám z osobních zkušenosti.Sice koupite mobil o cca 1500,- levněji ale při reklamaci hodně zapláčete.Opravdu nejsme tak bohaty aby jsme kupovali levny věci. až naběhne do prodeje tak za nějaká čásek se Ti ozvu a ty mi seženeš, že jo? ..platím zlatem..nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) Marku: nebudeš ani první ani poslední... Editováno: 1. Květen 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 super..dík.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Nemáš zač.Kdybys cokoliv potřeboval z výpoočetní techniky tak se ozvi. Na tu Nokii 6700 dám v ponděli dotaz na dostupnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Zajimavé čtení o nové Nokie E75: http://www.mobilmania.cz/clanky/nokia-e75-...07/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ja mel N95 hruza a des....ted mam N95 8GB uz druhou...vse funguje jak ma jen reproduktory stoji za hovno...porad v tom chrasti....chtel bych to za neco vymenit,ale potrebuji aby to fungovalo s hands free origo skoda....libi se mne N86 8MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 davidek.c: přesn proto jsem místo Nokie N95 8G volil Samsung G810 - sice mmne štve nulová podpora softu, ale kvalita zprcování a použitej materiál je asi tak o 300% jinde, žádne bakelit a vrzání....jen leštěnej kov sem tam proloženej plastem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 N95 8G mi teda vůbec nevrzala a v práci ji má mraky kluku a v pohodě.Vic plusu než minusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Romane: než jsem koupil samsunga, prohmátl jsem si rukou víc adeptů co jsem chtěl zakoupit a N95 nebyla špatná, jen na mne moc bakelitová - srovnávám čistě s tím Samsungem, kterej má o moc pevnější kovové tělo a i po půl roce (dost nešetrnýho používání nikde nic nevrže, při vysouvání žádná vůle...a to u N95 celkem kritizovali. Ale sám víš že jsem od toho Smsungu odrazoval - softem na něj výrobce kašle a proč mít chytrej telefon bez podpory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.