creck Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 (editace) nekdy se opravdu kouknete co je uvnitr, a zjistite ze vetsina mobilu jede jak procesor tak display na samsungu (nejen u mobilu ,ale treba i u TV), vetsinou jde opravdu jen o kvalitu softu a obalu jinak nic vic, maloktery mobil se odlisuje, tak jako nokia symbianem, nebo iphone OSX , vetsina mobilu jede na WM 6 coz je aspon pro me tragedie , muj osobni nazor je ze nokie trosku zaspala dobu a WM6 nebrat Editováno: 2. Květen 2009, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 To tady tak čtu a až se bojím napsat co mám za telefony, soukromej kterej využiju tak maximálně jednou týdně Nokii 6020 a služební na kterym frčim jenm volání a smsky (maximálně mmsky a budík) Nokii 6021. Ta Nokia 6700 se mi moc moc líbí, ale když já bych takovej našláplej telefon nevyužil, soukromej když si na letišti vypnu když někam letim taksivzpomenu že si ho mám zapnout až tak za týden a služební mi taky bohatě stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Nokia 6700 neni až zas tak našlápla!!! Je to nástupce Nokie 6300 takže běžný pracovní nástroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 ale pořád velice hezký telefon a bylo by mi líto peněz abych si ho koupil jako těžítko do tašky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ta 6700 je poměrně tenký a designově moc povedený telefon.Jako těžítko by sis musel koupit nějaké to HTC a nebo jinou podobnou "cihlu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 telefony mi moc nevydrží když jsem vrtával studně dostávaly neskutečně zabrat - prach, voda, blato,mech. namáhání atd N5110 (ještě ji mám a funguje), N3210 (má moje máma), N3310 , N6510 (asi nejmenší co jsem měl, ted ji mají děti na hraní) N6210, pak nějaký N véčko, a ted N 6300 a maximální spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ja s telefonem do kapsy zacinal dost pozde,da se rict ze jsem se tomu branil az do rozkazu tehdejsiho zamestnavatele,ze bych si ho mohl poridit byla to doba 5110 ale tu jsem nejak nemusel,tak proto prisla nejaka motorola,uz ani nevim ozvaceni ,ale spokojenost byla potom klasika 3330,T610,D750 / od satronu,musim rict ze 2 roky bez problemu a prodana v plne kondici/dale N73 a nyni N85 vsechny telefony u me cca 2 roky jen n73 sla po roce , se vsemy spokojenost i kdyz jak asi u vseho se najdou veci co by mohli byt lepsi nebo jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Dnes jsem chtěl objednat tu novou Nokii 6700 ale marně...ještě se neprodává Pořád mám tu starou N6310i a je to k vzteku i když ta výdrž baterie je bezkonkurenční!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Aktuálně mám čtyři : SE T68i - skvělý prcek, který předběhl dobu a utekl Nokii - byl 100% na rozdíl od svého problémového bratříčka T65 N6233 - supr telefon s dobrým displejem a přehrávačem hudby a videa, slušnou výdrží baterie, perfektním přijmem signálu, zcela bezproblémový - ten mě zlomil na stranu Nokie N3109c - výborný pracovní nastroj se skvělou výdrží baterie někdy až 14dní N6220c - našlapaný telefon se Simbianem poslední generace, kterému krom WIFI (kterou nepoužívám) nechybí nic, ale pohyb v telefonu je zbytečné komplikovaný (oproti Simbianu od SE je to pořad dobré) a baterie zase vydrží hodně málo někdy s bídou jen den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Nokia 6220 je nabušená hračka a já na něm nejvice ocenuju pěknej fotáček. Jsi spokojený s jeho kvalitou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Kromě té vydrže baterie je dobrý telefon, ale někdy mi připadá zbytečně komplikovaný( otvíraní a zavírání aplikací jak v PC). Jo vcelku jsem spokojený, ale bude li dělat Nokia klasický telefon s 5MP a vice foťákem a třeba i s navi, je možné že jej vyměním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Zrovna ta 6700 kterou jsem chtěl dnes objednat má 5Megový fotáčeka vypadá hodně dobře.Bohužel se ještě neprodavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Kromě té vydrže baterie je dobrý telefon, ale někdy mi připadá zbytečně komplikovaný( otvíraní a zavírání aplikací jak v PC).Jo vcelku jsem spokojený, ale bude li dělat Nokia klasický telefon s 5MP a vice foťákem a třeba i s navi, je možné že jej vyměním. Prosím tě, předpokládám, že do toho jde narvat nějaký TomTom nebo něco jiného, než ta věc od Nokie, že jo? Mně totiž N 6220c moc láká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Palo: jakmile má Nokia Symbian a gps modul tak navigace se do toho nahrát muže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 6230 a 6230i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Pořád přemýšlim o Nokie E75.Prý ode dneška se dá koupit ale strašně váhám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Romčo kup ji má rychlej procesor, vypadá libově, je nabitá funkcema, výsuvná kláveska, no prostě communicator jako bejk, jen zatím u nás není ta bronzová barva, co vím zatím only red and black.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Zatim opravdu váham...musim ještě prodat to LCD co mám v inzerátu a pak se uvidí.Ta 6700 mě láka vic člověče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Jedině E75 v bronzové(měděné) prostě zlaté barvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Dnes mě volali dva lidi na Nokii N95 tak jsem se tomu docela smál taky jsem o něm uvažoval jeden čas ale chci něco novějšího i když ten mobil je pořád v ceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 N95 8GB tu mám já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Rád si ale vzpomínam když jsem si pořídim Nokii 6210...ty woe...to jsem byl frajer.Na ten pocit nezapomenu-to byla láska na první pohled!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Já když jsem si koupil 6510 za 17tisíc a položil ve vlaku a jedním sluchátkem poslouchal rádio, byl jsem king Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 To Ti věřim.Ted má snad každej druhej tři telefony vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Asi jo já mám jen jeden shitozní N95 8GB a přítelkyně luxusní N73 (starý telefony jsou bud rozbity nebo rozdány do rodiny) služední mobil nemám tak vysoko nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.